Conmack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 και μιας που μιλατε για το σηγκεκριμενο θεμα εχω και εγω μια απορια!!ξεκινησα γυμναστηριο πριν απο 1 εβδομαδα.. τρομερο προβλημα δεν εχω απλα εχουν συσσωρευτει ολα στην κοιλια και στην "σαμπρελα"... οποτε και ο γυμναστης με εχει λιωσει στον διαδρομο και στα λιγα βαρυ με πολλες επαναληψεις! μου ειπε ομως ΑΝ ΘΕΛΩ να παρω και λιποδιαλυτες...(μονο λιποδιαλυτες , οχι συμπληρωματα - πρωτεινες κτλ κτλ κτλ..) η αληθεια ειναι οτι το σκευτομαι να παρω ενα κουτακι μονο ετσι να εχω ενα δυναμικο ξεκινημα! Λοιπον να το παρω?? ΥΓ : δεν θελω ουτε τουμπανο να γινω ουτε κανενας καρπουζομασχαλος!! λιγο fit θελω να γινω για να γουσταρουμε το καλοκαιρακι και να αποκτησω λιγο φυσικη κατασταση μιας που εκοψα το τσιγαρο εδω και 3 μηνες! την αποψη σας λοιπον να το παρω ενα κουτακι η οχι????? "λιγα βαρυ με πολλες επαναληψεις" ειναι οτι πιο χαζο μπορει να κανει καποιος προκειμενου να γραμμωσει...Θα σε συμβουλευα να διαβασεις λιγο στο ιντερνετ προκειμενου να ενημερωθεις και να μην πιαστεις κοροιδο και να παει κ χαμενος ο κοπος σου !!! Αυτο που χρειαζεσαι ειναι αεροβια προπονηση ( τρεξιμο,ποδηλατο,σκοινακι κτλπ) αρκετη πρωτεινη και ενα θερμιδικο ελλειμα των 300 απο τις καθημερινες θερμιδες συντηρησης σου. Οσο για τους λυποδιαλυτες δεν γνωριζω αν ειναι ασφαλης η επικινδυνοι για την υγεια σου οποτε δεν μπορω να σε συμβουλεψω για αυτο... !
anpetsalis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ναι ολα αυτα που αναφερεις τα αεροβια τα κανω + διατροφη!!! απλα δεν θελω πολλα βαρυ για να πρηστω. τα κανω ολα αλλα χαλαρα στα κιλα!!
Conmack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μην αγχωνεσαι, αμα εχεις θερμιδικο ελλειμα δεν "πρηζεσαι" ! Τα βαρη πρεπει να προκαλουν τους μυς σου. Αμα κανεις με μικρα βαρη πολλες επαναληψεις δεν κανεις καμια απολυτως δουλεια ! Τα σωστα βαρη πρεπει να ειναι τοσα , ωστε να μπορεις να κανεις το λιγοτερο 8 επαναληψεις κ το περισσοτερο 16. Περισσοτερα μπορεις να βρεις σε αυτες τις δυο σελιδες : 1. http://scoobysworkshop.com/ 2. http://totalfitness-christos.blogspot.com/2010/05/blog-post_08.html P.S. Το δευτερο ειναι ελληνικο και εστιαζει κυριως στους ερασιτεχνες. Θα μαθεις αρκετα περι διατροφης και σωστης νοοτροπιας , δεν περιεχει ομως ακριβεις ασκησεις. Γιαυτο παραθετω και το πρωτο λινκ που οσον αφορα τις ασκησεις ειναι περιεκτικοτατο και κατατοπιστικοτατο ( αφου εχει μεχρι κ αναλυτικα βιντεο ).
isim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 και μιας που μιλατε για το σηγκεκριμενο θεμα εχω και εγω μια απορια!!ξεκινησα γυμναστηριο πριν απο 1 εβδομαδα.. τρομερο προβλημα δεν εχω απλα εχουν συσσωρευτει ολα στην κοιλια και στην "σαμπρελα"... οποτε και ο γυμναστης με εχει λιωσει στον διαδρομο και στα λιγα βαρυ με πολλες επαναληψεις! μου ειπε ομως ΑΝ ΘΕΛΩ να παρω και λιποδιαλυτες...(μονο λιποδιαλυτες ' date=' οχι συμπληρωματα - πρωτεινες κτλ κτλ κτλ..) η αληθεια ειναι οτι το σκευτομαι να παρω ενα κουτακι μονο ετσι να εχω ενα δυναμικο ξεκινημα! Λοιπον να το παρω?? ΥΓ : δεν θελω ουτε τουμπανο να γινω ουτε κανενας καρπουζομασχαλος!! λιγο fit θελω να γινω για να γουσταρουμε το καλοκαιρακι και να αποκτησω λιγο φυσικη κατασταση μιας που εκοψα το τσιγαρο εδω και 3 μηνες! την αποψη σας λοιπον να το παρω ενα κουτακι η οχι?????[/quote'] ΟΧΙ...πεταμενα λεφτα Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Mr.Hartnoll Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 αντι να φας μπιφτεκια θα φας μπιφτεκια με μακαρονια τοτε μεσα, παρε πρωτεινες. για εξήγησε τη διαφορά στον άσχετο Απλα δεν ζουμε με αυτες. Για μενα προσωπικα η πρωτεινη εχει 2 χρησεις, η μια ειναι αποκλειστικα μετα την προπονηση που μαζι με την δεξτροζη ειναι για αμεση αναπληρωση. τι είναι η δεξτροζη ?
