pappous_soulis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 έτσι κάντα Είδαμε επιτέλους τον φρηντάμπα! Απ'το δελτίο ταυτότητας η φωτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι είναι από τέλη '70ς όταν έπαιζα κιθάρα σε μια μπάντα στο δυτικό Βερολίνο και τα βράδια πουλούσα το νεανικό κορμί μου στην Kurfürstenstraße για λίγα πφένιχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω έναν q6600 σε μία asus κάτι μητρική, 4gb ram, 160 & 500 gb hdd και μία 9600... αν το πουλήσω στα 400-450 α) τον κλέβω β) με κλέβει γ) νορμαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδή έκανε σεξ με την κόρη του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Νορμάλ μάλλον. Ε δε θέλω χαζομάρες. Νέο ΟΟΤ και τα πόστ σου είναι μετρημένα.. Ορκιστήκαμε με άλλους γαμώσειρους να επαναφέρουμε την τάξη. Και έτσι πρέπει να γίνει. Δε πιστεύω να το έριξες στη δουλειά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 πάλι κάναμε καινούριο τόπικ; τώρα το είδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 πάλι κάναμε καινούριο τόπικ; τώρα το είδα... Της Κούτας είναι:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ για τι κατρακύλα μιλάμε!! Ε!! Πνευματική αφύπνιση!!! Πλιάτσικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι είναι από τέλη '70ς όταν έπαιζα κιθάρα σε μια μπάντα στο δυτικό Βερολίνο και τα βράδια πουλούσα το νεανικό κορμί μου στην Kurfürstenstraße για λίγα πφένιχ. Πόσο χρονών είσαι τέλος πάντων? Έχω έναν q6600 σε μία asus κάτι μητρική, 4gb ram, 160 & 500 gb hdd και μία 9600... αν το πουλήσω στα 400-450 α) τον κλέβω β) με κλέβει γ) νορμαλ Πιστεύω το (γ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Πόσο χρονών είσαι τέλος πάντων? εφτακοσίωνσαρανταδύο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είμαι εγώ για ot αυτή την εποχή... ας αναλάβουν οι νέοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 συνήθως όταν βάφει κάποιος, καλύπτουμε πατώματα και παράθυρα. Συνήθως όμως, όχι πάντα!! αι καλημέραα τι να κάνουμε πέσαμε σε ηλίθιους. Na φανταστώ πως εισαι σε φάση "Πιάσε τώρα που ειμαι χαλαρός"... Αν καταλαβαίνω καλά τι εννοείς, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είμαι εγώ για ot αυτή την εποχή... ας αναλάβουν οι νέοι... Γιατί η αποστρατεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 βρήκε γυναίκα και τον σοβάρεψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είμαι εγώ για ot αυτή την εποχή... ας αναλάβουν οι νέοι... Πάλι με χρόνια με καιρούς...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.