parsifal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Όποιος ψηφίσει και στα δύο polls της υπογραφής μου, κερδίζει +1 στα saving throws VS ban! Limited time (5 turns) offer. kthnxbai!
sugata Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 η μοναδική γυναίκα που θα με έκανε να τα παρατήσω όλα με έχει γραμμένο και τρίβεται στα σεντόνια της με άλλον κρεμανταλά... Κι αν δεν κάνω λάθος ήταν αυτή που είδες νύφη;
insomniaK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Όποιος ψηφίσει και στα δύο polls της υπογραφής μου, κερδίζει +1 στα saving throws VS ban! Limited time (5 turns) offer. kthnxbai! Δε θα ψηφίσω για να μη φαίνεται πως σε γλύφω, αλλά το καλύτερο πρόγραμμα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, είναι στην τρίτη γραμμή της υπογραφής σου. Εξαιρετικό!!! εεεε; έχω unlimited saving throws???
alexzzz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Κι αν δεν κάνω λάθος ήταν αυτή που είδες νύφη; ...οκ... οι 2 μοναδικές γυναίκες που θα το κατάφερναν αυτό με έχουν γραμμένο μπλα μπλα μπλα
parsifal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δε θα ψηφίσω για να μη φαίνεται πως σε γλύφω, αλλά το καλύτερο πρόγραμμα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, είναι στην τρίτη γραμμή της υπογραφής σου. Εξαιρετικό!!! εεεε; έχω unlimited saving throws??? Συγχαρητήρια! Κέρδισες 100% "immunity to parsifal's banhammer". Οπότε, θα στέλνω p.m. στον paredwse για την περίπτωσή σου, όταν αυτό χρειάζεται!
alexzzz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ες μοντ... τι ωραία που τρέχει η μύξα σου... και τι μελωδικά βήχεις...
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Κρατήστε ενα επίπεδο ρε γλυφτες... ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΚΩΛΟ!!!
parsifal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Αλεξζζζίκα, γιαβρόπο μ', ενέσπαλες το ποντιακόν τη λαλίαν; Για μετέφρασον, χαμπάρ' κι έχω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δε θα ψηφίσω για να μη φαίνεται πως σε γλύφω, αλλά το καλύτερο πρόγραμμα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, είναι στην τρίτη γραμμή της υπογραφής σου. Εξαιρετικό!!! εεεε; έχω unlimited saving throws??? να postάρει συχνά results τότε
pappous_soulis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΚΩΛΟ!!! Και με πιστοποίηση ISO 9001.
andreapaog328 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ερώτηση: sata 1 και sata 2 έχουν το ίδιο βύσμα? σκληρός με sata 1 θα παίξει σε μητρική με sata 2?
Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μια ώρα καθυστέρηση γαμώ το σπίτι, κάθομαι σα το βλάκα με μπύρα και λαπτοπ και βλέπω τα αεροπλανάκια να πετούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.