Xorxhs! Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 για εξήγησε τη διαφορά στον άσχετο τι είναι η δεξτροζη ? απλος υδατανθρακας..
IMAndreas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ναι ολα αυτα που αναφερεις τα αεροβια τα κανω + διατροφη!!! απλα δεν θελω πολλα βαρυ για να πρηστω.τα κανω ολα αλλα χαλαρα στα κιλα!! το ακούω πολύ συχνά αυτό μην φοβάσαι το να πρηστείς είναι αρκετά δύσκολο και εάν δεις σε κάποιο σημείο να έχουν μεγαλώσει τόσο οι μύες σου που δεν θες παραπάνω μείωσε κιλά. αν και αποψή μου είναι πρώτα βρίσκεις τον κορμό και μετά στον σκαλίζεις, οπότε φούσκωσε λίγο παραπάνω και μετά κάνε πιο λίγο κιλά (τα φυσιολογικά δηλαδή). απο την άλλη άμα έχεις λίγο λίπος στο σώμα σου με την μία θα το πάρεις σε αύξηση μυων και γράμμωση.....αν έχεις παραπανίσια κιλά τότε θα θες πιο πολύ δουλειά στα φυσιολογικά κιλά.....πρόσεξε στα φυσιολογικά όχι στα λίγα!
Mr.Hartnoll Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 απλος υδατανθρακας.. αν κατάλαβα καλά η πρωτεΐνη πρέπει να συνοδεύεται με υδατάνθρακα, όπως στο παράδειγμα μπιφτέκι με μακαρόνια και όχι σκέτο μπιφτέκι?
Conmack Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 αν κατάλαβα καλά η πρωτεΐνη πρέπει να συνοδεύεται με υδατάνθρακα, όπως στο παράδειγμα μπιφτέκι με μακαρόνια και όχι σκέτο μπιφτέκι? Απο οτι εχω διαβασει , ο υδατανθρακας βοηθαει στην καλυτερη απορροφηση της πρωτεινης. Συνεπως καλο ειναι να υπολογιζεται στα γευματα !
CtrlFreak Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ναι ολα αυτα που αναφερεις τα αεροβια τα κανω + διατροφη!!! απλα δεν θελω πολλα βαρυ για να πρηστω.τα κανω ολα αλλα χαλαρα στα κιλα!! Καλά δεν θα γίνεις και σαν τον rambo..
anpetsalis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 τι rambo και βλακειες!!! οταν εννοω να πρηστω εννοω οπως ειμαι τωρα με την κοιλια κτλ κτλ κτλ να σηκωνω πολλα βαρη και απλα να μεγαλωνει το χερι μου να πρηστει και να ειναι σαν ροπαλο!! ενα χοντρο χερι απλα σφηγμενο!! χςρισ να φενετε ο δικεφαλοσ και ο τρικεφαλος!
IMAndreas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Άμα κάνεις σωστή διατροφή κάποτε θα φανούν....Δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη.... Αλλά όπως και να έχει θες και βάρη σε όλο το σώμα για να καίνε λίπος
barrcode Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παω γυναστηριο για 2 μηνες περιπου και σκεφτομαι να αγορασω πρωτεινη για αυξηση μυικης μαζας(|θελω να παρω ογκο στα χερια ).Επειδη ειμαι ασχετος απο μαρκες κλπ,μπορει κανεις να μου προτεινει μια καλη(γυρω στο 50αρικο) .Το μονο μου θεμα ειναι να εχει γευση φραουλα!!!!
LOKG Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 γυμναστικη δεν ειναι πρωτεινες και κρεατινες(συμπληρωματα) γυμναστικη ειναι δημηουργια! Κακος το συνδιαζεται ετσι! Χωρια που δουλευουν ως placebo αυτα! σιγουρα θα ανεβεις λιγο με αυτα αλλα παραβιαζεις ετσι τη φυσικη λειτουργεια του σωματος σου! Θετικη σκεψη - σκληρη γυμναστικη - καλη διατροφη& ξεκουραση! αυτο ειναι το τριπτυχο της επυτιχιας \
barrcode Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνω μαζι σου αλλα επειδη ειμαι φοιτητης στη πατρα(ειμαι απο αθηνα) δεν εχω την μανα μου να μου μαγειρευει ουτε μπορω να τρωω σωστα και οπως πρεπει.Γι αυτο σκεφτομαι το συμπληρωμα διατροφης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.