Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 δεν είναι στη σχολή μου! ε οπου κ να ναι γενικα.Ειναι ο χρυσος κανονας αυτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Περνάει καθε 2 ώρες ένας Μ@λ@κας απο το σπίτι μου με μηχανάκι και γκαζώνει και κάνει φασαρία..Και καθε φορά που το κάνει βγαινω στο παραθυρο και του φωνάζω ΜΑΛΛΛΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Περνάει καθε 2 ώρες ένας Μ@λ@κας απο το σπίτι μου με μηχανάκι και γκαζώνει και κάνει φασαρία..Και καθε φορά που το κάνει βγαινω στο παραθυρο και του φωνάζω ΜΑΛΛΛΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Τι σόι κρητικάτσι είσαι ρε τζέισον? Βγαλ'την κουμπούρα και μπουμπούνα τον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Περνάει καθε 2 ώρες ένας Μ@λ@κας απο το σπίτι μου με μηχανάκι και γκαζώνει και κάνει φασαρία..Και καθε φορά που το κάνει βγαινω στο παραθυρο και του φωνάζω ΜΑΛΛΛΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! τι μαλακα κ ξενερες,δεν κανεις δουλεια ετσι.Στην Ελλαδα οταν οδηγω ΠΑΝΤΑ τους βριζω τα Θεια.Μην κανεις φλωριες,οταν ερθει ξανα χωσου κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 μα δε προλαβαίνω να πω κι άλλη λέξη,είναι γρήγορος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Στο λιμάνι πέφτει ξύλο. ΠΟΛΥ ξύλο. :-):-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Πήγε η γίν και δέρνει τους νταλικέρηδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Στο λιμάνι πέφτει ξύλο. ΠΟΛΥ ξύλο. :-):-D αυτος που ειναι ολο αριστερα ο ψηλος με την κουκουλα κ ριχνει τα μπουκετιδια ειμαι εγω.Απλα εχω μαζι μου κ το κινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Η ΝΕΤ εκπέμπει σε 16:9 τώρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ψυχραιμίαααααααααααα.... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=VRRc4MMAQ3c[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Η γιν βάζει πάγο στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της όπου έπεσε ο καναπές και έχει γίνει τουμπανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ω ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ! Μερικές ημέρες είναι να μη βγαίνεις από το σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο. ΠΟΝΟΣ. Τουλαχιστον ο καναπες είναι έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Τι σόι κρητικάτσι είσαι ρε τζέισον? Βγαλ'την κουμπούρα και μπουμπούνα τον. Δεν γίνεται να τη μπουμπουνίσει στο γιό του γκόμενου του; Που ξανακούστηκε αυτό; Η γιν βάζει πάγο στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της όπου έπεσε ο καναπές και έχει γίνει τουμπανο. 'Άρχισες να βγάζεις τα κομμάτια σου ή μου φαίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.