Προς το περιεχόμενο

Απάλευτη κατάσταση στην Χίο!

Arcanant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά είμαι φαντάρος και με πήγαν Χίο! Όλα ωραία και καλά αλλά άμα δεν ξέρεις κανέναν εκεί πέρα είναι πίκρα και ψάχνομαι για νορμάλ άτομα(όχι ότι εγώ είμαι :P) να συναναστρέφομαι. 8 μήνες θα είμαι εδώ πέρα έτσι και αλλιώς. Όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει κανά comment ή pm.

Λίγα λόγια για μένα:

Έχω πολλά και ποικίλα χόμπι, είμαι καθηγητής κλασσικής κιθάρας και ασχολούμαι με video games, βιβλία κα. 24 χρονών και τελειόφοιτος(όχι ακόμα απόφοιτος :P) ΑΤΕΙ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων Λάρισας.

Όποιος απλά έχει κάποιο μέρος να προτίνει για έξοδο τότε και αυτό ευπρόσδεκτο :)

Δημοσ.

ΑΡΡΕΝΩΠΟΣ, ευκατάστατος, μορφωμένος, γυμνασμένος αλλά ευαίσθητος, με πλούσια ενδιαφέροντα και έφεση στα θαλάσσια σπορ, ζητεί παρέα και ανταλλαγή διπλών ποδοσφαιρικών αυτοκόλλητων πανίνι σεζόν 95-96'.

Μόνο σοβαρές προτάσεις παρακαλώ.

Δημοσ.

ΑΡΡΕΝΩΠΟΣ, ευκατάστατος, μορφωμένος, γυμνασμένος αλλά ευαίσθητος, με πλούσια ενδιαφέροντα και έφεση στα θαλάσσια σπορ, ζητεί παρέα και ανταλλαγή διπλών ποδοσφαιρικών αυτοκόλλητων πανίνι σεζόν 95-96'.

Μόνο σοβαρές προτάσεις παρακαλώ. lol οτι να ναι...

Δημοσ.

Χαχαχαχα ξέρω πως ακούγετε αλλά εγώ σοβαρά μιλάω. Ένας αθηναίος μου πρότεινε αυτό το site για να ρωτήσω κάποιον να μου δείξει τα μέρη, τώρα το πόσο αστείο φαίνεται σε εσάς np όλα καλά. ;)

Δημοσ.
Για καφέ τράβα λιώνε Metropolis ή Sueno!!! Για ποτό πάλι Metropolis τα σπάει και Satva-Remezzo-Sueno και το ανακαινισμένο Hotel.

μόνος του??

Δημοσ.

Στη Χίο δεν ήταν και εκείνο το παλικάρι που έψαχνε λύση στο πρόβλημά του με την κοπέλα του που την είχε δει μια φορά; Κι εκείνος για παρέα έψαχνε. Κάτι συμβαίνει με τις παρέες στη Χίο...

Ε, στην αρχή μόνος του θα βγει, αν γνωρίσει κανένα κοριτσάκι καλώς, αλλιώς υπάρχουν και οι άλλοι φαντάροι. Σε όλο το στρατόπεδο, θα βρεθούν και 1-2 άτομα που να μπορεί να κάνει παρέα και να βγει για έναν καφέ.

Δημοσ.

Πλακα πλακα ενα νετβουκ - λαπτοπ - κινητο ειναι απαραιτητο :P . Εκτος αυτου θα βρεις παρεα ρε απο το στρατοπαιδο , μην αγχωνεσαι . λαου λαου

Δημοσ.

Μάλλον για γυναικεία συντροφιά ψάχνει για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Κάποια που να τις αναλύει τις σκοπιές, τις υπηρεσίες, τι είπε ο λοχαγός και άλλα τέτοια ενδιαφέροντα......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...