Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread III

YiN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μου είπε ακινησία. Ούτε καν παπούτσι. Θα αράξω στον καναπέ και θα βάλω τίποτε αρσενικούς να μου μεταφέρουν τα πράματα για να μάθουν.

Πήρα και μια πατερίτσα να βοηθιέμαι λίγο γιατί δεν την παλεύω. Κάνω 2 βήματα στα 10 λεπτά. Ενυ σατζεστιονς από τον επαγγελματία;

Πάρε και ένα μαστίγιο. Οι αρσενικοί σήμερα είναι τεμπέληδες...

Μάη σατζέστιον: κάνε ακριβώς αυτό που σε λέει ο ορθοπαιδικός σου, εφόσον τον θεωρείς καλό.

Ηθικόν δίδαγμα:

>Ο άνδρας είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας

όχι λάθος. Η γυναίκα είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου λέει η ρήση. Αλλά είναι μαλακία ρήση, εντελώς λάθος.

• Απαντ. 40,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

2162

• status

2007

• leftermann

1760

• gang

1631

Δημοσ.
[...]

Πω που το θυμηθηκες

Βοήθησα... :D

Γιν μαθε να μη ριχνεις το βαρος τουλαχιστον τωρα στην αρχη.

Σε 2 μερες ο πονος θα εχει φυγει

Ναι ρε γιν, μάθε να πετάς μέχρι μεθαύριο. :P

Δημοσ.
χαχαχαχαχαχ

ΠΟΙΑ ΠΗΓΕ ΚΙ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ;

Πω που το θυμηθηκες

Μου 'σκασε φλασιά, ξέρεις, πως είναι όταν ακούς ένα τραγούδι ΄μετά από καιρό και θυμάσαι με ποιον το άκουγες;

το ανάποδο.

Δημοσ.
όχι λάθος. Η γυναίκα είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου λέει η ρήση. Αλλά είναι μαλακία ρήση, εντελώς λάθος.

Επειγόντως θες φροντιστήριο,νέε μου.

Επειγόντως.:fear:

Δημοσ.

O barbamar

Μου θύμισε αυτό:

Babar

Θυμάμαι ελάχιστα πράγματα απ' το συγκεκριμένο παιδικό. Ίσως επειδή μετά απ' την επιληπτική κρίση που σου προξενούσαν σειρές όπως τα SilverHawks, το Babar λειτουργούσε σαν Υπνοστεντόν. Ο πρωταγωνιστής ήταν ο Μπαμπάρ, ένας ελέφαντας με πράσινο κουστούμι και κορώνα στο κεφάλι.

babar.jpg

Όπως βλέπετε, η βαρεμάρα και ο μπεζισμός του συγκεκριμένου cartoon χτυπάνε επίπεδα Charlie Brown. Ο Μπαμπάρ κατέχει μέχρι σήμερα το ρεκόρ για τα λιγότερο εκφραστικά μάτια στην ιστορία του σκίτσου. Γυρόφερνε στη σαβάνα με το καθυστερημένο σόι του και περνούσε ηλίθια μηνύματα περί οικογενειακής ενότητας. LAAAAAAME!

Από εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...