Γιάννης Μ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα παιδιά, έχω πάρει ένα νεο laptop (sony σειρά f) και με οδηγεί στην παράνοια.. ενώ συνδέεται σε διάφροά wifi κανονικά, όταν μπαίνω στο δίκτυο του σπιτιού μου, ενώ φαίνεται ότι συνδέεται δεν έχει internet! Όταν το συνδέω με καλώδια μπαίνει κανονικά. Εννοείται ότι στο σπίτι έχω καμιά δεκαριά άλλες συσκευές που παίρνουν internet από wifi. Έχω ψάξει για πολλές ώρες τις ρυθμίσεις του laptop αλλά και του router,δοκίμασα να αλλάξω πράγματα αλλά τίποτα! έχει κανείς ιδέα που να κοιτάξω??? είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα;
kng Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Είχα παρόμοιο πρόβλημα με ενα hp mini netbook και τελικά ήταν πρόβλημα κάρτας. Μετά απο αντικατάσταση του netbook (ήταν 2 ημερών) λειτουργούσε κανονικά. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=350740
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 se αλλα δικτυα μπαινει?αν ναι τοτε δοκιμασε αλλους drivers για την ασυρματη καρτα.τα sony Εχυν αυτοματο Update.αλλιως δοκιμασε αλλο κλειδωμα στον ρουτερ η αλλο καναλι στο ασυρματο.
giorgoslouk Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εκτός από αυτό που σου είπε ο.....Super Goofy από πάνω κατέβασε από εδώ αυτό το πρόγραμμα και εγκατέστησέ το.Κοίταξε τα ασύρματα δίκτυα στην περιοχή σου σε ποιά κανάλια εκπέμπουν.Αν στο κανάλι που εκπέμπει το δικό σου εκπέμπουν κι άλλα, γίνεται μάχη.Ακόμα χειρότερα αν υπάρχει και το ίδιο όνομα δικτύου (SSID).Παράδειγμα: Όλα τα ρούτερ της HOL έχουν default SSID: Netfaster IAD 2 (PSTN) και εκπέμπουν στο κανάλι 6.Αν λοιπόν έχεις Netfaster και γύρω σου υπάρχουν κι άλλα που εκπέμπουν τo ίδιo SSID στο ίδιο κανάλι κλάφτα.Αλλάζεις λοιπόν κανάλι και SSID και ξεμπερδεύεις.
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ναι δωσε κατι διαφορετικο για ssid.επισης δοκιμασε και διαφορα κλειδωματα μηπως με καποιο απλα τρωει σκαλωμα.και απο το Laptop τρεξε το sony update μηπως εχει τιποτα πιο νεους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.