Garnele Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ελα, θα βρεις παντόφλα αν θέλεις. Βασικά ΓΙΝ τι φοράς τώρα;
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ελα, θα βρεις παντόφλα αν θέλεις. Βασικά ΓΙΝ τι φοράς τώρα; Μωρή, χτυπημένη γυναίκα είναι, εκεί πήγε ο νούς σου; Ow..wait!
leftermann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΡΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΖΙ; νο καπς. τσοκαράκι, το οποίο μάλιστα θα κάνει και έξτρα δυνατό στρακ-στρακ καθώς θα περπατάς μισοκουτσαίνοντας. Υπομονή, και κοίτα να εκμεταλλευτείς την όποια κίνηση σου επιτρέπει ο ντοκτέρ να κάνεις σε αυτές τις 3-4 εβδομάδες
YiN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 μια παγοκύστη στο ολόγυμνο πόδι μου. (σεξυ φωνη) Επίσης, όχι κάλτσα με παντόφλα/σαγιοναρα κτλ. Επίσης όχι παντόφλα. Επίσης αι σιχτιρ που με δουλευετε ε.
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Επίσης, όχι κάλτσα με παντόφλα/σαγιοναρα κτλ. Επίσης όχι παντόφλα. Επίσης αι σιχτιρ που με δουλευετε ε. Ο Λεφτερμανν νομίζω ότι το λέει σοβαρά, άσχετα ότι οι υπόλοιποι σε έχουμε πάρει στο ψηλό:Ρ
YiN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 τσοκαράκι, το οποίο μάλιστα θα κάνει και έξτρα δυνατό στρακ-στρακ καθώς θα περπατάς μισοκουτσαίνοντας. Υπομονή, και κοίτα να εκμεταλλευτείς την όποια κίνηση σου επιτρέπει ο ντοκτέρ να κάνεις σε αυτές τις 3-4 εβδομάδες Μου είπε ακινησία. Ούτε καν παπούτσι. Θα αράξω στον καναπέ και θα βάλω τίποτε αρσενικούς να μου μεταφέρουν τα πράματα για να μάθουν. Πήρα και μια πατερίτσα να βοηθιέμαι λίγο γιατί δεν την παλεύω. Κάνω 2 βήματα στα 10 λεπτά. Ενυ σατζεστιονς από τον επαγγελματία;
barbamar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Θα αράξω στον καναπέ και θα βάλω τίποτε αρσενικούς να μου μεταφέρουν τα πράματα για να μάθουν.Ηθικόν δίδαγμα: >Ο άνδρας είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας
Toufas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω ειχα σπασει το σημειο που ενωνεται το μικρο δακτυλο με τον μυ στο ποδι. Μου ειπανε για ναρθηκα και τους ειπα οτι ειμαι πολυ σκληρος για τετοια και εβαλα γαζες (οχι πως κανουνε τιποτα) σε 5 μερες περπατουσα και ειχα παει να δω την μπετυ στην καλλιθεα... Τι να κανει αυτη η ψυχη αραγες.
YiN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ηθικόν δίδαγμα: >Ο άνδρας είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας Αν ήξερες μόνο τι έχω κουβαλήσει αυτές τις μέρες.
insomniaK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Έλα ρε αντράκι... ---------- Προσθήκη στις 12:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:56 ---------- Ουπς σόρρυ, αυτοί δεν πονούν...
frenzy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν γνωρίσεις γκόμενα που κουβαλάει γραφείο ~100 κιλά σε σκάλα, ξαναπες το ινσομνιακ.
insomniaK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 κι αναρωτιόμουν ποιος ήταν ο άλλος που κουβάλαγε το γραφείο. Edit: Άντε να σοβαρευτώ. Προχθές στην ερώτηση "τι κάνουμε;", που η αναμενόμενη απάντηση είναι μία άντε το πολύ δύο λέξεις, απάντησε με 20 γραμμές δουλειές.
YiN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το παιδί που μένει από κάτω. Αλλά σε αφήνω στην πλάνη σου να διασκεδάσεις. Ουηνκ.
frenzy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=527gCV8WeWg[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.