Προς το περιεχόμενο

free coins στο imvu

andrikakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!!Μολις ξεκηνισα να παιζω imvu!!Μου αρεσει παρα πολυ!Ομως δεν ξερω καθολου πως να βγαλω χρηματα χωρις να πληροσω(ποτε δεν προκοιτε να πληροσω για κατι τετοιο)...Πιτε μου πως να βγαζω...(δεχωμαι και hacks :P)

Δημοσ.

Φίλε από προσωπική εμπειρία πριν 1 με 2 χρόνια το παιχνίδι δεν αξίζει..Είναι μια χαζομάρα, χωρίς παρεξήγηση.Μην κάνεις καμιά βλακεία και βάλεις coins με λεφτά.

Και κάτι άσχετο με το θέμα σου, μήπως σε λένε Γιώργο??

Δημοσ.

Ναι δεν ειναι τπτ το ιδιετερο...απλος μου αρεσει που υπαρχουν τοσα πολλα αντικειμενα...γι αυτο θελω να εχω πολλα coins..δεν προκειται να βαλω με λεφτα...

Οχι καμια σχεση...

Δημοσ.

Σβήστηκαν 10 μηνύματα.

Μερικοί πρέπει να αφήσετε κατά μέρος το trolling και να αρχίσετε να συμπεριφέρεστε πιο ευγενικά στους υπόλοιπους συμφορουμίτες. Αν δε μπορείτε ή δε θέλετε να βοηθήσετε, απλά μην απαντάτε. Αν επιλέξετε να απαντήσετε, να είστε έτοιμοι και για τις συνέπειες της συμπεριφοράς σας...

Δημοσ.

το να λεει οτι θελει ενα hack για μια σελιδα που πληρωνουν.

ποια η διαφορα εγω να θελω να μου δωσει καποιος μια hackarismeni συνδρομη σε οποιοδηποτε site?

Δημοσ.

Τα λεφτά που αναφέρθηκαν δηλαδή μέχρι τώρα στο thread, είναι «χειροπιαστά, real life» χρήματα; Πληρώνεις κάποιο αντίτιμο για items κλπ. στο εν λόγω παιχνίδι; Αν ναι, πάμε για κλείδωμα του thread, δεν υπάρχει αμφιβολία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...