Προς το περιεχόμενο

αγορα πρωτεινης

AntonisG21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Θα ηθελα να μαθω πληροφοριες σχετικα με τις πρωτεινες,οπως αν βοηθουν αρκετα στην αναπτυξη της μυικης μαζας και για τυχον συμπτωματα.

Επισης θα ηθελα να μου πειτε τι θα πρεπει να περιεχει ενα καλο γευμα,διοτι θεωρω οτι δεν κανω καλη διατροφη.

Ο λογος που θελω να παρω καποια πρωτεινη ειναι για να δυναμωσω και να παχυνω διοτι αθλουμε(μπασκετ).

Ειμαι 16 χρονων,2μετρα και 80 κιλα.

Επισης εχω ακουσει οτι μια καλη πρωτεινη ειναι η whey.

Οποιος εχει αποψη για το θεμα παρακαλω να βοηθησει.

Ευχαριστω εκ των προτερων,

Αντώνης

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άσε αυτά τα πράγματα στην ηληκία σου.

Ένας φίλος μου στην ηληκία σου έπαιρνε τέτοια πράγματα και τώρα άμα δεις το χέρι του κρέμεται.

Αυτά απαιτούν πολύ γυμναστική και αν την αφήσεις για λίγο και συνεχίζεις να παίρνεις θα κρεμάσεις.

Το καλύτερο πράγμα είναι να κάνεις γυμναστική μόνος σου και καλύτερα ούτε βάρη και τέτοια αλλά ισομετρικές ασκήσεις (δηλαδή αυτές που χρησιμοποιείς το βάρος του σώματος σου π.χ. push ups , μονόζυγο , δίζυγα , βυθίσεις κλπ)

Πάντως η πρωτείνες όντως σου δίνουν όγκο και τέτοια αλλά πρέπει να κάνεις σωστή διατροφή και σωστή γυμναστική.

Γνώμη μου μην πάρεις.

Δημοσ.

Ενας φιλος μου επαιρνε πρωτεινη και εγινε γυναικα και οταν σταματησε εγινε παλι αντρας αλλα κρεμασε η μασχαλι του...

Ρε κατι #@#$5 κες που υπαρχουν... ρε φιλε αφου εισαι ασχετος γιατι απαντας στο θεμα?Για να παρεις ποστς?Μικρε γραψε στο google Διατροφή για την Αύξηση του Μυϊκού ιστου και διαβασε μερικα πραγματα απο εγκυρες πηρες.Καλη τυχη!!!

Δημοσ.
Καλησπερα,

Θα ηθελα να μαθω πληροφοριες σχετικα με τις πρωτεινες,οπως αν βοηθουν αρκετα στην αναπτυξη της μυικης μαζας και για τυχον συμπτωματα.

Επισης θα ηθελα να μου πειτε τι θα πρεπει να περιεχει ενα καλο γευμα,διοτι θεωρω οτι δεν κανω καλη διατροφη.

Ο λογος που θελω να παρω καποια πρωτεινη ειναι για να δυναμωσω και να παχυνω διοτι αθλουμε(μπασκετ).

Ειμαι 16 χρονων,2μετρα και 80 κιλα.

Επισης εχω ακουσει οτι μια καλη πρωτεινη ειναι η whey.

Οποιος εχει αποψη για το θεμα παρακαλω να βοηθησει.

Ευχαριστω εκ των προτερων,

Αντώνης

Οι πρωτεινες ως συμπληρωμα διατροφης δεν ειναι κατι κακο και δεν υπαρχει κανενας λογος να ακους τρομολαγνειες "εχουν ραδιενεργεια και θα βγαλεις κεραιες"

Απλα παντα πρεπει να δεις τι νοημα εχουν για σενα και αν τις χρειαζεσαι

Εχεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τοσο πολυ αναγκη να παρεις συμπληρωμα πρωτεινης?

Δεν βρισκεις πρωτεινη απο αλλου μεσα στη μερα σου?Αν οχι τοτε μαλλον κανεις λαθος διατροφη

Οι πρωτεινες ως συμπληρωμα λειτουργουν εφοσον τις χρησιμοποιεις για αυτο που ειναι, δηλαδη ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ

Εφοσον λοιπον δεν λαμβανεις αρκετες καθαρες πρωτεινες απο το φαηγτο σου γιατι είτε δεν ξερεις είτε είσαι αδυναμος και αντι να φας μπιφτεκια θα φας μπιφτεκια με μακαρονια τοτε μεσα, παρε πρωτεινες. Και οι ορου γαλακτος(whey) μια χαρα ειναι και οι περισσοτεροι απο μας παιρνουμε

