insomniaK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 25-09-2010, 22:49. δεν το κάνουμε όλοι μαζί, συνήθως ο ίδιος μοδερέητορ το κάνει και μας παίζει και μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Αμάν, ο Λούσιφερ πίνει φακ-ές; φακ-ές-ές καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ω θεοί. Ω ΘΕΟΙ. Θα πάω να σπάσω 5-6 φορτηγά. Θα πάω να βάλω όλη την κουζίνα μου στον κώλο κάποιου φορτηγατζή που κλείνει τους δρόμους. Θα πάω και θα φέρω κολάρο τον καναπέ μου σε ένα από αυτά τα ζώα. Ναι. ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. Πάω να συναρμολογίσω τον καναπέ μου να ΞΑΠΛΩΣΩ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 good riddance ζηλεύω αφάνταστα. good riddens as in slang m8!Dont mess with me in english Α κ μην ζηλευεις,ποτε ερχεσαι εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ω θεοί. Ω ΘΕΟΙ. Θα πάω να σπάσω 5-6 φορτηγά. Θα πάω να βάλω όλη την κουζίνα μου στον κώλο κάποιου φορτηγατζή που κλείνει τους δρόμους. Θα πάω και θα φέρω κολάρο τον καναπέ μου σε ένα από αυτά τα ζώα. Ναι. ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. Πάω να συναρμολογίσω τον καναπέ μου να ΞΑΠΛΩΣΩ. Πόσο σε νιώθω. 150 κούτες και οικοσυσκευές περιμένουν στοιβαγμένες, ένας φοιτητής θέλει να μπει, ένας ιδιοκτήτης θέλει να βγω και οι απεργοί φορτηγατζήδες γαμιώνται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ Μολις κουβαλησα μια κουζινα. Δεν εννοω ηλεκτρικη. Εννοω αξουαλ επιπλα κουζινας, απο σκαλες και έναν γωνιακο καναπε. Πληρωσα 3 ταξι γιατι το σπιτι μου αλλιώς θα ηταν ετοιμο σε 1 ΜΗΝΑ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΝΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ω θεοί. Ω ΘΕΟΙ. Θα πάω να σπάσω 5-6 φορτηγά. Θα πάω να βάλω όλη την κουζίνα μου στον κώλο κάποιου φορτηγατζή που κλείνει τους δρόμους. Θα πάω και θα φέρω κολάρο τον καναπέ μου σε ένα από αυτά τα ζώα. Ναι. ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. Πάω να συναρμολογίσω τον καναπέ μου να ΞΑΠΛΩΣΩ. Δεν ειναι τρομερη η καθημερινοτητα στην πατριδα μας?Ψυχοφαρμακα is a must Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ειναι τρομερη η καθημερινοτητα στην πατριδα μας?Ψυχοφαρμακα is a must Σταμάτα γιατί θα βρίσω. ΣΤΑΜΑΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 "Παρκάρω - δεν μπαρκάρω... έλα μην κλαις... κλείσε - ανεβαίνω " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Σταμάτα γιατί θα βρίσω. Δηλαδή πριν τι έκανες? ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ Μολις κουβαλησα μια κουζινα. Δεν εννοω ηλεκτρικη. Εννοω αξουαλ επιπλα κουζινας, απο σκαλες και έναν γωνιακο καναπε. Πληρωσα 3 ταξι γιατι το σπιτι μου αλλιώς θα ηταν ετοιμο σε 1 ΜΗΝΑ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΝΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Προθέρμανση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ. νο καπς ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Στα λεγα, παππού... Έχει και το κρυφό αντιμπατσικό μήνυμα για να πιάσει και τη νεολαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ. νο καπς ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ. Σκέψου ότι υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ ούτε 10 ταξί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω για να κάνω τη δουλειά μου. Στα ΠΑΠΑΡΙΑ σου θα μου πεις και θα 'χεις και δίκιο. Ξέρουμε παρεπιπτόντως πότε θα επέμβει η ρημάδα η δικαιοσύνη? Εγώ νόμιζα ότι από χθες έχουν αναλάβει οι Μονάδες Αποκατάστασης της Τάξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η συνάντηση των μεταφορέων με τον εμπορικό κόσμο, που έγινε σε μια προσπάθεια να αρθεί το αδιέξοδο στην τροφοδοσία της αγοράς. «Άκαρπη ήταν η συνάντησή μας με τους μεταφορείς, ενώ η κατάσταση στην αγορά παραμένει τραγική», δήλωσε ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλης Κορκίδης. ..... ...... ΠΑΩ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΚΑΤΙ. νο καπς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.