Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread III

YiN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

2162

• status

2007

• leftermann

1760

• gang

1631

Δημοσ.
Πες μου τώρα ότι δε σου αρέσει. Να τον φέρω Κρήτη να δούμε πιανού το κεφάλι θα πρηστεί/σπασει. Ελα πες το μου.

βαλε και ενα γωνιακο φωτιστικο και ενα καδρο και μερικα ριχταρια και μαξιλαρακια να ερθει να γινει κουκλι. και κανα μπιχλιμπιδακι στο τραπεζι

Δημοσ.
Πες μου τώρα ότι δε σου αρέσει. Να τον φέρω Κρήτη να δούμε πιανού το κεφάλι θα πρηστεί/σπασει. Ελα πες το μου.

Καλά χαζομάρες λες;

Γαμάτος είναι.

Αλλά τι να σου πω;

Απλά μπράβο ΡΕ, μπράβο που το φτιάξες.

Γκρατς, λέβελ απ, ντινγκ, κι έτσι;

Απλά κι όμορφα.

Νάιςςςςςςςςςςςςς.

:-)

Δημοσ.

Ρε συ ευα τωρα το στηνω το σπιτι. Ασε να μπει πρωτα το μπανιο κ βλεπουμε για μπιχλιμπιδια μετα =ρ

Δημοσ.
Ρε συ ευα τωρα το στηνω το σπιτι. Ασε να μπει πρωτα το μπανιο κ βλεπουμε για μπιχλιμπιδια μετα =ρ

τοσο καλα :lol:

Δημοσ.

Γινάρα μου, σου χω πολλά μπιχλιμπίδια να βάλεις πάνω. Σφηνοπότηρα, τενεκεδάκια μπύρας, βότκες και άλλα τέτοια! Αγνώριστο θα γίνει σου λέω.

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι γενικά από τέλη οκτώβρη.

Επιπλέον με κείνο και με τ' άλλο με τις μετακομίσεις σου, μου θύμησες το άσμα -που δε θυμάμαι φυσικά ποιος τραγουδάει: "αχ βρε μπετατζή, αχ βρε μπετατζή, βρήκες το σημείο, το σημείο τζι"

Δημοσ.

Μαλάκες πονάω ε. Σε φάση κουτσαίνω. Και πρέπει να ξαναπάω ικεα ΑΜΕΣΑ.

Γαρνέλα περιμένω να μου φέρεις τα σχετικα μπιχλιμπιδια.

Δημοσ.

Η garnele έδωσε κάπου ένα λινκ για την εκπαίδευση στις ΗΠΑ, που καταλήγει να ζητάει τη διάλυση των unions των δασκάλων για τη βελτίωση των αμερικάνικων σχολείων.

Αγνοήστε το και επικεντρωθείτε σε αυτό που προτείνει δίπλα ως πιο δημοφιλές. Με τι ασχολείται ο κόσμος, ρε γαμώτο;;;

Edit: Δεν άντεξα να το δω όλο.

Δημοσ.

Το περφεκτ βετζάηνα το προώθησα σε όλες τις επαφές μου στο μσν. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει γενικά =ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...