Προς το περιεχόμενο

Internet on the Go Προβλημα

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαινω αμεσως στο ψητο:

Ο αδερφος μου εχει ενα λαπτοπ το οποιο ετρεχε ΧP και συνδεοταν στο ιντερνετ μεσω του Internet on the Go εδω και ενα χρονο απροβληματιστα.

Προχτες κανω στο λαπτοπ ενα γενικο φορματ και βαζω τα WIN7 Ultimate.

Βαζω και το Internet on the Go,ελα ομως που δεν θελει να συνδεθει.

Βρισκει το δικτυο,το σημα ειναι καλο,ο κωδικος σωστος,το υsb stick υpdated με την τελευταια εκδοση firmware,αλλα οταν παταω συνδεση το μονο που κανει ειναι να προσπαθει συνεχεια να συνδεθει στο δικτυο χωρις κανενα αποτελεσμα.

Δοκιμαζω διαφορετικες usb θυρες,κανω υninstall και reinstall και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο,δεν μπαινει στο δικτυο με τιποτα,απλως συνεχιζει να κανει αποτυχημενες προσπαθειες επανασυνδεσης μονο του.

Δοκιμαζω το usb stick στο Desktop Pc μου το οποιο τρεχει και αυτο WIN7Ultimate με σχεδον το ιδιο configuration απο προγραμματα και ρυθμισεις,και συνδεεται αμεσως στο δικτυο χωρις κανενα προβλημα.

Το usb stick ειναι το ΖΤΕ USB Modem MF636,τρεχει την εκδοση 2.0 του Internet On the Go.

Kαμια ιδεα του τι μπορει να φταιει; Δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να δουλευει στο ενα μηχανημα αλλα οχι στο αλλο στο οποιο δουλευε τοσο καιρο χωρις προβλημα. :mad:

Δημοσ.
Μπαινω αμεσως στο ψητο:

Ο αδερφος μου εχει ενα λαπτοπ το οποιο ετρεχε ΧP και συνδεοταν στο ιντερνετ μεσω του Internet on the Go εδω και ενα χρονο απροβληματιστα.

Προχτες κανω στο λαπτοπ ενα γενικο φορματ και βαζω τα WIN7 Ultimate.

Βαζω και το Internet on the Go,ελα ομως που δεν θελει να συνδεθει.

Βρισκει το δικτυο,το σημα ειναι καλο,ο κωδικος σωστος,το υsb stick υpdated με την τελευταια εκδοση firmware,αλλα οταν παταω συνδεση το μονο που κανει ειναι να προσπαθει συνεχεια να συνδεθει στο δικτυο χωρις κανενα αποτελεσμα.

Δοκιμαζω διαφορετικες usb θυρες,κανω υninstall και reinstall και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο,δεν μπαινει στο δικτυο με τιποτα,απλως συνεχιζει να κανει αποτυχημενες προσπαθειες επανασυνδεσης μονο του.

Δοκιμαζω το usb stick στο Desktop Pc μου το οποιο τρεχει και αυτο WIN7Ultimate με σχεδον το ιδιο configuration απο προγραμματα και ρυθμισεις,και συνδεεται αμεσως στο δικτυο χωρις κανενα προβλημα.

Το usb stick ειναι το ΖΤΕ USB Modem MF636,τρεχει την εκδοση 2.0 του Internet On the Go.

Kαμια ιδεα του τι μπορει να φταιει; Δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να δουλευει στο ενα μηχανημα αλλα οχι στο αλλο στο οποιο δουλευε τοσο καιρο χωρις προβλημα. :mad:

Δοκιμασε να κατεβασεις τους Drivers απο την Cosmote και να κανεις εγκατασταση μεσω αυτων και οχι αυτοματα απο το usb stick.

Δημοσ.

το εφτιαξα τελικα. εκανα enabled ολα τα disabled services (ειχα σεταρει το λαπτοπ με τον οδηγο του Black Viper) και συνδεθηκε κανονικα.

τωρα μενει να βρω πιο service χρειαζεται το stick για να δουλευει κανονικα ωστε να το κρατησω,διοτι με ολα τα αχρηστα services ενεργοποιημενα οπως ειναι τωρα σερνεται το απαρχαιωμενο λαπτοπ.

Δημοσ.
... τωρα σερνεται το απαρχαιωμενο λαπτοπ.

Αφού είναι απαρχαιωμένο γιατί έβαλες win 7 (και μάλιστα Ultimate) ; Γύρνα στα Xp ή δοκίμασε τα οφέλη μιας διανομής linux

Δημοσ.
Μπα με το σετινγκ που κανω μια χαρα παει.

Και δεν ειμαι μαζοχιστης να βαλω Λινουξ.:lol:

Δεν είναι θέμα μαζοχισμού. Κατέβασε ένα live cd και κάνε μια δοκιμή χωρίς εγκατάσταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...