leftermann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μου είπε ακινησία. Ούτε καν παπούτσι. Θα αράξω στον καναπέ και θα βάλω τίποτε αρσενικούς να μου μεταφέρουν τα πράματα για να μάθουν.Πήρα και μια πατερίτσα να βοηθιέμαι λίγο γιατί δεν την παλεύω. Κάνω 2 βήματα στα 10 λεπτά. Ενυ σατζεστιονς από τον επαγγελματία; Πάρε και ένα μαστίγιο. Οι αρσενικοί σήμερα είναι τεμπέληδες... Μάη σατζέστιον: κάνε ακριβώς αυτό που σε λέει ο ορθοπαιδικός σου, εφόσον τον θεωρείς καλό. Ηθικόν δίδαγμα: >Ο άνδρας είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας όχι λάθος. Η γυναίκα είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου λέει η ρήση. Αλλά είναι μαλακία ρήση, εντελώς λάθος.
YiN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 χαχαχαχαχαχ ΠΟΙΑ ΠΗΓΕ ΚΙ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ; Πω που το θυμηθηκες
Pantelwolf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Γιν μαθε να μη ριχνεις το βαρος τουλαχιστον τωρα στην αρχη. Σε 2 μερες ο πονος θα εχει φυγει
insomniaK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 [...]Πω που το θυμηθηκες Βοήθησα... Γιν μαθε να μη ριχνεις το βαρος τουλαχιστον τωρα στην αρχη.Σε 2 μερες ο πονος θα εχει φυγει Ναι ρε γιν, μάθε να πετάς μέχρι μεθαύριο.
frenzy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 χαχαχαχαχαχ ΠΟΙΑ ΠΗΓΕ ΚΙ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ; Πω που το θυμηθηκες Μου 'σκασε φλασιά, ξέρεις, πως είναι όταν ακούς ένα τραγούδι ΄μετά από καιρό και θυμάσαι με ποιον το άκουγες; το ανάποδο.
Impious Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Υιν φορτηγατζης σε πατησε στο δακτυλο? περαστηκα
papahlamidas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι. Έπεσε ο καναπές επάνω. Ο καναπές είναι εντάξει ;
barbamar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 όχι λάθος. Η γυναίκα είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου λέει η ρήση. Αλλά είναι μαλακία ρήση, εντελώς λάθος. Επειγόντως θες φροντιστήριο,νέε μου. Επειγόντως.
papahlamidas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 O barbamar Μου θύμισε αυτό: BabarΘυμάμαι ελάχιστα πράγματα απ' το συγκεκριμένο παιδικό. Ίσως επειδή μετά απ' την επιληπτική κρίση που σου προξενούσαν σειρές όπως τα SilverHawks, το Babar λειτουργούσε σαν Υπνοστεντόν. Ο πρωταγωνιστής ήταν ο Μπαμπάρ, ένας ελέφαντας με πράσινο κουστούμι και κορώνα στο κεφάλι. Όπως βλέπετε, η βαρεμάρα και ο μπεζισμός του συγκεκριμένου cartoon χτυπάνε επίπεδα Charlie Brown. Ο Μπαμπάρ κατέχει μέχρι σήμερα το ρεκόρ για τα λιγότερο εκφραστικά μάτια στην ιστορία του σκίτσου. Γυρόφερνε στη σαβάνα με το καθυστερημένο σόι του και περνούσε ηλίθια μηνύματα περί οικογενειακής ενότητας. LAAAAAAME! Από εδώ.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το πιο άθλιο κινούμενο σχέδιο ever. Όποτε το έβλεπα, άλλαζα κανάλι.
papahlamidas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το πιο άθλιο κινούμενο σχέδιο ever. Όποτε το έβλεπα, άλλαζα κανάλι. Mister θα πάρεις το Fifa 11; Εμένα μου έρχεται παρασκευή.
Praetorianos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το πιο άθλιο κινούμενο σχέδιο ever. Όποτε το έβλεπα, άλλαζα κανάλι. Ναι καλά, beat that if you dare.
papahlamidas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι καλά, beat that if you dare. Πρετοριανέ είπαμε για κινούμενα σχέδια. Με τα τελετουμπις βγαίνεις εκτός ανταγωνισμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.