Προς το περιεχόμενο

Συνδεση ΗΥ 486 σε δικτυο

aris73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

εχω ADSL συνδεση με ρουτερ και στο δικτυο

βρισκονται δυο υπολογιστες:

σταθερος με XP και φορητος με Vista.

Θελω να δικτυωσω εναν η/υ 486 με Win 3.11.

Η καρτα γραφει επανω:

FCC ID: EJMNIO-EPXISA2W με κατασκευη στην

Ιρλανδια.

Γινεται;

Αν ναι αναμενω κατευθυνσεις.

Ευχαριστω.

ΥΓ: αν καποιος φιλος εχει αντιγραφο των Win95

σε δισκετες και θεωρει οτι η δικτυωση ειναι ευκολοτερη

τοτε καλοδεχουμενες για να τις εγκαταστησω.

Χαιρετω

Δημοσ.

Δεν θα την παλέψει το μηχανηματάκι αυτό, καλύτερα να το πας σε μουσείο.. είναι κατάλληλο για να μάθεις προγραμματισμό Pascal κλπ.

Αν θες να επιχειρήσεις για windows 95 ψάξε στους θείους.

Δημοσ.

Ερώτηση κεντρικότερη Κάρτα δικτύου έχει ο η/υ 486;

Ερώτηση δεύτερη Win3.11 WORKGROUP έτσι;Με το απλό δεν παίζει.

Ερώτηση τρίτη αν έχεις κάρτα,Driver που να δουλεύουν στα win 3.11 έχεις;

Αν τα έχεις αυτά δες [ame=http://www.youtube.com/watch?v=4SOH5wzxrYk&feature=related]εδώ [/ame] ότι γίνεται δηλαδή γίνεται,

ΥΓ: αν καποιος φιλος εχει αντιγραφο των Win95

σε δισκετες και θεωρει οτι η δικτυωση ειναι ευκολοτερη

τοτε καλοδεχουμενες για να τις εγκαταστησω.

αχέμ,η microsoft ακόμα προστατεύει μέχρι και τα πρώτα DOS που έβγαλε οπότε προσοχή(μην σε βάλουν μέσα για αντιγραμμένα win3 ρεζίλη τον σκυλιών,θα γίνεις).

Δημοσ.

Θελω να δικτυωσω εναν η/υ 486 με Win 3.11.

καταλαβαίνω ότι είμαι εκτός θέματος αλλά, αν μπορείς, εξήγησε μας γιατί μπορεί να θέλεις να λειτουργείς έναν υπολογιστή με windows 3.11.

Δημοσ.

Η ethernet κάρτα που λες είναι 10Mbps σε isa slot.

Αλλά και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι χρήση θα έχει ένα τέτοιο pc με win πάνω.

Δημοσ.

Καρτα δικτυου υπαρχει.

Τα win ειναι 3.11 δηλ. Workgroups.

Δεν εχω driver.

Προτεινει κανεις καποια εκδοση Linux;

Αν ναι ποια;

Δεν εχω ασχοληθει ποτε.

Δημοσ.

τι εχει ρε παιδια το pc για να παιζουν τα παιδια ΜΑΜΕ;

μια χαρα ειναι...

εδω τρεχουν εν ετει 2011 σε δημοσια πανεπιστήμια server εργαστηρίων που διακινούν τεραστιες ποσότητες δεδομένων καθημερινα με dual P1... τι ψάχνετε τώρα;

ναι φίλε μου, μπορείς να κάνεις αυτά που λες. εφόσον υπάρχει η καρτα δικτύου και η εκδοση των windows υποστηρίζει δίκτυο γίνεται εύκολα. Αστο με DHCP όμως... Τώρα για το θέμα των windows που λες, κάπου πρεπει να έχω γνησια 98 αλλα έχω χάσει (για την ακριβεια καποιος το δανείστηκε και δεν μου επεστρεψε) το βιβλιαράκι που ειχε το κλειδι τους και εκει πηγαινε cd με συγκεκριμένο κλειδι. Αν θεωρείς οτι το μηχανημα τα σηκώνει να ψαχτω λιγο οταν πάω στο πατρικό μου. Α, ίσως έχω και τίποτα hardware για 486. Αν σου λειπει κάτι στείλε pm να ψαχτώ (όταν παω).

