freedubus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι περασμένες 12. Όποιος συνεχίσει να ποστάρει θα συλλαμβάνεται και θα οδηγείται στα κρατητήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ για ανάκριση.
jason_rethymno Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Lets party! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=cQ-P8Fgfhvk[/ame]
slipknot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τρελοί είστε, μεταξύ μας μαλακίες; Πιάστε κάναν ανάρχα να του κοπανήσουμε τις πατούσες.
insomniaK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι περασμένες 12. Όποιος συνεχίσει να ποστάρει θα συλλαμβάνεται και θα οδηγείται στα κρατητήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ για ανάκριση. εφαρμογή του νόμου 4000, ακούρευτε αλήτη. Άσχετο, αλλά δώστε του το χρόνο του: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=6cvPs9kTQj4[/ame]
freedubus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 εφαρμογή του νόμου 4000, ακούρευτε ασφαλήτη. ΄Ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός
slipknot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν, είστε όλοι ψεύτικοι. Τέλειωσαν τα ψέματα. Δεν έχετε γραφτεί Απρίλιο στο forum.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τρελοί είστε, μεταξύ μας μαλακίες; Πιάστε κάναν ανάρχα να του κοπανήσουμε τις πατούσες. Όποιος ξέρει, ας καρφώσει.
ANHLIKOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τέτοια κάνετε και αναζωπυρώνετε την επανασταση που σιγοκαίει μέσα στις καρδιές μας (βλέπε OOT v.1. κάπου στη μέση). Να βαλω τα ρούχα της δουλειάς?
parsifal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Crap... Οι κομμουνισταί της Εικοστής Ενάτης Φεβρουαρίου ήρχισαν ήδη την αντεπίθεσίν των. Αι δυνάμεις της ενδόξου Επαναστάσεως των SMods βάλλονται πανταχόθεν από συμμορίες Offtopiacs κραυγάζοντες «αποτελεσματικος,διατεινονται,εκλειψη»...
pappous_soulis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ορίστε. Και η παγοκύστη σε κοντινό. Γίνεται και κρεβάτι. Διπλό. "Πω πω μια καναπεδάρα! Έλα Γιώργηηη!" Να βαλω τα ρούχα τις δουλειάς? [ATTACH]35570[/ATTACH] Εγώ όπως πάντα βλέπω μπροστά απ'το καιρό μου, και είμαι ντυμένος ανάλογα.
ANHLIKOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ όπως πάντα βλέπω μπροστά απ'το καιρό μου, και είμαι ντυμένος ανάλογα.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Να βαλω τα ρούχα τις δουλειάς? [ATTACH]35570[/ATTACH] Αυτη ειναι ετοιμότητα!!! Ασκηση ηταν αλλά δεν θα αργησει η ώρα που θα καταλάβουμε το φορουμ!
ANHLIKOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ο The_Edge έχει κλειδώσει ήδη τον Hal9000 έξω από το AdminCP και τον server του φόρουμ. Εντός ολίγων λεπτών, θα απολαύσετε και το επίσημο ανακοινωθέν από τον paredwse. Ο Duke θα κάνει κι αυτός μία guest εμφάνιση ως αρχηγός της Μυστικής Αστυνομίας. Welcome to the SMods' Junta, kids... Ύστερα απο ερευνες που πραγματοποίησαν αντάρτες, οι οποιοι κατάφεραν να παρεισφρήσουν στις γραμμές του εχθρού. Βρήκαν τον Ερυθρό Hal δεμένο Και φυλακισμένο σε κελι υψίστης ασφαλείας Η απάντησή μας θα ειναι σκληρή και αυτο ειναι δέσμευση!
insomniaK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Να πάτε στον Χυτήρογλου για καινούρια μοκέτα.
liopyr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Crap... Οι κομμουνισταί της Εικοστής Ενάτης Φεβρουαρίου ήρχισαν ήδη την αντεπίθεσίν των. Αι δυνάμεις της ενδόξου Επαναστάσεως των SMods βάλλονται πανταχόθεν από συμμορίες Offtopiacs κραυγάζοντες «αποτελεσματικος,διατεινονται,εκλειψη»... ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.