Απλα δεν ζουμε με αυτες. Για μενα προσωπικα η πρωτεινη εχει 2 χρησεις, η μια ειναι αποκλειστικα μετα την προπονηση που μαζι με την δεξτροζη ειναι για αμεση αναπληρωση και η 2η-ΕΑΝ αποφασισω να παρω 2ο scoop- ειναι γιατι ποσο τονο και ποση κοτα να φαω πια?Θα φλιπαρω. Ε, καποιες φορες αντι να φαω τονο πινω ενα σεικ whey και μεχρι εκει

Δοξα τω Θεω υπαρχουν αρκετες τροφες να μας δωσουν πρωτεινες

Υποψην, ολα αυτα στα λεει καποιος που παιρνει whey καθημερινα. Απλα δεν την θεωρω το σημαντικοτερο-ουτε καν το 2ο σημαντικοτερο-σημειο της διατροφης μου

ΥΓ. Και να θυμασαι, καμια πρωτεινη δεν θα σου δωσει ογκο μονη της εκτος αν πλακωθεις σε σιδερα και υδατανθρακες. Δεν φουσκωνεις μονο με πρωτεινες, με πρωτεινες αναπλαθεις οτι καταστραφεις.

Δημοσ.
Σωστο μεν, αλλα ενα scoop whey~6 ασπραδια

Θελει πολυ mind control για να φας 12 ασπραδια σε μια μερα:-)

χωρίς καν να αναφέρουμε και που θα φτάσει η χοληστερήνη έτσι....

12 ή και 6 ασπράδια τη μέρα για κανένα λόγο δε το κάνεις..σκέψου και την κακόμοιρη την τσεπούλα σου!

Δημοσ.

12 ή και 6 ασπράδια τη μέρα για κανένα λόγο δε το κάνεις..σκέψου και την κακόμοιρη την τσεπούλα σου!

για ασπραδια ειπαμε, οχι για κροκους!

Δημοσ.

Καταναλώνω τουλάχιστον 8 με δέκα ασπράδια τη μέρα όπως και πολύ ζωική πρωτεΐνη και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με χοληστερίνη. Μέσο όρο έχω γύρω στο 130.

Δημοσ.

Ο κρόκος εχει την καλή χοληστερίνη (HDL) την οποία και θέλουμε να είναι αυξημένη. 1-2 FULL αυγά την ημέρα δε βλάπτουν. Απλά θα τα βαρεθείς μετά απο λίγο καιρό

Δημοσ.

Οσο δυσκολο κ αν ακουγετε πρεπει καθημερινα να περνεις περιπου 160 γραμμαρια πρωτεινης ( περιπου το διπλασιο απο το σωματικο σου βαρος) . Τωρα αυτα μπορεις να τα βρεις απο τονο , στηθος κοτοπουλο , μοσχαρι ,κιμα , ασπραδια , μερικα ψαρια ( κτλπ google it) . Τα 160 γρ. πρωτεινης πρεπει να μοιραζονται σε 6 γευματα καθημερινα (περιπου ανα 3ς ωρες). Οσον αφορα την πρωτεινη , εννοειται πως μπορεις να περνεις , ισα ισα θα σε βοηθησει κ στον πρακτικο τομεα καθως 6 γευματα ειναι πολλα... Υποψιν ομως οτι για μια καλη διατροφη δεν αρκει μοναχα η πρωτεινη καθως πρεπει να υπολογισεις κ τους υδατανθρακες κ τα λιπη!

Δημοσ.

και μιας που μιλατε για το σηγκεκριμενο θεμα εχω και εγω μια απορια!!

ξεκινησα γυμναστηριο πριν απο 1 εβδομαδα.. τρομερο προβλημα δεν εχω απλα εχουν συσσωρευτει ολα στην κοιλια και στην "σαμπρελα"... οποτε και ο γυμναστης με εχει λιωσει στον διαδρομο και στα λιγα βαρυ με πολλες επαναληψεις!

μου ειπε ομως ΑΝ ΘΕΛΩ να παρω και λιποδιαλυτες...(μονο λιποδιαλυτες , οχι συμπληρωματα - πρωτεινες κτλ κτλ κτλ..)

η αληθεια ειναι οτι το σκευτομαι να παρω ενα κουτακι μονο ετσι να εχω ενα δυναμικο ξεκινημα!

Λοιπον να το παρω??

ΥΓ : δεν θελω ουτε τουμπανο να γινω ουτε κανενας καρπουζομασχαλος!! λιγο fit θελω να γινω για να γουσταρουμε το καλοκαιρακι και να αποκτησω λιγο φυσικη κατασταση μιας που εκοψα το τσιγαρο εδω και 3 μηνες!

την αποψη σας λοιπον να το παρω ενα κουτακι η οχι?????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...