Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread III

YiN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

2162

• status

2007

• leftermann

1760

• gang

1631

Δημοσ.

Δώσε μου ένα λόγο γι αυτό που μόλις είπες. Έναν. Με δεδομένο ότι δεν έκανες ναρκωτικά και δεν ήσουν καθυστερημένος όταν ήσουν μικρός.

Δηλαδή και ο πίνγκου δεν είχε διαλόγους που να μπορούμε να κατανοήσουμε, αλλά ήταν Ωραίος.

εντιτ, επειδή η διατύπωση είναι παρεξηγήσιμη τώρα που την ξαναβλέπω, ΣΛΙΠ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ!!! <333

Δημοσ.
Δώσε μου ένα λόγο γι αυτό που μόλις είπες. Έναν. Με δεδομένο ότι δεν έκανες ναρκωτικά και δεν ήσουν καθυστερημένος όταν ήσουν μικρός.

Δηλαδή και ο πίνγκου δεν είχε διαλόγους που να μπορούμε να κατανοήσουμε, αλλά ήταν Ωραίος.

εντιτ, επειδή η διατύπωση είναι παρεξηγήσιμη τώρα που την ξαναβλέπω, ΣΛΙΠ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ!!! <333

Ο Pingu τα έσπαγε άσχημα.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=oTWv63RyLP8[/ame]

Δημοσ.

Ποιο Μούμινς έχεις δει; Αυτό που έβλεπα είχε κανονικά διάλογο. Και δεν ήταν καθαρό animation, αλλά stop motion, που από μόνου του μου άρεσε.

Από 'κει και πέρα, παιδί ήμουν. Οι προτιμήσεις μου δε γίνεται να ήταν εντελώς λογικές και αντικειμενικές. Πχ στη νέα γενιά αρέσει ο Bieber και το Twilight.

edit: Είναι αλήθεια πάντως πως η σειρά έχει δεχθεί κριτική για το κατά πόσο παιδική είναι. Έχει χαρακτηριστεί κάπως... "σκοτεινή" για παιδιά. Γιατί όμως, κακό είναι; :P

Ήταν emo. Από μικρός.

Όχι, μικρός ήμουν χαρούμενο παιδί λένε.

Δημοσ.

Όντως σλιπ, έχεις δίκιο, είχε κανονικό διάλογο. Στο μυαλό μου το είχα σαν ενοχλητικό θόρυβο αυτό που έλεγαν =ρ

Δημοσ.
Οι χυμοι ΚΕΑΝ γαμανε.-

Ο λουσι που ειναι ? πεθανε απο την πεινα ?

Σουμάδα ρε, ΒΙΟΧΥΜ ρουλζ:Ρ

Δημοσ.
Όχι, μικρός ήμουν χαρούμενο παιδί λένε.

Τότε θα ήσουν σαν εκείνο το συμμαθητή μου που είχε πιει το μπλάνκο.

Δλδ ποσο ειστε ολοι μην τα παρω κρανα 21?

Παρών.

Δημοσ.
Τότε θα ήσουν σαν εκείνο το συμμαθητή μου που είχε πιει το μπλάνκο.

Δεν έφερνα ποτέ μπλάνκο στο σχολείο.

Δημοσ.
να ρωτησω κατι εντελως ασχετο?Πχ με καλουν στο διαβασμα μιας διαθηκης εμενα κ αλλους πχ 3 συγγενεις πρωτου βαθμου.Τι ενδεχεται να ακουσω στο διαβασμα της διαθηκης?Μπορει ο εκλιπων να γραφει κ κατεβατα φαση?

Μπορεί να γράφει κυριολεκτικά ο,τιδήποτε!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο συμβολαιογράφος σε κάλεσε γιατί ο εκλιπών σε αναφέρει στη διαθήκη του. Αν σε κάλεσε για να σου πει ότι κληρονομείς ένα εκ. ευρώ ή ότι σε αποκληρώνει, αυτό θα το μάθεις μόνο κατά την ανάγνωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...