Δημοσ.
τι εχει ρε παιδια το pc για να παιζουν τα παιδια ΜΑΜΕ;

μια χαρα ειναι...

εδω τρεχουν εν ετει 2011 σε δημοσια πανεπιστήμια server εργαστηρίων που διακινούν τεραστιες ποσότητες δεδομένων καθημερινα με dual P1... τι ψάχνετε τώρα;

ναι φίλε μου, μπορείς να κάνεις αυτά που λες. εφόσον υπάρχει η καρτα δικτύου και η εκδοση των windows υποστηρίζει δίκτυο γίνεται εύκολα. Αστο με DHCP όμως... Τώρα για το θέμα των windows που λες, κάπου πρεπει να έχω γνησια 98 αλλα έχω χάσει (για την ακριβεια καποιος το δανείστηκε και δεν μου επεστρεψε) το βιβλιαράκι που ειχε το κλειδι τους και εκει πηγαινε cd με συγκεκριμένο κλειδι. Αν θεωρείς οτι το μηχανημα τα σηκώνει να ψαχτω λιγο οταν πάω στο πατρικό μου. Α, ίσως έχω και τίποτα hardware για 486. Αν σου λειπει κάτι στείλε pm να ψαχτώ (όταν παω).

Αλλο dual P1 και άλλο 486... καμία σχέση.

Αλλά και ο 486 δεν ξέρουμε ποιος είναι.. στα 16 ή στα 100mhz;

mame σε τέτοιο υπολογιστή με τίποτα. Η εξομοίωση χρειάζεται αρκετούς πόρους για να τρέξει σωστά.

drivers για τόσο παλιά κάρτα δύσκολα θα βρει.

Βασικά αν δεν ξέρουμε για τι χρήση είναι δεν μπορούμε να προτείνουμε.

Μπορεί να δοκιμάσει το damn small linux:

http://www.damnsmalllinux.org/

Δημοσ.
Αλλο dual P1 και άλλο 486... καμία σχέση.

Αλλά και ο 486 δεν ξέρουμε ποιος είναι.. στα 16 ή στα 100mhz;

mame σε τέτοιο υπολογιστή με τίποτα. Η εξομοίωση χρειάζεται αρκετούς πόρους για να τρέξει σωστά.

[/url]

επίσης και άλλο να χρησιμοποιείτε απο 2 δεκαχρονα για πασιέντζα και ΜΑΜΕ (γιατι επαιζα στο 486 @ 100mhz μου) και άλλο να είναι SERVER πανεπιστημίου που πρεπει να κάνουν καθημερινα log on εκατοντάδες χρήστες και κατεβάζουν gb δεδομένων...

λογικα πάντως στα 100mhz είναι. Δεν νομιζω να μπήκε στον κόπο να στησει 16mhz μηχανημα...

Δημοσ.

Εκεί όμως που λες, εκτελούσε χρέη σερβερ και μόνο που κάνει διευθέτηση συγκεκριμένης διεργασίας...δεν βοηθάει υπολογιστικά σε τίποτα άλλο.

Όλα τα υπόλοιπα τα αναλάμβαναν οι επεξεργαστές των υπολογιστών τοπικά.

Ο σέρβερ δεν έχει πάνω ένα βαρύ λειτουργικό ούτε antivirus ούτε άλλες 100 διεργασίες που χρειάζονται τα windows.

Γι' αυτό ρωτάω γιατί χρήση το θέλει. Αν το θέλει για ρόλο π.χ firewall κάνει.

Με 486 μπορεί να παίξει συγκεκριμένα παιχνίδια στο mame. Το 80% όμως δεν παίζει (π.χ Nba jam, Tekken..). Για να τα παίξει όλα χρειάζεται ένα σχετικά καλό P3.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...