Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread III

YiN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα μου ρθε, το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αρβανίτικης σχιζοφρένιας:

Ο εκλιπών, άφησε μία ρίζα ελιά σε έναν και άφησε το χωράφι που ήταν μέσα σε άλλον.

Respect .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

2162

• status

2007

• leftermann

1760

• gang

1631

Ο εκλιπών, άφησε μία ρίζα ελιά σε έναν και άφησε το χωράφι που ήταν μέσα σε άλλον.

Γαμάτος ο εκλιπών, ένα τεράστιο "Fuck you guys".!

Με ενδιαφερει να μαθω εαν εκτος απο τις τυπικουρες περι περουσιας μπορει πχ να γραφει κατεβατα περι παντως επι στητου που να αφορουν το προσωπο μου.Αυτο με νοιαζει κυριως.

Ακριβώς όπως το λες. Μπορεί να γράφει σε μια τυπική σελίδα ότι τα αφήνει όλα δια τρία (τέσσερα, πέντε) και να ξεμπερδεύεις σε 5 λεπτά, ή να γράφει σε 800 σελίδες την ιστορία της ζωής του και να σε κάνει ρόμπα μπροστά στους υπόλοιπους (ή να κάνει ρόμπα κάποιον άλλον μπροστά σου).

Ενταξει το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι γραμμενη με χιουμορ τρελο.Αυτο ειναι κομμενο ραμμενο κ το ξερουμε απο τωρα,απλα ψιλοφοβαμαι τι θα λεει ''με χιουμορ'' εαν εχει κανει εκθεση ιδεων φαση διαθηκη...

Εμείς εδώ στην Κρήτη αυτό το λέμε "σηκωματάρικες ελιές". Σου ανήκει το δέντρο, παίρνεις από εκεί το λάδι σου, αλλά το έδαφος ανήκει σε άλλον και αν κόψεις το δέντρο, χάνεις αυτή την περιουσία.

Και ναι, ακόμα κι αυτό ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ στην Εφορία!

---------- Προσθήκη στις 18:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:10 ----------

Ενταξει το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι γραμμενη με χιουμορ τρελο.Αυτο ειναι κομμενο ραμμενο κ το ξερουμε απο τωρα,απλα ψιλοφοβαμαι τι θα λεει ''με χιουμορ'' εαν εχει κανει εκθεση ιδεων φαση διαθηκη...

Αν ο εκλιπών γνώριζε τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις και δε θέλεις να εκτεθείς μπροστά στους άλλους που θα είναι εκεί, μια συνεννόηση με το συμβολαιογράφο θα ήταν η ιδανική λύση.

Αν είναι, π.χ. για μια αποθηκούλα να γίνεις ρόμπα στους γονείς ή στους συγγενείς σου και να καυγαδίζεις για μια ζωή, δε λέει. Αν, πάλι, σου αφήνει καμμιά πολυκατοικία, κάνε την καρδιά σου κόμπο και πήγαινε μαυροφορεμένος και χαμηλοβλέπων.

:P

Αν ο εκλιπών γνώριζε τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις και δε θέλεις να εκτεθείς μπροστά στους άλλους που θα είναι εκεί, μια συνεννόηση με το συμβολαιογράφο θα ήταν η ιδανική λύση.

Αν είναι, π.χ. για μια αποθηκούλα να γίνεις ρόμπα στους γονείς ή στους συγγενείς σου και να καυγαδίζεις για μια ζωή, δε λέει. Αν, πάλι, σου αφήνει καμμιά πολυκατοικία, κάνε την καρδιά σου κόμπο και πήγαινε μαυροφορεμένος και χαμηλοβλέπων.

:P

Δεν θα παω ουτως η αλλος.Φευγω για πανω ρε συ,απλα αφησα πληρεξουσιο διοτι θα ανοιξει μεσα Οκτωβρη.Νταξ δεν θα εχει αλλους συγγενεις εμας καλει μονο, αδερφια κ την μητερα μου.Απλα μας ειπε η συμβολαιογραφος οτι η διαθηκη ειναι καπως ''γραφικη''....κ αυτο με εχει φαει λιγο!

Παντως τα αδερφια μου ξερουν

Δεν θα παω ουτως η αλλος.Φευγω για πανω ρε συ,απλα αφησα πληρεξουσιο διοτι θα ανοιξει μεσα Οκτωβρη.Νταξ δεν θα εχει αλλους συγγενεις εμας καλει μονο, αδερφια κ την μητερα μου.Απλα μας ειπε η συμβολαιογραφος οτι η διαθηκη ειναι καπως ''γραφικη''....κ αυτο με εχει φαει λιγο!

Παντως τα αδερφια μου ξερουν

Του πατερα σου να υποθεσω ? :rolleyes:

"Πέθανα ρε πούστη και δεν θα μου λείψεις καθόλου"

Υπάρχει και το άλλο άκρο :

"Μια ζωή ήμουν bi και κρυβόμουν, ενώ ο Τοξοβόλος είχε τα @@ να βγει ανοιχτά. Ίσως τελικά να είναι ο πιο άντρας απ'όλους σας" ...

Μη βαράτε, απλά σκεφτείτε ότι έχω διδάξει καφριλίκι το Στάτους που είναι κσα μικρό μου αδερφάκι.

:P:p:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...