klainmaingr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 βρήκε γυναίκα. και μεις ερωτευτήκαμε αλλα δεν τρελαθήκαμε να παρατήσουμε και βασικές βιολογικές ανάγκες όπως το oot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Πάλι με χρόνια με καιρούς...; Έτσι έτσι, μην ξεχνάτε του χρόνου έχουμε την επανάσταση!:Ρ βρήκε γυναίκα και τον σοβάρεψε. Άλλαξε χέρι; Υπέρβαση κουμπάρε; Υπέρβαση; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί η αποστρατεία; στην ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το official off topic thread κομπάρε... ... και αυτό είναι το τόπικ με τους θερμοσίφωνες... θα αφοσιωθώ εκεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 βρήκε γυναίκες και σοβάρεψε. FIXED γαμιόνται και οι δέκα χαρακτήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 βρήκε γυναίκα και τον σοβάρεψε. και μεις ερωτευτήκαμε αλλα δεν τρελαθήκαμε να παρατήσουμε και βασικές βιολογικές ανάγκες όπως το oot... Άλλαξε χέρι; Υπέρβαση κουμπάρε; Υπέρβαση; :Ρ η μοναδική γυναίκα που θα με έκανε να τα παρατήσω όλα με έχει γραμμένο και τρίβεται στα σεντόνια της με άλλον κρεμανταλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 η μοναδική γυναίκα που θα με έκανε να τα παρατήσω όλα με έχει γραμμένο και τρίβεται στα σεντόνια της με άλλον κρεμανταλά... ... ..... ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 η μοναδική γυναίκα που θα με έκανε να τα παρατήσω όλα με έχει γραμμένο και τρίβεται στα σεντόνια της με άλλον κρεμανταλά... Εγώ πάντως βλέπω το παπί και διαφαίνεται ένα φώς. Αν έβλεπα και τους πόντιους να χορεύουν Σέρα θα είχε εκπληρωθεί η προφητεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Όποιος ψηφίσει και στα δύο polls της υπογραφής μου, κερδίζει +1 στα saving throws VS ban! Limited time (5 turns) offer. kthnxbai! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ροζολοφέρνει στα ψηλά ο ουρανός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 η μοναδική γυναίκα που θα με έκανε να τα παρατήσω όλα με έχει γραμμένο και τρίβεται στα σεντόνια της με άλλον κρεμανταλά... Κι αν δεν κάνω λάθος ήταν αυτή που είδες νύφη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Όποιος ψηφίσει και στα δύο polls της υπογραφής μου, κερδίζει +1 στα saving throws VS ban! Limited time (5 turns) offer. kthnxbai! Δε θα ψηφίσω για να μη φαίνεται πως σε γλύφω, αλλά το καλύτερο πρόγραμμα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, είναι στην τρίτη γραμμή της υπογραφής σου. Εξαιρετικό!!! εεεε; έχω unlimited saving throws??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Κι αν δεν κάνω λάθος ήταν αυτή που είδες νύφη; ...οκ... οι 2 μοναδικές γυναίκες που θα το κατάφερναν αυτό με έχουν γραμμένο μπλα μπλα μπλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Οπ. Σόρρυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δε θα ψηφίσω για να μη φαίνεται πως σε γλύφω, αλλά το καλύτερο πρόγραμμα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, είναι στην τρίτη γραμμή της υπογραφής σου. Εξαιρετικό!!! εεεε; έχω unlimited saving throws??? Συγχαρητήρια! Κέρδισες 100% "immunity to parsifal's banhammer". Οπότε, θα στέλνω p.m. στον paredwse για την περίπτωσή σου, όταν αυτό χρειάζεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ες μοντ... τι ωραία που τρέχει η μύξα σου... και τι μελωδικά βήχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.