UpToDate_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά επείγον μια έπαισε το κουτάβι του απο κάτω που λέγαμε τις προάλλες απο τον 1ο..ειχε ενα κενο για λουλουδια πανω στα καγκελα και θα ανεβηκε εκει και επεσε ξερουμε που μπορει να το παει τωρα;;
YiN Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 αν εισαι κοντα στην αγια παρασκευη υπαρχει νοσοκομειο μικρων ζωων, γκουγκλισε το ειναι κοντα στην αγ. ιωαννου. Δεν ξερω που αλλου έχει.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Αντε περαστικα στο κουταβακι Μολις γυρισα απο το αεροδρομιο.Ειχα να μπω στο μετρο απο το καλοκαιρι του 2006 τελικα(καθισα κ θυμηθηκα).Οι εντυπωσεις μου για το μετρο αψογες!!!Παιζει να ειναι κ ενα απο τα λιγα πραγματα που λειτουργουν στην Ελλαδα νορμαλ. Παντως γυρνωντας με τον φιλο μου στο Κορωπι ακουσαμε απο τα μεγαφωνα εναν τυπα με βαρια Ελληνικη προφορα (τυπου do you have weather for coffee baby) να λεει στα Αγγλικα οτι ολοκληρη την επομενη βδομαδα εχουν απεργιες στο μετρο..κ εκτος του οτι λιωσαμε στο γελιο απο τα Αγγλικα του προσγειωθηκα κ ομαλα:NΑΙ στην Ελλαδα τπτ δεν αλλαζει
Kasrith Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Το μετρο της Αθηνας πραγματι ειναι αψογο. Και μενα μου αφησε της καλυτερες εντυπωσεις. Σαφως ανωτερου του μετρο του Τοροντο (το οποιο ομως ειναι και αρκετα ποιο παλιο)
FilipposMD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω πόσοι έχουν μπει στο μετρό της Βαρκελώνης, αλλά είναι ψιλοάθλιο. Μαυρίλα, σκουπίδια, μέχρι και ποντίκι να τρέχει έχω δει. Τέλος πάντων, το αναφέρω γιατί γνωστή μου, Ελληνίδα φυσικά, έκανε το εξής σχόλιο: αυτό είναι μετρό, ζωντανό, που φαίνεται ότι χρησιμοποιείται από κόσμο, όχι σαν το δικό μας το αποστειρωμένο. Έλεος μωρή βλαμμένη. Να θυμηθώ να έρθω να τα κάνω έξω από την λεκάνη στο μπάνιο σου, για να μην φαίνεται αποστειρωμένο και ξενέρωτο. Ουστ!
Lucifer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλακίες, το καλύτερο μετρό είναι της Αγίας Πετρούπολης.
FilipposMD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλακίες, το καλύτερο μετρό είναι της Αγίας Πετρούπολης. Ανοησίες. Αν δεν έχει ένα κουραδάκι στην αποβάθρα, τι να το κάνεις; Πάντως μου θύμησες έναν φίλο μου, που τον είχαν πάει σε στριπτιτζάδικο, τον κέρασαν χορό κι εκείνος έλεγε στην Ρωσίδα χορεύτρια πόσο ωραίο μετρό έχει η Μόσχα, αχαχα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Το μετρο της Αθηνας πραγματι ειναι αψογο. Και μενα μου αφησε της καλυτερες εντυπωσεις. Σαφως ανωτερου του μετρο του Τοροντο (το οποιο ομως ειναι και αρκετα ποιο παλιο) Κοιτα κ απο το τιουμπ του Λονδινου(καλα δεν συγκρινεται απο παλιοτητα φυσικα του Λονδινου) σε σημεια σημεια ειναι καλυτερο το μετρο της Αθηνας. Ομολογω οτι ως Αθηναιος σνομπαρω παντα τα ΜΜΜ.Δλδ λεωφορειο παιζει 7ετια να εχω να ανεβω Ελλαδα.Ειμαι φαση με το αμαξι κ στο επομενο τετραγωνο.Ομως οφειλω να παραδεχτω οτι με εκανε να δω τους εναλλακτικους τροπους μετακινησης στην Αθηνα με καλυτερο ματι οσο ειμαι Ελλαδα
Lucifer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Αν είχα πάει σε στριπτιτζάδικο ποτέ, ίσως γνωριζόμασταν. Κατά τα άλλα, το μετρό της αθήνας μοιάζει φοβερά με της κοπεγχάγης, αλλά εδώ έχουν αυτό το προστατευτικό για τους καθυστερημένους που θα βάλουν και στη σαλονίκη. 11888
UpToDate_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Thx ΥιΝ κάπου το πήγαν...τώρα που.. αντε να 'ναι καλα..
slygeo87 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλιππε μήπως τυχαίνει να είσαι οδοντίατρος; =ρ Έχω μερικές απορίες.
Kasrith Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Με τετοιο μετρο και γω γιαυτο θα της μιλουσα! Ουαου
insomniaK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλακίες, το καλύτερο μετρό είναι της Αγίας Πετρούπολης. Το ανέκδοτο. Οι φωτογραφίες αυτές παίζει να είναι τραβηγμένες πριν το '89. Βασικά όλοι οι σταθμοί στην Αγ. Πετρούπολη είναι ταυτόχρονα και καταφύγια, επομένως όταν είσαι στην επιφάνεια δε βλέπεις τις αποβάθρες. Πάντα μιλάει μία κυρία στη διαπασών, διαφημίσεις πρέπει να είναι αλλά αν κάνεις τον συσχετισμό με το παρελθον είναι ανατριχιαστικό. Όταν φτάσεις στις αποβάθρες, φτάνεις σε ένα κλειστό χώρο, υπάρχουν (σχεδόν) παντού μεταλλικές πόρτες επομένως ποτέ δε βλέπεις τις ραγές. Ουσιαστικά είσαι θαμμένος 40-50 μ κάτω από τη γη. Τα περισσότερα έργα τέχνης βρίσκονται ακόμα εκεί, κάτω από τις διαφημίσει ή από τους ασπρισμένους τοίχους, διότι κάποια είχαν κομουνιστικό περιεχόμενο. Εννοείται πως ειναι σχετικά καθαρό. Τα βαγόνια έχουν βγει από το '50 είναι βρώμικα και παντού μα παντού έχουν διαφημίσεις, ενω τα φώτα σβήνουν συχνά πυκνά.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δωρεαν συνεδριες στον φρηνταμπα απο μενα.Ο πρωτος που αναλαμβανω pro bono
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.