makischa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ψάχνοντας κάτι στο Google Maps παρατήρησα οτι είχε επιλογή να εντοπίσει μόνο του τη τοποθεσία μου και το δοκίμασα... είναι εξαιρετικά ακριβές οπότε είπα να δω πώς λειτουργεί και έλεγε οτι χρησιμοποιεί την IP και τα WiFi δίκτυα γύρω μου. http://google-latlong.blogspot.com/2009/07/blue-circle-comes-to-your-desktop.html ΟΚ, η IP είναι προφανές οτι δίνει ένα στίγμα αλλά πολύ ευρύ... Πώς όμως ξέρουν τη θέση του ασύρματου του γείτονα?
atrias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 θυμάσαι τον ντόρο που είχε γίνει για αυτοκίνητα της google που φωτογράφιζαν του δρόμους για την υπηρεσία street view και παράλληλα μάζευαν ("καταλάθος" όπως έλεγε η google) πληροφορίες σχετικά με τα ασύρματα δίκτυα που συναντούσαν? :-)
AlexNet Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντως στην έκδοση για κινητό, εντοπίζει το στίγμα της κινητής τηλεφωνίας και πολλές φορές με πολύ μεγάλη ακρίβεια.
Mika Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 θυμάσαι τον ντόρο που είχε γίνει για αυτοκίνητα της google που φωτογράφιζαν του δρόμους για την υπηρεσία street view και παράλληλα μάζευαν ("καταλάθος" όπως έλεγε η google) πληροφορίες σχετικά με τα ασύρματα δίκτυα που συναντούσαν? :-) απλα δεν παιζει να λειτουργει το my location ετσι
bnvdarklord Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 θυμάσαι τον ντόρο που είχε γίνει για αυτοκίνητα της google που φωτογράφιζαν του δρόμους για την υπηρεσία street view και παράλληλα μάζευαν ("καταλάθος" όπως έλεγε η google) πληροφορίες σχετικά με τα ασύρματα δίκτυα που συναντούσαν? :-) Δεν ισχυει αυτό ρε αφου δεν περασαν απο ελλάδα τα αμαξάκια αυτά. Ισως βρησκει θεση με τα public δικτυα που ειναι γνωστες οι περιοχές τους(δηλαδή αν το μονο ασυμρματο που πιανεις ειναι του γειτονα μαλλον δεν κανεις τπτ.)
makischa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Μενω Κοζάνη, οποτε αμαξακι για Street View αποκλειεται να εχει περασει απο εδω. Τα μονα δικτυα που πιανω ειναι των γειτονων... Δεν υπαρχει κανενα ανοιχτο, δημοτικο, δημοσιο ή τελος παντων που να εχει λογο να εχει δημοσιευσει τη διευθυνση του... Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι με την ΙΡ η διευθυνση μου φαινεται να ειναι η Θεσσαλονικη γιατι προφανως η Τελλας εχει πακετα ΙΡ για βορεια και νοτια Ελλαδα ή κατι τετοιο... Αλλα με το My location, το στιγμα μου βρεθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ, με αποκλιση κατω των 20 μετρων.... ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ??? Σε εσας, που επισης δε πιανετε δημοσια δικτυα, σας βρισκει με την ιδια επιτυχια? Edit: Αν συνδεθω με lan και WiFi κλειστο, χρησιμοποιει μονο την ΙΡ και με δειχνει στη Θεσ/κη.
bnvdarklord Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Εμενα παντως, χωρίς WiFi, μου βγάζει Ελλάδα. Ουτε καν περιοχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.