Billys100 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μετακομιζω απο Νκοσμο στο Βυρωνα,κ θελω να μεταφερω τον αριθμο μου,κ το 2ble play που εχω τωρα απο φορθνετ. Μαλλον φθηνοτερη βγαινει η hol,το double-play gr με 34ε. Ακουω γνωμες-προτασεις απο την εμπειρια σας!. Ευχαριστω προκαταβολικα!.
anta_n Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Φθηνότερη είναι με το δεδομένο ότι δεν κάνεις διεθνείς κλήσεις και δεν παίρνεις κινητά. Πρόσεξε το μη την πατήσεις και δώσεις τη διαφορά σε τηλέφωνα που θα μπορούσες να γλυτώσεις. Προσωπικά τα 2play πακέτα με βολεύουν γιατί παίρνω αρκετά εξωτερικό. Για δίκτυο στο Βύρωνα δε ξέρω να σου πω, αλλά τυχερά είναι αυτά ούτως ή άλλως.
Billys100 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Φθηνότερη είναι με το δεδομένο ότι δεν κάνεις διεθνείς κλήσεις και δεν παίρνεις κινητά. Πρόσεξε το μη την πατήσεις και δώσεις τη διαφορά σε τηλέφωνα που θα μπορούσες να γλυτώσεις. Προσωπικά τα 2play πακέτα με βολεύουν γιατί παίρνω αρκετά εξωτερικό. Για δίκτυο στο Βύρωνα δε ξέρω να σου πω, αλλά τυχερά είναι αυτά ούτως ή άλλως. πιο πολυ για τα 'τυχερα' που μου λες με νοιαζει!....χαχαχα,το ακουσα κι απο αλλους σημερα. γενικα να μη εχω προβληματα πασης φυσης!. θα ηταν καλο καποιος απο τη περιοχη να γραψει δυο λογια για συγκεκριμενο-ους provider.καποια καλα ή 'κακα'!. ευχαριστω!.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.