status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Και αν χάριζα ένα πισι που είχα για κατεβαστήρι, για χρήσεις του ootr τι θα το κάναμε; Έχω τον σέρβερ μου για αυτή τη δουλειά, αλλά δεν ήθελε να δουλέψει το kick plug in για τι Τζουμλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 καφετιερα 10χαρακ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dermitzos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω τον σέρβερ μου για αυτή τη δουλειά, αλλά δεν ήθελε να δουλέψει το kick plug in για τι Τζουμλα Τη δουλειά που προείπα κάνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Τη δουλειά που προείπα κάνει αυτό; Πετάει τον χρήστη που κάνει broadcast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dermitzos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Πετάει τον χρήστη που κάνει broadcast. Δηλ. όταν μπαίνει ο χρήστης την ώρα του auto play δεν το σταματάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλ. όταν μπαίνει ο χρήστης την ώρα του auto play δεν το σταματάει; Όχι βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dermitzos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι βέβαια Στους απαράδεκτους τι χρησιμοποιούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 παντως αμα θελετε τιποτα parts για σερβεροπισι εχω και γω κατιτις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dermitzos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 παντως αμα θελετε τιποτα parts για σερβεροπισι εχω και γω κατιτις. Κάν' τα καφετιέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Στους απαράδεκτους τι χρησιμοποιούν; whsonic, την σχετική υπηρεσία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Περιμένω κόντρα χεχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μετα απο 3 μηνες και 19 μερες παραμονης στην Ελλαδα ενα εχω να σου πω....με εναν πονο... Good riddens for me good riddance ζηλεύω αφάνταστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dermitzos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Περιμένω κόντρα χεχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι νηστικός όλη μέρα, χθες έφαγα ΦΑΚΕΣ Αμάν, ο Λούσιφερ πίνει φακ-ές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 wtf ποτε κάνατε νεο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.