andrikakis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας!!!Μολις ξεκηνισα να παιζω imvu!!Μου αρεσει παρα πολυ!Ομως δεν ξερω καθολου πως να βγαλω χρηματα χωρις να πληροσω(ποτε δεν προκοιτε να πληροσω για κατι τετοιο)...Πιτε μου πως να βγαζω...(δεχωμαι και hacks )
GeoRGe_TouL Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε από προσωπική εμπειρία πριν 1 με 2 χρόνια το παιχνίδι δεν αξίζει..Είναι μια χαζομάρα, χωρίς παρεξήγηση.Μην κάνεις καμιά βλακεία και βάλεις coins με λεφτά. Και κάτι άσχετο με το θέμα σου, μήπως σε λένε Γιώργο??
andrikakis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι δεν ειναι τπτ το ιδιετερο...απλος μου αρεσει που υπαρχουν τοσα πολλα αντικειμενα...γι αυτο θελω να εχω πολλα coins..δεν προκειται να βαλω με λεφτα... Οχι καμια σχεση...
GeoRGe_TouL Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι όντως έχει κάποια φάση τις πρώτες μέρες.. *A ok απλά γνώριζα κάποιον με αυτό το επίθετο
parsifal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Σβήστηκαν 10 μηνύματα. Μερικοί πρέπει να αφήσετε κατά μέρος το trolling και να αρχίσετε να συμπεριφέρεστε πιο ευγενικά στους υπόλοιπους συμφορουμίτες. Αν δε μπορείτε ή δε θέλετε να βοηθήσετε, απλά μην απαντάτε. Αν επιλέξετε να απαντήσετε, να είστε έτοιμοι και για τις συνέπειες της συμπεριφοράς σας...
andrikakis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 ππφφφ...μα κανεις δεν ξερει;;;
Toufas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 το να λεει οτι θελει ενα hack για μια σελιδα που πληρωνουν. ποια η διαφορα εγω να θελω να μου δωσει καποιος μια hackarismeni συνδρομη σε οποιοδηποτε site?
parsifal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Τα λεφτά που αναφέρθηκαν δηλαδή μέχρι τώρα στο thread, είναι «χειροπιαστά, real life» χρήματα; Πληρώνεις κάποιο αντίτιμο για items κλπ. στο εν λόγω παιχνίδι; Αν ναι, πάμε για κλείδωμα του thread, δεν υπάρχει αμφιβολία...
Toufas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ναι ειναι με λεφτα: http://www.imvu.com/store/store_us.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.