Chrisxxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 γρουμφ. Η πρώτη απόπειρα για ύπνο απέτυχε. σεημ σκατα... Και τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 τώρα; 1. περιδρομιάζουμε ότι βρούμε στο ψυγείο, 2. ή πίνουμε ότι βρούμε στο ντουλάπι, 3. ή τον παίζουμε μέχρι να ξεχειλώσει και να εξαντληθούμε. εγώ βέβαια έχω να ασχοληθώ, γιατί το γκομενάκι έχει κέφια απόψε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 εγώ βέβαια έχω να ασχοληθώ, γιατί το γκομενάκι έχει κέφια απόψε... αλατι στην πληγη ρε φιλε νυχτιατικα.Αμαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 τώρα;1. περιδρομιάζουμε ότι βρούμε στο ψυγείο, 2. ή πίνουμε ότι βρούμε στο ντουλάπι, 3. ή τον παίζουμε μέχρι να ξεχειλώσει και να εξαντληθούμε. εγώ βέβαια έχω να ασχοληθώ, γιατί το γκομενάκι έχει κέφια απόψε... 1. Ειχε λιγη μερεντα. 2. Ταπιαολα. 3. ποσο πια? http://eglima.wordpress.com/ θα διαβασω κατι χαλαρωτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 1. Ειχε λιγη μερεντα. 2. Ταπιαολα. 3. ποσο πια? http://eglima.wordpress.com/ θα διαβασω κατι χαλαρωτικό. αφού εξάντλησες το 1 και το 2, σου μένει μόνο το... 3. ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. Καλή τύχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μου φαίνεται θα τον ξεχάσουμε τον Κρις για λίγο καιρό. Μη φοβάσαι μαν, η τενοντίτιδα δεν είναι μόνιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Την αφυδάτωση φοβαμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 πολλά υγρά να πίνεις. Χυμούς. Ποιός μαλάκας μου έφερε αυτήν την absolut; Κι εγώ ο μαλάκας που λυπήθηκα να την σουτάρω και την άνοιξα να την πιώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Οι μα..ιες πληρώνονται.. oh wait.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 πολύ χαλαρωτικό το ανάγνωσμά σου, όντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QAlbw6a2PXo&p Πω πω ρε Γιώργη τούμπες ρε Γιώργη!!! Πάλι καλά που είναι generic το όνομα αλλιώς..:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρες επιστροφή από 4ήμερο στα πολλά λ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Πως περασαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Χαλλαρά. Τα συνηθισμένα. Κατευθείαν δουλειά από το κτελ και ξενερουά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Καπακι δουλεια?? V for ventouza Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.