Tilemaxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Mister θα πάρεις το Fifa 11;Εμένα μου έρχεται παρασκευή. Mister έχει γίνει pre-order. Τώρα νομίζω οτι μέχρι την επόμενη Δευτέρα-Τρίτη θα έχει έρθει. Είναι και οι απεργίες στη μέση. ---------- Προσθήκη στις 14:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:57 ---------- Ναι καλά, beat that if you dare. Καλά άλλη εγγέζικη τραγικότητα αυτή. Τον Μπάρνη τον θυμάσαι;
papahlamidas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Mister έχει γίνει pre-order. Τώρα νομίζω οτι μέχρι την επόμενη Δευτέρα-Τρίτη θα έχει έρθει. Είναι και οι απεργίες στη μέση. ---------- Προσθήκη στις 14:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:57 ---------- Καλά άλλη εγγέζικη τραγικότητα αυτή. Τον Μπάρνη τον θυμάσαι; Άλλη παπαριά και ο μπάρνη. Μικρόφωνο έχεις πάρει ή ακόμα; Εγώ το παρήγγειλα από πλαίσιο και μέχρι τώρα μου το φέρνουν πάντα στο release date.
Praetorianos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πρετοριανέ είπαμε για κινούμενα σχέδια.Με τα τελετουμπις βγαίνεις εκτός ανταγωνισμού. Χτύπημα κάτω απ' τη μέση, αλλά άξιζε να τα θυμηθώ. Ό,τι πιο καθυστερημένο υπάρχει ακόμα και για έμβρυα. Είναι πραιτωριανός ή praetorianos ή κάμια σύντμηση αυτών, ευχαριστώ Τον Μπάρνη τον θυμάσαι; Προσπαθώ να τον ξεχάσω αλλά τον θυμάμαι τον παιδοφιλοδεινόσαυρο. Σειρά μου, saber raider?
gtroza Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 χαχαχαχαχαχ ΠΟΙΑ ΠΗΓΕ ΚΙ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ; Πω που το θυμηθηκες Πω που το θυμηθηκες! περαστικά YiN σιδερένια ! .
papahlamidas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Χτύπημα κάτω απ' τη μέση, αλλά άξιζε να τα θυμηθώ. Ό,τι πιο καθυστερημένο υπάρχει ακόμα και για έμβρυα. Είναι πραιτωριανός ή praetorianos ή κάμια σύντμηση αυτών, ευχαριστώ Προσπαθώ να τον ξεχάσω αλλά τον θυμάμαι τον παιδοφιλοδεινόσαυρο. Σειρά μου, saber raider? Δεν θέλω να λέτε μαλακίες... To saber raider GAMAGE. Είχε και ωραία μουσική [ame]http://www.youtube.com/watch?v=He9-p7f3DEA[/ame]
Praetorianos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν θέλω να λέτε μαλακίες... To saber raider GAMAGE. Φυσικά, απλά το ανέφερα. Το μόνο που είχα σε βιντεοκασέτα
sugata Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το οποίο δεν παίχτηκε όλο ελλάντα μηγαμητίποτα. Περαστικά YIN.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Aμαν το καναμε σηριαλ το σπασιμο.Αφηστε την κοπελα να γιανει κ μετα την τραβατε στην Κρητη,Σαλονικα κτλ για τα λεσβιακα σας
Garnele Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το πιο καθυστερημένο και καταθλιπτικό καρτούν στην ιστορία των καρτούν ήταν τα ΜΟΥΜΙΝΣ.-
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το πιο καθυστερημένο και καταθλιπτικό καρτούν στην ιστορία των καρτούν ήταν τα ΜΟΥΜΙΝΣ.- Κάντι-Κάντι ρε, με το που έβλεπε αρσενικό αυτή τον έθαβε σε 4 επεισόδια το πολύ.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 να ρωτησω κατι εντελως ασχετο?Πχ με καλουν στο διαβασμα μιας διαθηκης εμενα κ αλλους πχ 3 συγγενεις πρωτου βαθμου.Τι ενδεχεται να ακουσω στο διαβασμα της διαθηκης?Μπορει ο εκλιπων να γραφει κ κατεβατα φαση?
papahlamidas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το πιο καθυστερημένο και καταθλιπτικό καρτούν στην ιστορία των καρτούν ήταν τα ΜΟΥΜΙΝΣ.- Μούμινς Τα Μούμινς, όπως και ο Νιλς Χόλγκερσον, είναι τυπικό παράδειγμα μινιμαλιστικού καρτούν Σκανδιναβικής παραγωγής. Αν θέλετε να δείτε Μούμινς, δε χρειάζεται. Πηγαίντε στο περίπτερο της γειτονιάς, αγοράστε δυο Happy Hippo της Kinder και κουνήστε τα μπροστά από μια κόλα Α4. Για ήχο, βάλτε τον κολλητό σας να κάνει μασχαλοκλανιές και να πετάει ψηλές κραυγές μέσα από ένα μαξιλάρι. Και αυτά είναι τα Μούμινς. ΠΑΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ! Να τι συμβαίνει όταν γράφεις παιδικό και δεν έχεις στο team σου τουλάχιστον έναν Αμερικάνο ή έναν Γιαπωνέζο. Τόσο πολύ πια βαριόντουσαν να σχεδιάσουν οι τύποι; Και δε φτάνει που τα σκίτσα είναι μια μονοκοντυλιά σκέτη, δεν μπήκαν καν στον κόπο να τα χρωματίσουν! Το ξέρω ότι στη Σουηδία είναι όλα καταθλιπτικά και γκρίζα, αλλά εδώ γαμήθηκε ο Δίας!
Garnele Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 αγοράστε δυο Happy Hippo της Kinder και κουνήστε τα μπροστά από μια κόλα Α4 Ε έχει δίκιο.
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Κάντι-Κάντι ρε, με το που έβλεπε αρσενικό αυτή τον έθαβε σε 4 επεισόδια το πολύ.Αυτό το πράμα δε μπόρεσα να το δω ποτέ. Απαράδεκτο με γάμα κεφαλαίο.
insomniaK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μετά το γάμα του Απαράδεκτου, η σιωπή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.