Arcanant Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά είμαι φαντάρος και με πήγαν Χίο! Όλα ωραία και καλά αλλά άμα δεν ξέρεις κανέναν εκεί πέρα είναι πίκρα και ψάχνομαι για νορμάλ άτομα(όχι ότι εγώ είμαι ) να συναναστρέφομαι. 8 μήνες θα είμαι εδώ πέρα έτσι και αλλιώς. Όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει κανά comment ή pm. Λίγα λόγια για μένα: Έχω πολλά και ποικίλα χόμπι, είμαι καθηγητής κλασσικής κιθάρας και ασχολούμαι με video games, βιβλία κα. 24 χρονών και τελειόφοιτος(όχι ακόμα απόφοιτος ) ΑΤΕΙ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων Λάρισας. Όποιος απλά έχει κάποιο μέρος να προτίνει για έξοδο τότε και αυτό ευπρόσδεκτο
liopyr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 ΑΡΡΕΝΩΠΟΣ, ευκατάστατος, μορφωμένος, γυμνασμένος αλλά ευαίσθητος, με πλούσια ενδιαφέροντα και έφεση στα θαλάσσια σπορ, ζητεί παρέα και ανταλλαγή διπλών ποδοσφαιρικών αυτοκόλλητων πανίνι σεζόν 95-96'. Μόνο σοβαρές προτάσεις παρακαλώ.
katsouras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 ΑΡΡΕΝΩΠΟΣ, ευκατάστατος, μορφωμένος, γυμνασμένος αλλά ευαίσθητος, με πλούσια ενδιαφέροντα και έφεση στα θαλάσσια σπορ, ζητεί παρέα και ανταλλαγή διπλών ποδοσφαιρικών αυτοκόλλητων πανίνι σεζόν 95-96'. Μόνο σοβαρές προτάσεις παρακαλώ. lol οτι να ναι...
Arcanant Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Χαχαχαχα ξέρω πως ακούγετε αλλά εγώ σοβαρά μιλάω. Ένας αθηναίος μου πρότεινε αυτό το site για να ρωτήσω κάποιον να μου δείξει τα μέρη, τώρα το πόσο αστείο φαίνεται σε εσάς np όλα καλά.
traganeus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Για καφέ τράβα λιώνε Metropolis ή Sueno!!! Για ποτό πάλι Metropolis τα σπάει και Satva-Remezzo-Sueno και το ανακαινισμένο Hotel.
gang Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Για καφέ τράβα λιώνε Metropolis ή Sueno!!! Για ποτό πάλι Metropolis τα σπάει και Satva-Remezzo-Sueno και το ανακαινισμένο Hotel. μόνος του??
FilipposMD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Στη Χίο δεν ήταν και εκείνο το παλικάρι που έψαχνε λύση στο πρόβλημά του με την κοπέλα του που την είχε δει μια φορά; Κι εκείνος για παρέα έψαχνε. Κάτι συμβαίνει με τις παρέες στη Χίο... Ε, στην αρχή μόνος του θα βγει, αν γνωρίσει κανένα κοριτσάκι καλώς, αλλιώς υπάρχουν και οι άλλοι φαντάροι. Σε όλο το στρατόπεδο, θα βρεθούν και 1-2 άτομα που να μπορεί να κάνει παρέα και να βγει για έναν καφέ.
athlios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Πλακα πλακα ενα νετβουκ - λαπτοπ - κινητο ειναι απαραιτητο . Εκτος αυτου θα βρεις παρεα ρε απο το στρατοπαιδο , μην αγχωνεσαι . λαου λαου
status Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Πω πω, τόσο τραγικά είναι στην Χίο; Κω ήμασταν μια χαρά ρε..
AlexNet Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον για γυναικεία συντροφιά ψάχνει για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Κάποια που να τις αναλύει τις σκοπιές, τις υπηρεσίες, τι είπε ο λοχαγός και άλλα τέτοια ενδιαφέροντα......
elven Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Νέος,ωραίος,εγγαστρίμυθος ψάχνει puppet για δεύτερη φωνή Δε κάνεις με κανέναν παρέα στο στρατό;
LuNaTiC Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Και μετα σου λενε οι Χιοτες πανε δυο δυο.... να ξεραν τι σπανιο ειναι να βρεις 2ο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.