Προς το περιεχόμενο

''Εχασα'' τα Windows

Orlandob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οτι λεει ο τιτλος παιδια,

χτες εβαλα το Monomaxos Linux στον Η/Υ, εγινε κανονικα η εγκατασταση....Κανω επανακινηση το pc περιμενοντας να μου βγαλει ποιο λειτουργικο να διαλεξω αλλα τπτ...

το μονο που βγαζει ειναι το μενου για να διαλεξω τι εκκινηση θα κανει το Λινουξ(ασφαλη λειτουργεια και τετοια...)

υ.γ Windows Xp Sp2 φοραει το pcaki μου.....

καμια βοηθεια για το πως θα εμφανισω την επιλογη για να διαλεγω ποιο λειτουργικο θα εκκινησω????

thanks boys.....:-)

Δημοσ.

δεν εχουν σβηστει τα ''παραθυρακια''.... μπορω και μπαινω μεσω του λινουξ στα αρχεια των windows.....

Δημοσ.

Αν δεν εβαλες τα λινουξ πανω στο παρτιτιον των win τοτε βρες ενα οποιοδηποτε cd των windows (πληρες) ή κατεβασε ενα και κανε τη διαδικασια που σου δινει στο link ο Greekgeek. αυτη ειναι η λυση. αν θες την κανεις. αν δεν θες κανε φορματ

αν εβαλες τα λινουξ πανω στα windows τι να επαναφερεις...

αν εχεις αρχεια που θες να σωσεις τα λινουξ θα διαβασουν κανονικα το παρτιτιον των win (ασχετα αν αυτο δεν ειναι εγκυρο πια και δεν αναγνωριζεται στον bootloader. το γιατι δεν το ξερω και μαλιστα ειναι περιεργο). σε καθε περιπτωση πριν κανεις οτι κανεις και φυσικα πριν κανεις φορματ μπορεις να σωσεις τα αρχεια σου μεσα απο το λινουξ.

Δημοσ.

Μου ακούγεται για πρόβλημα στον boot manager. Μήπως δεν τον εγκατέστησες στον MBR του σκληρού; Δεν ξέρω τι έχει εγκαταστήσει η διανομή αυτή, αλλά λογικά θα έχει τον grub. Διάβασε εδώ: http://www.linuxologos.gr/grub-restore, ή γενικότερα ψάξε στη google για "grub restore"

Δημοσ.
Μου ακούγεται για πρόβλημα στον boot manager. Μήπως δεν τον εγκατέστησες στον MBR του σκληρού; Δεν ξέρω τι έχει εγκαταστήσει η διανομή αυτή, αλλά λογικά θα έχει τον grub. Διάβασε εδώ: http://www.linuxologos.gr/grub-restore, ή γενικότερα ψάξε στη google για "grub restore"

αυτη τη στιγμη μαλλον δε χρειαζεται grub restore αλλα restore ntldr (nt loader)....;).

Δημοσ.
αυτη τη στιγμη μαλλον δε χρειαζεται grub restore αλλα restore ntldr (nt loader)....;).

Έτσι πάλι δε θα μπορεί να μπει στην εγκατάσταση του linux συστήματος. Αντιθέτως, ο grub τα υποστηρίζει και τα δύο. Δεν είναι ότι δε μπαίνει σε windows, απλά δε του δίνεται καν η επιλογή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...