Προς το περιεχόμενο

Παραγγελεία απο αποθήκη-μπουτίκ της εταιρίας Πούμα!!

thearas45

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ, εχω καπιες εροτησεις...1)ειμαι τερματοφυλακας 2)ενας φιλος μου παραγγελνει γαντια απο μια αποθηκη-μπουτικ της πουμα στην μιση τιμη απο οτι τα παραγγελνω εγω(τηλεφωνικα) και του ερχοντε σε μια μερα απο την αθηνα...αλλα δεν μου λεει το τηλεφωνο....μπορειτε να με βοηθησετε αν ξερετε απο που ακριβως παραγγελνει; και αν καποιος ξερει σιγκεκριμενα ισος μου δωσει το τηλεφωνο; ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

φιλος οταν λεω.. γνωστός τελος πάντων και ειναι ολοαυθεντικοτατα

---------- Προσθήκη στις 12:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:41 ----------

δεν σου λέει το τηλέφωνο? :fear:

ναι :) ορθογραφικο

---------- Προσθήκη στις 12:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:42 ----------

Μηπως σε δουλευει? Μηπως δεν ειναι αυθεντικα? Μηπως εντελει δεν ειναι "φιλος" ?

το τηλέφωνο του το έδωσε ενας αλλος εμπιστευτικα για αυτόν

Δημοσ.

Λοιπόν σου πουλάει 100% παραμύθι. Σιγά μην κρυβονται και τα ελοχίμ απο πίσω και δεν μπορεί να σου δώσει το τηλέφωνο!

Εγώ προτείνω να ψωνίσεις απο εδώ είναι πολύ αξιόπιστο site, με καλές τιμές!!! Έχω κάνει αγορές πάνω απο 600$. Σε 10-12 μέρες είναι σπίτι σου. Βγάζεις μια προπληρωμένη στην Πειραιώς πχ και είσαι τζιτζί. Και την βγαίνεις και στον φίλο!

Δημοσ.

Το Στοκατζιδικο της Puma ειναι στα συνορα νεας σμυρνης/παλαιου φαληρου οποτε κατα πασα πιθανοτητα απο εκει τα παραγγελνει.

Δημοσ.
Λοιπόν σου πουλάει 100% παραμύθι. Σιγά μην κρυβονται και τα ελοχίμ απο πίσω και δεν μπορεί να σου δώσει το τηλέφωνο!

Εγώ προτείνω να ψωνίσεις απο εδώ είναι πολύ αξιόπιστο site, με καλές τιμές!!! Έχω κάνει αγορές πάνω απο 600$. Σε 10-12 μέρες είναι σπίτι σου. Βγάζεις μια προπληρωμένη στην Πειραιώς πχ και είσαι τζιτζί. Και την βγαίνεις και στον φίλο!

ο ιστοτοπος μπου μου εδοσες ειναι ακριβό εγώ παραγγέλνω απο pro direct περα απο αυτο ειμαι 100% σιγουρος οτι μου λεει αλήθεια

---------- Προσθήκη στις 14:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:04 ----------

το site που μου εδοσες ειναι ακριβός εγώ παραγγέλνω απο pro direct περα απο αυτο ειμαι 100% σιγουρος οτι μου λεει αλήθεια

Δημοσ.

PUMA OUTLET

Οδός: Ελ. Βενιζέλου 224 - Παλαιό Φάληρο

Τηλέφωνο: 210 9864582

Η περσινή αλλά και πιο παλιές συλλογές σε αθλητικά ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και τσάντες με έκπτωση που φτάνει το 80%. Μπορείτε επίσης να βρείτε και συλλογές outlet της φετινής σεζόν αποκλειστικά σχεδιασμένες γιο τα outlets. Το ποσοστό έκπτωσης τους είναι 30-70%, ενώ μπορείτε να πετύχετε και συνεχείς προσφορές.

PUMA OUTLET

Οδός: Λ. Μεσογείων 350 - Αγία Παρασκευή

Τηλέφωνο: 210 6560537

Η περσινή αλλά και πιο παλιές συλλογές σε αθλητικά ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και τσάντες με έκπτωση που φτάνει το 80%. Μπορείτε επίσης να βρείτε και συλλογές outlet της φετινής σεζόν αποκλειστικά σχεδιασμένες γιο τα outlets. Το ποσοστό έκπτωσης τους είναι 30-70%, ενώ μπορείτε να πετύχετε και συνεχείς προσφορές.

Από stockadika.gr - Κατάλογος με Καταστήματα, Αποθήκες, Outlets κ.α. http://goo.gl/C33X

Δημοσ.
PUMA OUTLET

Οδός: Ελ. Βενιζέλου 224 - Παλαιό Φάληρο

Τηλέφωνο: 210 9864582 begin_of_the_skype_highlighting              210 9864582      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              210 9864582      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              210 9864582      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              210 9864582      end_of_the_skype_highlighting

PUMA OUTLET

Οδός: Λ. Μεσογείων 350 - Αγία Παρασκευή

Τηλέφωνο: 210 6560537

Από stockadika.gr - Κατάλογος με Καταστήματα, Αποθήκες, Outlets κ.α. http://goo.gl/C33X

σημείωση:παραγγέλνει απο Σέρρες,τα outlet κανουν αποστολες;

Δημοσ.

Τελωνείο;

Ας πεί και κανένας άλλος αν ξέρει online μαγαζιά με καλές τιμές.

Δημοσ.
Το Στοκατζιδικο της Puma ειναι στα συνορα νεας σμυρνης/παλαιου φαληρου οποτε κατα πασα πιθανοτητα απο εκει τα παραγγελνει.

σημειωση απο Σέρρες είμαστε

Δημοσ.
Απο Βουλγαρια τα παιρνει

χαλαρότατα... πετριτσι σαντανσκι και δοξα το γιαμουραμπι... είχα παρει μιση ντουλάπα με 120 ευρω πριν 4 χρονια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...