_Marios_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά. Ψάχνω για κάποιον web designer να μου φτιάξει μέρος μια σελίδας. Έχω ένα rar αρχείο έτοιμο με λεπτομερής οδηγίες για το πως ακριβώς θα γίνει αυτό το μέρος του site με όλες τις εικόνες έτοιμες. Το παιδί που θα πάρει τη δουλειά το μόνο που θα κάνει θα είναι να προγραμματίσει το site. Δε χρειάζεται να σκεφτεί τίποτα. Θα διαβάζει θα βάζει αυτά που είναι στο αρχείο και θα τα κάνει. Όσο πιο απλοποιημένα γίνεται. Δηλαδή για όποιον του αρέσει αυτή η δουλεία θα το κάνει ευχάριστα. Όποιος ενδιαφέρεται στέλνει ένα πμ του στέλνω το αρχείο το διαβάζει ώστε να καταλάβει τι θέλω μου λέει τιμή και κρίνω αν θα του δώσω τη δουλεία η όχι. Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στην περιγραφή λες ότι ψάχνεις κάποιον να σου προγραμματίσει το site (web developer)... στο τίτλο λες web designer... ποιο από τα δύο;
G-pal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στην περιγραφή λες ότι ψάχνεις κάποιον να σου προγραμματίσει το site (web developer)...στο τίτλο λες web designer... ποιο από τα δύο; τι δεν καταλαβαίνεις φίλε μου από αυτά που λέει το παιδί ? πόσο πιο καθαρά να το πει ?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 @G-pal γνωρίζεις ότι web design != web development, έτσι;
mastmaster Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε φίλε συγνώμη αλλα δεν φοβάσαι να δώσεις σε έναν ξένο την ιδέα σου?
G-pal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 @G-palγνωρίζεις ότι web design != web development, έτσι; από την περιγραφή που δίνει το παιδί δεν καταλαβαίνεις ? και μένεις στον τίτλο ? διάβασε τι λέει το παιδί και θα καταλάβεις απόλυτα τι ζητάει.. τεσπά, συγνώμη που το άρχισα και ας το σταματήσουμε εδώ μην γεμίζουμε με άσκοπα ποστ ...
dewn735 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε φίλε συγνώμη αλλα δεν φοβάσαι να δώσεις σε έναν ξένο την ιδέα σου? Απ' το να μείνει εντελώς αναξιοποίητη...;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 από την περιγραφή που δίνει το παιδί δεν καταλαβαίνεις ? και μένεις στον τίτλο ? διάβασε τι λέει το παιδί και θα καταλάβεις απόλυτα τι ζητάει.. τεσπά, συγνώμη που το άρχισα και ας το σταματήσουμε εδώ μην γεμίζουμε με άσκοπα ποστ ... σημασία δεν έχει τι καταλαβαίνεις εσύ ή εγώ...σημασία έχει τι εννοεί ο "πελάτης"...
dewn735 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 σημασία δεν έχει τι καταλαβαίνεις εσύ ή εγώ...σημασία έχει τι εννοεί ο "πελάτης"... Νομίζω ότι όλο το ζουμί είναι εδώ: Όποιος ενδιαφέρεται στέλνει ένα πμ του στέλνω το αρχείο το διαβάζει ώστε να καταλάβει τι θέλω Όλα τα άλλα είναι θεωρίες πρωινού καφέ...
parsifal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Για αγγελίες ζήτησης, υπάρχει ειδική ενότητα στο φόρουμ. Παρακαλώ αναρτήστε την αγγελία σας εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.