leftermann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 την ταμπέλα μου πάντως την είχα ζητήσει με -αι-, και ο μαλάκας ο μάστορας μου την έφτιαξε με -ε-. Όταν την είδα και άρχισα να φωνάζω, μου την είπε κιόλας, γιατί το λεξικό στον υπολογιστή του, αλλά και ένα άλλο αρχαίο λεξικό που είχε, το είχαν "ορθοπεδική". Τι να του έλεγα, έμεινα με μια ταμπέλα ανορθόγραφη...
YiN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 3-4 βδομαδες για να βάλω παπούτσι. Πάει η μετακόμιση, πάει η γυμναστική, η δουλειά, τα πάντα όλα. Σκατά, σκατά σκατά.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 3-4 βδομαδες για να βάλω παπούτσι. Πάει η μετακόμιση, πάει η γυμναστική, η δουλειά, τα πάντα όλα. Σκατά, σκατά σκατά. το εσπασες δλδ?
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πηγα σε ιδιωτικη κλινικη κοντα στο σπιτι μου που ξερω οτι εχει καλο ορθοπεδικο Sent from my iPhone using Insomnia.app Introducing: Insomnia's status updates. Έτσι. Πέδηση. Τι ωραία λέξη. The grammar-nazi-mosquito has spoken..
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Σα καλο μπαζο κ γω μολις ειδα οτι οντως το εσπασες ΥΙΝ.Αντε περαστικα κ υπομονη!
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 3-4 βδομαδες για να βάλω παπούτσι. Πάει η μετακόμιση, πάει η γυμναστική, η δουλειά, τα πάντα όλα. Σκατά, σκατά σκατά. Αν μιλούσαμε για χέρι θα προσέθετα το "Πάει κι η ευχαρίστησή μου". Και να σου πω. Να υποθέσω ότι το χτύπημα είναι αποτρεπτικό για ταξιδάκι στην Κρήτη. Ε;
Garnele Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω ότι ένα ταξιδάκι στην Κρήτη όπου θα μπορεί να φοράει ΠΑΝΤΟΦΛΑ τον Οκτώβρη θα ήταν καλό.
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Να επισημάνω ότι καλά τα λέει η γκαρνέλα.
YiN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για τα περαστικά. Ναι λέω να μην έρθω με πατερίτσα και παντόφλα.
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για τα περαστικά. Ναι λέω να μην έρθω με πατερίτσα και παντόφλα. Παντόφλα; Μπανάλ, σαγιονάρες (με κάλτσα έτσι) ρε:Ρ
YiN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΡΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΖΙ; νο καπς.
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΡΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΖΙ; νο καπς. Εκεί είναι η μαγκιά όμως, στο να το καταφέρεις (αυτοσκοπός κ έτσι:Ρ) εναλλακτικά, τσόκαρα..:ρ
YiN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορω να το καταφέρω απλά θα γαμηθω στον πονο.
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΡΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΖΙ; νο καπς. Εντάξει και συ. Δε θα βαλεις σαγιονάρα. Βάλε παντόφλα με το ματζφλάρι που αγκαλιάζει το κουτουπιέ και αφήνει τα δάχτυλα να φαίνονται. Θα είσαι τόσο-σέξυ-παναγία-μου.
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Με τρομάζει ελαφριά που το μόνο αποτρεπτικό για να φορέσεις σαγιονάρες με κάλτσα, σου είναι τα δάκτυλα..:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.