UpToDate_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μπαααα το san francisco πέφτει μακριά ..
freedubus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δωρεαν συνεδριες στον φρηνταμπα απο μενα.Ο πρωτος που αναλαμβανω pro bono Καλά ντόκτορ ντέθ, πήγαινε κάνε πρώτα καμιά "συνεδρία" σε 15χρονες που πνίγουν κουτάβια εκει πέρα.
FilipposMD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλιππε μήπως τυχαίνει να είσαι οδοντίατρος; =ρ Έχω μερικές απορίες. Ευτυχώς όχι!
slygeo87 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Είπα μήπως γλύτωνα την επίσκεψη. =ρ Ευχαριστώ!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια βαλτε μεγκα.Εχει Θεοδωρακη ,εκπομπη για τροχαια που φαινεται τελεια
we_will_rise Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ωπ, καλά που το θύμισες, ήθελα να το δω..
Tilemaxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια βαλτε μεγκα.Εχει Θεοδωρακη ,εκπομπη για τροχαια που φαινεται τελεια Έχει Γεωργίου τώρα ρε
Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά ο τύπος που έχει μπει στο formspring και μου λέει για Ευρώπη είναι τίγκα γαμάουα, cheers.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Σοκαριστικη κ ανατριχιαστικη εκπομπη για τα τροχαια....τι να πω.Χωρις λογια απλα
gang Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Σοκαριστικη κ ανατριχιαστικη εκπομπη για τα τροχαια....τι να πω.Χωρις λογια απλα βρήκε την μέρα να το δείξει...
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια βαλτε μεγκα.Εχει Θεοδωρακη ,εκπομπη για τροχαια που φαινεται τελεια Ηταν γαμάτη εκπομπή. Οδηγώντας μηχανή για αρκετά χρόνια στην Αθήνα δεν ειναι λιγες οι φορές που εχω ερθει σε στενή επαφή με το οδόστρωμα. Μάλιστα απο την τελευταία εχω κρατήσει και φωτο για να θυμάμαι. Τοp three χειρότερον πτώσεων: Οταν με χτύπησε ταξιτζής και με παράτησε στο οδόστρωμα. Οταν ενα μπλε ibiza παραβίασε φανάρι με αποτέλεσμα να σκάσω πανω του. Και τριτη περίπτωση οταν λογο βροχής το νερο ειχε καλύψει μια τεράστια λακκούβα, οπου έπεσα μεσα και σηκώθηκα απο το πεζοδρόμιο. Το μονο κοινο που εχουν αυτες οι ιστορίες ειναι το οτι φορούσα κράνος! Λιγη προσοχή στους δρόμους απο ολους για όλους...
Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πάντως σκέφτομαι να ζωγραφίσω στόχο στον δεξί καθρέφτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.