Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread III

YiN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ο εκλιπών γνώριζε τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις και δε θέλεις να εκτεθείς μπροστά στους άλλους που θα είναι εκεί, μια συνεννόηση με το συμβολαιογράφο θα ήταν η ιδανική λύση.

Αν είναι, π.χ. για μια αποθηκούλα να γίνεις ρόμπα στους γονείς ή στους συγγενείς σου και να καυγαδίζεις για μια ζωή, δε λέει. Αν, πάλι, σου αφήνει καμμιά πολυκατοικία, κάνε την καρδιά σου κόμπο και πήγαινε μαυροφορεμένος και χαμηλοβλέπων.

:P

Δεν θα παω ουτως η αλλος.Φευγω για πανω ρε συ,απλα αφησα πληρεξουσιο διοτι θα ανοιξει μεσα Οκτωβρη.Νταξ δεν θα εχει αλλους συγγενεις εμας καλει μονο, αδερφια κ την μητερα μου.Απλα μας ειπε η συμβολαιογραφος οτι η διαθηκη ειναι καπως ''γραφικη''....κ αυτο με εχει φαει λιγο!

Παντως τα αδερφια μου ξερουν

• Απαντ. 40,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

2162

• status

2007

• leftermann

1760

• gang

1631

Δημοσ.
Δεν θα παω ουτως η αλλος.Φευγω για πανω ρε συ,απλα αφησα πληρεξουσιο διοτι θα ανοιξει μεσα Οκτωβρη.Νταξ δεν θα εχει αλλους συγγενεις εμας καλει μονο, αδερφια κ την μητερα μου.Απλα μας ειπε η συμβολαιογραφος οτι η διαθηκη ειναι καπως ''γραφικη''....κ αυτο με εχει φαει λιγο!

Παντως τα αδερφια μου ξερουν

Του πατερα σου να υποθεσω ? :rolleyes:

Δημοσ.
"Πέθανα ρε πούστη και δεν θα μου λείψεις καθόλου"

Υπάρχει και το άλλο άκρο :

"Μια ζωή ήμουν bi και κρυβόμουν, ενώ ο Τοξοβόλος είχε τα @@ να βγει ανοιχτά. Ίσως τελικά να είναι ο πιο άντρας απ'όλους σας" ...

Μη βαράτε, απλά σκεφτείτε ότι έχω διδάξει καφριλίκι το Στάτους που είναι κσα μικρό μου αδερφάκι.

:P:p:p

Δημοσ.

Ναι ρε γαμάτο ήταν, έδειχναν και ενα άλλο Ιαπωνικό με κάτι τηλεκατευθυνόμενα. Η μόνη μαλακία με αυτό το κανάλι ήταν ότι κάθε φορά έβαζε τα ίδια επεισόδια. Είχα μάθει απέξω όλες τις ατάκες του Καμπαμαρού :P

Δημοσ.
Ναι ρε γαμάτο ήταν, έδειχναν και ενα άλλο Ιαπωνικό με κάτι τηλεκατευθυνόμενα. Η μόνη μαλακία με αυτό το κανάλι ήταν ότι κάθε φορά έβαζε τα ίδια επεισόδια. Είχα μάθει απέξω όλες τις ατάκες του Καμπαμαρού :P

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑααααααααααααααααα

Το οποίο επίσης δεν είχε προβληθεί όλο στο Ελλάντα μηγαμητίποτα (επαναλαμβάνομαι)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...