Προς το περιεχόμενο

Προτείνετε μου ένα joystick της προκοπής

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το Falcon 4.0 το θέλω παίδες. Ναι ξέρω το hotas cougar καλό είναι, αλλά επίσης καλά είναι και τα 350 ευρά που κάνει. Προσανατολίζομαι σε μια λύση 2 σε 1 δηλαδή και Joystick και μανέτα ισχύος (σαν κάτι microsoft). Αυτό λέει τίποτα; http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=768&Catalog_Id=5&Product_Id=19836&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Δημοσ.

πωπωπω 75$ έξοδα αποστολής.... δε λέει ρε γμτ, καλύτερα να πεταχτώ εγώ αμερική και να το φέρω. Μάλλον με κοβω για το microsoft, εκτός και αν μου συστήσει κάποιος κανα thrustmaster κάπου στα 50ευρά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ privateer για τις απαντήσεις σου. Η πλάκα είναι οτι έφαγα τον ποδαρόδρομο της αρκούδας για να βρω την παλιά έκδοση του Falcon με το μάνουαλ τέρας(είχε βγει και μια σε dvd box), το χρυσοπλήρωσα(30 ευρώ παιχνίδι τριετίας) και υπολόγιζα να το παίξω λίγες μέρες με keyboard, αλλά τελικά ΑΠΑΙΤΕΙ joystick

Δημοσ.

Egw exw to logitech to wingman kai mamaei kai dernei. Kata th gnwmi mou einai polu kalitero apo ta antostoixa tis MS epeidh einai pio skliro. Exw pai3ei kai me sidewinder alla pragmatika to wingman einai fovero. Prose3e mono to montelo giati uparxei ki ena polu aplo xwris 3-axis movement.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...