pappous_soulis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έφερνα ποτέ μπλάνκο στο σχολείο. Το έπινες στο δρόμο?
slipknot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ε ναι, έπαιζε μπάλα ο άνθρωπος... Αφού όσοι δεν παίζανε μπάλα ξέρεις τι απέγιναν...
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το έπινες στο δρόμο? Το σνίφαρε από ότι φαίνεται;ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αφού όσοι δεν παίζανε μπάλα ξέρεις τι απέγιναν... ξέρει και ο omni να φανταστώ?
slipknot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το έπινες στο δρόμο? Όχι, τι να το κάνω. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ κουτέ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ΤΗΕ ΝUMBER OF THE BEAST!!!
slipknot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ξέρει και ο omni να φανταστώ? Φυσικά .
pappous_soulis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ΤΗΕ ΝUMBER OF THE BEAST!!! Τον μπούζτη ρε. Πήρε το καλύτερο γκετ.
slipknot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Έπρεπε να το φανταστούμε. Ο πανούργος!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ε και ο slipknot πήρε το #667 get... ...the neighbour of the BEAST!
insomniaK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορεί να γράφει κυριολεκτικά ο,τιδήποτε! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο συμβολαιογράφος σε κάλεσε γιατί ο εκλιπών σε αναφέρει στη διαθήκη του. Αν σε κάλεσε για να σου πει ότι κληρονομείς ένα εκ. ευρώ ή ότι σε αποκληρώνει, αυτό θα το μάθεις μόνο κατά την ανάγνωση. Μία φορά έχω πάει σε ανάγνωση διαθήκης, 36 άνθρωποι σε γραφείο για 5. Άπειρο γέλιο, τους περισσότερους τους γνώρισα επί τόπου. Ο εκλιπών ήταν ένας ξεχασμένος από το θεό και από όλους τους υπόλοιπους και φρόντισε να εκδικηθεί, κάθε περιουσιακό του στοιχείο το μοίρασε ανισομερώς από 25-36 μερίδια. Κι εξηγούσε για ποιο λόγο δίνει το καθετί στον καθένα.
slipknot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ε και ο slipknot πήρε το #667 get... ...the neighbour of the BEAST! Δες και τι ώρα postάραμε ΚΑΙ οι 2. 17:17 Αρχίζω και φοβάμαι.
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μία φορά έχω πάει σε ανάγνωση διαθήκης, 36 άνθρωποι σε γραφείο για 5. Άπειρο γέλιο, τους περισσότερους τους γνώρισα επί τόπου. Ο εκλιπών ήταν ένας ξεχασμένος από το θεό και από όλους τους υπόλοιπους και φρόντισε να εκδικηθεί, κάθε περιουσιακό του στοιχείο το μοίρασε ανισομερώς από 25-36 μερίδια. Κι εξηγούσε για ποιο λόγο δίνει το καθετί στον καθένα. Και εσύ γιατί πήρες ότι πήρες; Ε;Ε;Ε;Ε; Επειδή έκανες την πρώτη ωκεανογραφική σου μελέτη στο ενυδρείο του; :Ρ
athlios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μία φορά έχω πάει σε ανάγνωση διαθήκης, 36 άνθρωποι σε γραφείο για 5. Άπειρο γέλιο, τους περισσότερους τους γνώρισα επί τόπου. Ο εκλιπών ήταν ένας ξεχασμένος από το θεό και από όλους τους υπόλοιπους και φρόντισε να εκδικηθεί, κάθε περιουσιακό του στοιχείο το μοίρασε ανισομερώς από 25-36 μερίδια. Κι εξηγούσε για ποιο λόγο δίνει το καθετί στον καθένα. Και τι κανατε μετα? κλαψατε παρεα?
Tilemaxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Άλλη παπαριά και ο μπάρνη.Μικρόφωνο έχεις πάρει ή ακόμα; Εγώ το παρήγγειλα από πλαίσιο και μέχρι τώρα μου το φέρνουν πάντα στο release date. Μικρόφωνο είχε μέσα το 360, γιατί ρωτάς; Σειρά μου, saber raider? Αυτό με τα διαστημικά άλογα-ρομπότ που το έδειχνε στο Junior's TV;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.