YiN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για τα περαστικά. Ναι λέω να μην έρθω με πατερίτσα και παντόφλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για τα περαστικά. Ναι λέω να μην έρθω με πατερίτσα και παντόφλα. Παντόφλα; Μπανάλ, σαγιονάρες (με κάλτσα έτσι) ρε:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΡΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΖΙ; νο καπς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΡΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΖΙ; νο καπς. Εκεί είναι η μαγκιά όμως, στο να το καταφέρεις (αυτοσκοπός κ έτσι:Ρ) εναλλακτικά, τσόκαρα..:ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορω να το καταφέρω απλά θα γαμηθω στον πονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΡΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΖΙ; νο καπς. Εντάξει και συ. Δε θα βαλεις σαγιονάρα. Βάλε παντόφλα με το ματζφλάρι που αγκαλιάζει το κουτουπιέ και αφήνει τα δάχτυλα να φαίνονται. Θα είσαι τόσο-σέξυ-παναγία-μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Με τρομάζει ελαφριά που το μόνο αποτρεπτικό για να φορέσεις σαγιονάρες με κάλτσα, σου είναι τα δάκτυλα..:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ελα, θα βρεις παντόφλα αν θέλεις. Βασικά ΓΙΝ τι φοράς τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ελα, θα βρεις παντόφλα αν θέλεις. Βασικά ΓΙΝ τι φοράς τώρα; Μωρή, χτυπημένη γυναίκα είναι, εκεί πήγε ο νούς σου; Ow..wait! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΡΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΖΙ; νο καπς. τσοκαράκι, το οποίο μάλιστα θα κάνει και έξτρα δυνατό στρακ-στρακ καθώς θα περπατάς μισοκουτσαίνοντας. Υπομονή, και κοίτα να εκμεταλλευτείς την όποια κίνηση σου επιτρέπει ο ντοκτέρ να κάνεις σε αυτές τις 3-4 εβδομάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 μια παγοκύστη στο ολόγυμνο πόδι μου. (σεξυ φωνη) Επίσης, όχι κάλτσα με παντόφλα/σαγιοναρα κτλ. Επίσης όχι παντόφλα. Επίσης αι σιχτιρ που με δουλευετε ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Επίσης, όχι κάλτσα με παντόφλα/σαγιοναρα κτλ. Επίσης όχι παντόφλα. Επίσης αι σιχτιρ που με δουλευετε ε. Ο Λεφτερμανν νομίζω ότι το λέει σοβαρά, άσχετα ότι οι υπόλοιποι σε έχουμε πάρει στο ψηλό:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 τσοκαράκι, το οποίο μάλιστα θα κάνει και έξτρα δυνατό στρακ-στρακ καθώς θα περπατάς μισοκουτσαίνοντας. Υπομονή, και κοίτα να εκμεταλλευτείς την όποια κίνηση σου επιτρέπει ο ντοκτέρ να κάνεις σε αυτές τις 3-4 εβδομάδες Μου είπε ακινησία. Ούτε καν παπούτσι. Θα αράξω στον καναπέ και θα βάλω τίποτε αρσενικούς να μου μεταφέρουν τα πράματα για να μάθουν. Πήρα και μια πατερίτσα να βοηθιέμαι λίγο γιατί δεν την παλεύω. Κάνω 2 βήματα στα 10 λεπτά. Ενυ σατζεστιονς από τον επαγγελματία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbamar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Θα αράξω στον καναπέ και θα βάλω τίποτε αρσενικούς να μου μεταφέρουν τα πράματα για να μάθουν.Ηθικόν δίδαγμα: >Ο άνδρας είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω ειχα σπασει το σημειο που ενωνεται το μικρο δακτυλο με τον μυ στο ποδι. Μου ειπανε για ναρθηκα και τους ειπα οτι ειμαι πολυ σκληρος για τετοια και εβαλα γαζες (οχι πως κανουνε τιποτα) σε 5 μερες περπατουσα και ειχα παει να δω την μπετυ στην καλλιθεα... Τι να κανει αυτη η ψυχη αραγες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.