Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δες και τι ώρα postάραμε ΚΑΙ οι 2. 17:17 Αρχίζω και φοβάμαι. εν το μεταξύ όταν πήγα να postάρω μου έβγαλε το warning για το wait time μεταξύ posts FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
androgeos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Και τι κανατε μετα? κλαψατε παρεα? Αυτοί έκλαψαν παρέα και ο συμβολαιογράφος με το μηχανικό τους έκαναν πάρτι, γιατί ασφαλώς θα έγινα πολλέεεεεεες ανταλλαγές μεριδίων ανάμεσά τους!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορεί να γράφει κυριολεκτικά ο,τιδήποτε! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο συμβολαιογράφος σε κάλεσε γιατί ο εκλιπών σε αναφέρει στη διαθήκη του. Αν σε κάλεσε για να σου πει ότι κληρονομείς ένα εκ. ευρώ ή ότι σε αποκληρώνει, αυτό θα το μάθεις μόνο κατά την ανάγνωση. Με ενδιαφερει να μαθω εαν εκτος απο τις τυπικουρες περι περουσιας μπορει πχ να γραφει κατεβατα περι παντως επι στητου που να αφορουν το προσωπο μου.Αυτο με νοιαζει κυριως. Επισης για την αποκληρωση,αυτο ειναι ξεχωριστη νομικη διαδικασια οσο ζει καποιος κ πρεπει να εισαι (νομιζω εξ αιματος συγγενης η αντρας/γυναικα του εκλιποντος).Αλλο αποκληρωση αλλο διαθηκη.Απλα στην διαθηκη μπορει να μην σου αφηνει κατι.
Pantelwolf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε ο διπλανός του τέρατος θα πρέπει να έχει ή το 664 ή το 668. Το 667 μπορεί να είναι αρκετά μακριά.
insomniaK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Και εσύ γιατί πήρες ότι πήρες; Ε;Ε;Ε;Ε; Επειδή έκανες την πρώτη ωκεανογραφική σου μελέτη στο ενυδρείο του; :Ρ Ως κληρονόμος του παππού μου και αδερφού του εκλιπόντος, που χε πεθάνει 25 χρόνια νωρίτερα... Τοξοβόλε, ο δικός μας έγραφε ότι ήθελε μέσα και σε γλώσσα βλαχο-καθαρευουσιάνικα. ---------- Προσθήκη στις 16:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:52 ---------- Αυτοί έκλαψαν παρέα και ο συμβολαιογράφος με το μηχανικό τους έκαναν πάρτι, γιατί ασφαλώς θα έγινα πολλέεεεεεες ανταλλαγές μεριδίων ανάμεσά τους! Ήταν πιο εύκολο, κάποιοι δεν αποδέχτηκαν την κληρονομιά και πήραν μετρητά από τους υπόλοιπους και κάποια πουλήθηκαν όπως ήταν. Όταν άκουσα ότι εκπροσωπώ το 1/4 του 1/32 ενός καταστήματος 30 τμ, απλά γέλασα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τοξοβόλε, ο δικός μας έγραφε ότι ήθελε μέσα και σε γλώσσα βλαχο-καθαρευουσιάνικα. . Αυτο ακριβως φοβομουν....κ επειδη ξερω οτι ο εκλιπων ειχε μια εντονη προσωπικοτητα πιστευω θα κανει μια εξισου θεαματικη εξοδο....τετοια που θα μας μεινει αξεχαστη
insomniaK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τώρα μου ρθε, το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αρβανίτικης σχιζοφρένιας: Ο εκλιπών, άφησε μία ρίζα ελιά σε έναν και άφησε το χωράφι που ήταν μέσα σε άλλον.
pappous_soulis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή τους τρολλάρει κι ας έχει αφήσει τα εγκόσμια.
slipknot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τώρα μου ρθε, το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αρβανίτικης σχιζοφρένιας: Ο εκλιπών, άφησε μία ρίζα ελιά σε έναν και άφησε το χωράφι που ήταν μέσα σε άλλον. Respect .
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τώρα μου ρθε, το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αρβανίτικης σχιζοφρένιας: Ο εκλιπών, άφησε μία ρίζα ελιά σε έναν και άφησε το χωράφι που ήταν μέσα σε άλλον. Γαμάτος ο εκλιπών, ένα τεράστιο "Fuck you guys".!
insomniaK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 και το ερώτημα, αυτό πως το δηλώνεις στην εφορία;
androgeos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Με ενδιαφερει να μαθω εαν εκτος απο τις τυπικουρες περι περουσιας μπορει πχ να γραφει κατεβατα περι παντως επι στητου που να αφορουν το προσωπο μου.Αυτο με νοιαζει κυριως. Ακριβώς όπως το λες. Μπορεί να γράφει σε μια τυπική σελίδα ότι τα αφήνει όλα δια τρία (τέσσερα, πέντε) και να ξεμπερδεύεις σε 5 λεπτά, ή να γράφει σε 800 σελίδες την ιστορία της ζωής του και να σε κάνει ρόμπα μπροστά στους υπόλοιπους (ή να κάνει ρόμπα κάποιον άλλον μπροστά σου).
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 και το ερώτημα, αυτό πως το δηλώνεις στην εφορία; Λεπτομέρειες θα ξέρει ο Ανδρόγεος.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τώρα μου ρθε, το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αρβανίτικης σχιζοφρένιας: Ο εκλιπών, άφησε μία ρίζα ελιά σε έναν και άφησε το χωράφι που ήταν μέσα σε άλλον. Ενταξει το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι γραμμενη με χιουμορ τρελο.Αυτο ειναι κομμενο ραμμενο κ το ξερουμε απο τωρα,απλα ψιλοφοβαμαι τι θα λεει ''με χιουμορ'' εαν εχει κανει εκθεση ιδεων φαση διαθηκη...
androgeos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ο εκλιπών, άφησε μία ρίζα ελιά σε έναν και άφησε το χωράφι που ήταν μέσα σε άλλον. Εμείς εδώ στην Κρήτη αυτό το λέμε "σηκωματάρικες ελιές". Σου ανήκει το δέντρο, παίρνεις από εκεί το λάδι σου, αλλά το έδαφος ανήκει σε άλλον και αν κόψεις το δέντρο, χάνεις αυτή την περιουσία. Και ναι, ακόμα κι αυτό ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ στην Εφορία! ---------- Προσθήκη στις 18:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:10 ---------- Ενταξει το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι γραμμενη με χιουμορ τρελο.Αυτο ειναι κομμενο ραμμενο κ το ξερουμε απο τωρα,απλα ψιλοφοβαμαι τι θα λεει ''με χιουμορ'' εαν εχει κανει εκθεση ιδεων φαση διαθηκη... Αν ο εκλιπών γνώριζε τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις και δε θέλεις να εκτεθείς μπροστά στους άλλους που θα είναι εκεί, μια συνεννόηση με το συμβολαιογράφο θα ήταν η ιδανική λύση. Αν είναι, π.χ. για μια αποθηκούλα να γίνεις ρόμπα στους γονείς ή στους συγγενείς σου και να καυγαδίζεις για μια ζωή, δε λέει. Αν, πάλι, σου αφήνει καμμιά πολυκατοικία, κάνε την καρδιά σου κόμπο και πήγαινε μαυροφορεμένος και χαμηλοβλέπων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.