diecast Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ παραξεγημενο ειδος..και πολυς κοσμος το κατακρινει..αλλα τι μας νοιαζει.!! Οποιος θελει να μοιραστει την 'deathcoreτρελα ή metalcoreτρελα του ' μπορει να το κανει ανετα σε αυτο το thread
marantonis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 τους εχω γραμμενους στα... Ηρεμησε βρε. edit: Παιδια πειτε μου κι εμενα ν' ακουσω. Γι' αυτα τα χαρντκορ Σατανιστικα δε λετε; Γιατι δεν εχω κανενα προβλημα με τους μουγκριζοντες Σατανιστες!
De@th L0rd Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Όχι περισσότερο είναι σε αυτό το στύλ: http://www.youtube.com/watch?v=aLVsdIE832c Αυτό έχει κ λίγη ραπ βέβαια μέσα. Τα φωνητικά πάντως έτσι είναι.
marantonis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό έχει κ λίγη ραπ βέβαια μέσα. Τα φωνητικά πάντως έτσι είναι. Rage Against the Machine=<3
mesoxwra25 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Rage Against the Machine=<3 lamb of god απο τις πιο γνωστες και πολυ καλες καλες μπαντες που συνδιαζουν πολλα ειδη metal με 15 χρονια δισκογραφια! επισης κατι πολυ καλο που ακουσα τωρα τελευταια THE CLASSIC STRUGGLE το αλμπουμ BRING BACK THE GLORY.
Eftych Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω αν ανήκει σ'αυτή την κατηγορία (άλλωστε δεν υπάρχουν απόλυτες ταμπέλες στη μουσική πιστεύω), μου αρέσει αυτό το gothic κομμάτι από τους Lacrimosa. και αυτό από τους Nightwish
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.