status Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι ένα σουφλέ σοκολάτας μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων που με περιμένει εδώ και ώρα.. Αλλά δεν το τρώω, γιατί όσο περισσότερη η αναμονή τόσο μεγαλύτερη η ευχαρίστηση μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 να ρωτησω,θελω να παω αεροδρομιο στο τσακ μπαμ σε λιγο να παρω εναν φιλο,ομως το αμαξι το εχει η αδερφη μου.Υπηρχε ενα λεωφορειο απο κεντρο που παει σφαιρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, σύνταγμα. Ρώτα για τη γραμμή express σύνταγμα - ελ. βελ. Νομίζω είναι τα X (random αριθμός δίπλα) ---------- Προσθήκη στις 15:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:00 ---------- Χ95 συγκεκριμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 ..Εναλλακτικά, μετρό από Σύνταγμα, duh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 ..Εναλλακτικά, μετρό από Σύνταγμα, duh. Ελα ρε καναμε τετοιες μαγκειες κ παμε κατευθειαν?Δεν το ηξερα(κατα τα αλλα Αθηναιος που μπαινει στα ΜΜΜ καθε δισεκτο κ αν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, όλο το ξεχνάω αυτό. Πιο γρήγορα θα πας έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, όλο το ξεχνάω αυτό.Πιο γρήγορα θα πας έτσι. να ρωτησω επειδη ειναι ΣΚ κανουν μηπως τπτ εργασιες η λειτουργει παντα ΣΚ το μετρο για Αεροδρομιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντα! Κάθε 30 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντα! Κάθε 30 λεπτά. Αρχηγοπουλα ειμαστε!Λονδινο καθε ΣΚ σου βγαινει η ψυχη να μετακινηθεις με tube.Tην κανω σε λιγο,ερχεται φιλος απο Ασια κ θελω να ακουσω εντυπωσεις,τα λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 μμμμ! Καταπληκτικές οι σοκολάτες που έφερε στον μικρό ο θείος του! Λάκτα με καραμέλα. Πού είσαι σε Αχιλλέα γαμώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Λάκτα με καραμέλα ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ;;;;!! θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 μμμμ! Καταπληκτικές οι σοκολάτες που έφερε στον μικρό ο θείος του! Λάκτα με καραμέλα. Πού είσαι σε Αχιλλέα γαμώ; Εσύ εισαι ο μικρός ή ο θείος; Ή είσαι ο πατέρας που θυσιάζεται και τις τρώει για να μην χαλάσει τα δόντια του ο μικρός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Έφτιαξα βαλίτσες. Έφτιαξα βαλίτσες γαμώ τη μπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 είμαι ο πατέρας που θυσιάζεται. Να ήξερες τι τραβάω. Συνέχεια σοκολάτες του φέρνουν. Κι εγώ αγνοούσα την ύπαρξη της λάκτας με καραμέλα. ΓΑΜΑΕΙ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Της επιστροφής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.