ATiTool Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια στα ποσα FPS ξεκιναει να χαλαει το game? το minimum δηλαδη ποσο πρεπει να ειναι παντα για να εισαι τεζα?
Errik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Εξαρτάται πολύ απο προσωπική συνήθεια ή το game. Γενικά με πάνω απο 30-35 FPS είσαι καλά, αλλά σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να χρειζεσαι πάνω απο 40FPS για να παίξεις ομαλά. Αρκετά πιο ήρεμα παιχνίδια μπορούν όμως να είναι playable και στα 20-25 FPS
ATiTool Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 να σε ρωτησω κατι? εγω παιζω κυριος mmorpg games και οταν εχεις πολυ κοσμο γυρο σου (δηλαδη players) πεφτουν τα FPS! αναλογα με το ποσο κοσμο εχεις γυρο σου,εαν εχεις πολυ πεφτουν και 100-150%! αυτο που οφειλετε?
Alchemist` Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 να σε ρωτησω κατι? εγω παιζω κυριος mmorpg games και οταν εχεις πολυ κοσμο γυρο σου (δηλαδη players) πεφτουν τα FPS! αναλογα με το ποσο κοσμο εχεις γυρο σου,εαν εχεις πολυ πεφτουν και 100-150%! αυτο που οφειλετε? Στο ότι έχεις πολύ κόσμο γύρω σου... Κάθε χαρακτήρας είναι ένα σύνολο από πολύγωνα, ότι βλέπεις γύρω σου σε ένα 3D game είναι πολύγωνα, που πάνω τους κάθονται textures... Η κάρτα γραφικών αυτό που κάνει συνεχώς χοντρικά είναι να υπολογίζει την θέση των πολυγώνων στον άξονα x,y,z. Όσο πιο πολλά τα πολύγωνα τόσο πιο πολύ δουλειά για την κάρτα γραφικών, όταν φτάνει σε ένα σημείο που δεν προλαβαίνει να τα υπολογίσει όλα, πέφτει το framerate (fps -> frames per second)
Sadamiraq Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Αναλογα με το ματι του καθενος,30-25 ειναι ανεκτα μετα το καταλαβενεις πολυ,απο 40 και πανω νιωθεις την οικονα να κυλαει πολυ ομαλα σαν νερακι
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 20-25 fps ειναι ανεκτα για fps παιχνιδια(σε ραλακια προσωπικα δεν μπορω να παιξω αν δεν εχει 60αρι σταθερο). Το smooth gameplay παντως ξεκιναει απο τα 40+
ATiTool Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παδια απο τοτε που εβαλα τα windows 7 ειχα ενα προβλημα το οποιο δεν ηξερα πως λεγετε...τωρα καταλαβα πως λεγετε! ειναι αυτο εδω κοιταξτε της φοτογραφιες...excessive screen tearing λεγετε αυτο το προβλημα! τι μπορω να κανω? ---------- Προσθήκη στις 13:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:36 ---------- οταν βαζω V Sync και triple buffering το excessive screen tearing χανετε τελειως! το προβλημα ειναι ομως οτι αυξανετε πολυ το input lag...τι να κανω?
ATiTool Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια κανοντας enable τα V-Sync και το triple buffering για να γλυτωσω απο το tearing μου αναιβενει πολυ το input lag. εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω? συγνωμη εαν δεν εβαλα το θεμα μου στην σωστη θεση αλλα δεν μου πιγαινε το μυαλο που θα επρεπε να το βαλω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ναι δυστυχώς το αναβάζει, το μόνο που μπορείς να κάνεις αν δεν κάνω λάθος είναι να πάρεις οθόνη με 120hz ώστε το tearing να συμβαίνει όταν περνάει τα 120fps το game...
john2gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Triple buffering με το D3DOverrider όταν έχετε το VSync για να γλιτώσετε από το lag
Luciddream Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια κανοντας enable τα V-Sync και το triple buffering για να γλυτωσω απο το tearing μου αναιβενει πολυ το input lag. εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω? σε ποιό game έχεις tearing ?
ATiTool Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 σε ολα τα παιχνιδια εχω λιγο tearing (λογικο ειναι ολοι εχουμε). επισης το triple buffering το εχω ενεργοποιησει απο της επιλογες του παιχνιδιου,αυτο δεν μειωνει το input lag,το αυξανει, χαμηλωνοντας ακομα περισσοτερο το tearing!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 το triple buffering πάντως από το control panel των drivers της ati/nvidia δουλεύει μόνο σε opengl games, για αυτό είπε ο john2gr να το κάνεις enable από D3DOverrider...
ATiTool Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 το εχω δοκιμασει και απο εκει αλλα κυριος το δοκιμασα μεσα απο τα settings του ιδιου του game...αλλα μαλλον ειναι one way απο οτι βλεπω...
Luciddream Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 σε ολα τα παιχνιδια εχω λιγο tearing (λογικο ειναι ολοι εχουμε). είναι πολύ γενικό αυτό που λές... δείξε έστω ένα video απο youtube τι σου κάνει και σε ενοχλεί στο gaming γιατι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα σε κανένα game με tearing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.