andreapaog328 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 κατσε. αυτό είναι ναι ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Να σε δολοφονήσεις παίζει; Οχι ζηλειες,απο τωρα ρε μωρο.Με εχει κουρασει η κτητικοτητα σου.Το βραδακι αυτα,ξερεις ηρεμα Εντωμεταξυ το μαλι ειναι κατι μεταξυ ρετρο,τρεντια κ Τοξοβολος σταηλ λεμεεεεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 κατσε. αυτό είναι ναι ή όχι? μα σου απάντησε ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ThReSh !! εγώ πλάκα έκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι νηστικός όλη μέρα, χθες έφαγα ΦΑΚΕΣ και έχει μια ώρα καθυστέρηση για μια πτήση που διαρκεί 3 ώρες και δίπλα μου είναι 2 που τρώνε ένα μυρωδάτο χάμπουργκερ που κάνει 17 ευρώ και θέλω να το ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μολις γυρισα απο Κηφισια κ το κουρεμα βγηκε ΓΑΜΑΤΟ!!!Μιλαμε θελω να με βαλω κατω κ να με βιασω Εγινα αρχηγοπουλοπουλος! Μου λεει η τυπισα,ετσι σε παντρευομαι κ εγω να ουμ κ απαντω ,σε προλαβανε Γινεται με βιασω αληθεια? ---------- Προσθήκη στις 17:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:19 ---------- Είμαι νηστικός όλη μέρα, χθες έφαγα ΦΑΚΕΣ και έχει μια ώρα καθυστέρηση για μια πτήση που διαρκεί 3 ώρες και δίπλα μου είναι 2 που τρώνε ένα μυρωδάτο χάμπουργκερ που κάνει 17 ευρώ και θέλω να το ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΤΩ Δεν εχει τιποτα πιο φΤηνο δηλαδη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει, μπουκάλι νερό 3,5 ευρώ. Με λίγη προσπάθεια τρως το πλαστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Πλακωσε καμια σοκολατα ξερωγω . Η ιδεα για το νερακι ειναι καλη δοκιμασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 μα σου απάντησε ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ThReSh !!εγώ πλάκα έκανα απο τοτε που πάτησα το "παράθεση" μέχρι το "υποβολή απάντησης" πετάχτηκαν 25 μηνύματα. δε φταίω γω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δλδ 2,5 χαμπουργκερ στο αεροδρομιο που ειναι ο Λουσης ισοδυναμει με κουρεμα-λουσιμο στην Κηφισια. Καλα ρε Λουση σε πιο αεροδρομιο εισαι?Στο πιο ακριβο στον κοσμο? Ελευθεριος Βενιζελος δλδ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 δλδ ένα κουρεμα-λουσιμο στην Κηφισια ισσοδυναμεί με 24 πιτόγυρα απο τον Μερακλή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 δλδ ένα κουρεμα-λουσιμο στην Κηφισια ισσοδυναμεί με 24 πιτόγυρα απο τον Μερακλή Μμμμμμ...Κ με δυο πιτογυρα τωρα συμβιβαζομε.Δεν ειναι εδω κ η τρελη αδερφη μου να την αγγαρεψω να φτιαξει τπτ. Ποιος θα μου μαγειρευσει κατι?Δινω 50 ευρω αμα λαχει απο την βαρεμαρα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή 24 πιτόγυρα από τον Μερακλή ισοδυναμούν με 425 τσίχλες από τον Κουβαλητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Τα παίρνω όλα μπύρες και να παναγαμηθούν Τοξοβό, στης Κοπεγχάγης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δλδ 2,5 χαμπουργκερ στο αεροδρομιο που ειναι ο Λουσης ισοδυναμει με κουρεμα-λουσιμο στην Κηφισια. Καλα ρε Λουση σε πιο αεροδρομιο εισαι?Στο πιο ακριβο στον κοσμο? Ελευθεριος Βενιζελος δλδ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Lucifer, για πόσο επιστρέφεις? Μόνιμα/προσωρινά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.