Anthony29 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Θέλω να πάρω ένα κινητό για την κοπέλα μου η οποία δεν αρέσκεται μόνο σε μια εμφανίσιμη συσκευή. Θέλει πχ να μπορεί να συνδέεται στο ίντερνετ από το ρούτερ του σπιτιού της, να έχει widgets, καλή ανάλυση και να ακούσει μουσική. Τι μου προτείνετε; Να απαντήσουν οπωσδήποτε όσοι έχουν δωρίσει κντ στην κοπέλα τους και χάρηκε με αυτό Ευχαριστώ.
Till Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Θέλω να πάρω ένα κινητό για την κοπέλα μου η οποία δεν αρέσκεται μόνο σε μια εμφανίσιμη συσκευή. Θέλει πχ να μπορεί να συνδέεται στο ίντερνετ από το ρούτερ του σπιτιού της, να έχει widgets, καλή ανάλυση και να ακούσει μουσική. Τι μου προτείνετε; Να απαντήσουν οπωσδήποτε όσοι έχουν δωρίσει κντ στην κοπέλα τους και χάρηκε με αυτό Ευχαριστώ. Φίλε κοίτα, είναι απλά τα πράγματα: ή της παίρνεις ένα iPhone 4, ή πάρε καλύτερα κανένα λούτρινο αρκουδάκι... Με οποιαδήποτε άλλη συσκευή ΕΚΤΟΣ απο iPhone 4, πολύ απλά θα ξινίσει τα μούτρα της και από εκεί και πέρα θα μετράς μέρες. Λυπάμαι αλλά είναι όντως τόσο τραγικά τα πράγματα (τι περίμενες δηλαδή, να την βγάλεις καθαρή με κανα κατοστάρικο?). Οπότε ή τα χώνεις χοντρά, ή πολύ απλά καταφεύγεις στις γνωστές συμβολικές κινήσεις (το λούτρινο αρκουδάκι που λέω παραπάνω, καμιά μαξιλάρα-καρδούλα, τέτοια πράγματα). Άπαξ όμως και αποφασίσεις να παίξεις στην "μεγάλη κατηγορία", θα πρέπει να δώσεις και "λεφτά για μεταγραφές", κατάλαβες?
Tigran Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Να πάρει δώρο στην κοπέλα του, όχι να ρίξει γκόμενα. Εγώ θα πρότεινα το Samsung Corby Pro ή αν σε παίρνει ακόμα καλύτερα το Xperia Mini
Anthony29 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε κοίτα, είναι απλά τα πράγματα: ή της παίρνεις ένα iPhone 4, ή πάρε καλύτερα κανένα λούτρινο αρκουδάκι... Με οποιαδήποτε άλλη συσκευή ΕΚΤΟΣ απο iPhone 4, πολύ απλά θα ξινίσει τα μούτρα της και από εκεί και πέρα θα μετράς μέρες. Λυπάμαι αλλά είναι όντως τόσο τραγικά τα πράγματα (τι περίμενες δηλαδή, να την βγάλεις καθαρή με κανα κατοστάρικο?). Οπότε ή τα χώνεις χοντρά, ή πολύ απλά καταφεύγεις στις γνωστές συμβολικές κινήσεις (το λούτρινο αρκουδάκι που λέω παραπάνω, καμιά μαξιλάρα-καρδούλα, τέτοια πράγματα). Άπαξ όμως και αποφασίσεις να παίξεις στην "μεγάλη κατηγορία", θα πρέπει να δώσεις και "λεφτά για μεταγραφές", κατάλαβες? Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μέχρι 400 ευρώ μπορώ να δώσω. Μόνο το iphone αξίζει δηλαδή; ---------- Προσθήκη στις 22:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:02 ---------- Να πάρει δώρο στην κοπέλα του, όχι να ρίξει γκόμενα. Εγώ θα πρότεινα το Samsung Corby Pro ή αν σε παίρνει ακόμα καλύτερα το Xperia Mini Ευχαριστώ φίλε μου!
morgy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Θέλω να πάρω ένα κινητό για την κοπέλα μου η οποία δεν αρέσκεται μόνο σε μια εμφανίσιμη συσκευή. Θέλει πχ να μπορεί να συνδέεται στο ίντερνετ από το ρούτερ του σπιτιού της, να έχει widgets, καλή ανάλυση και να ακούσει μουσική. Τι μου προτείνετε; Να απαντήσουν οπωσδήποτε όσοι έχουν δωρίσει κντ στην κοπέλα τους και χάρηκε με αυτό Ευχαριστώ. όλα αυτά τα κάνω με το xperia mini pro και ειμαι κοπέλα. προσωπικά τη θεωρώ εμφανίσιμη συσκευή κι ας μην έχει το μέγεθος των κλασσικών συσκευών htc, iphone κτλ. Δεν μου το πήρε δώρο το αγόρι μου, αλλά έκανα χρήση της έκπτωσης που έχει από τη δουλειά του
actorius Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δες και τα καινούρια της σειράς Cookie απο LG. Και πολλές δυνατότητες και μικροκαμωμένα και λεπτά και τα περισσότερα βγαίνουν κ σε ροζ!
Anthony29 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 όλα αυτά τα κάνω με το xperia mini pro και ειμαι κοπέλα. προσωπικά τη θεωρώ εμφανίσιμη συσκευή κι ας μην έχει το μέγεθος των κλασσικών συσκευών htc, iphone κτλ. Δεν μου το πήρε δώρο το αγόρι μου, αλλά έκανα χρήση της έκπτωσης που έχει από τη δουλειά του χεχε Σ'ευχαριστώ ---------- Προσθήκη στις 22:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:37 ---------- Δες και τα καινούρια της σειράς Cookie απο LG. Και πολλές δυνατότητες και μικροκαμωμένα και λεπτά και τα περισσότερα βγαίνουν κ σε ροζ! Πολύ καλό.. Και μας ενδιαφέρει και το ροζ
actorius Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ καλό.. Και μας ενδιαφέρει και το ροζ Το ξέρω γιαυτό στο λέω! Δοκιμασμένο Πάντως πέρα απο την πλάκα, έχει βγει πολύ καλό κινητάκι κ σκέφτομαι να πάρω κ εγώ ένα απο τα μικρά, τα Pop, επειδή δυστυχώς χρειάζομαι κάποιες φορές κ δεύτερη συσκευή. (το δικό μου πάντως θα είναι μαύρο, ξεκαθαρίζω )
Pis_Man Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Θέλω να πάρω ένα κινητό για την κοπέλα μου η οποία δεν αρέσκεται μόνο σε μια εμφανίσιμη συσκευή. Θέλει πχ να μπορεί να συνδέεται στο ίντερνετ από το ρούτερ του σπιτιού της, να έχει widgets, καλή ανάλυση και να ακούσει μουσική. Τι μου προτείνετε; Να απαντήσουν οπωσδήποτε όσοι έχουν δωρίσει κντ στην κοπέλα τους και χάρηκε με αυτό Ευχαριστώ. Φιλαρακι, κινητο με widgets, wi fi, gps, για κοπελα ειδικα ειναι το Samsung Monte. Εγω το πηρα στη δικια μου, του περασα και ενα προγραμματακι GPS, και ειναι υπερευχαριστημενη. Μου κοστισε 200 ευρω κοντα αγοραζοντας ταυτοχρονα και μια καρτα 4 GB. Αν θες ακουσε με! Εκει που γραφω το ονομα του κινητου ειναι link. Δες τα χαρακτηριστηκα του!
Anthony29 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Το ξέρω γιαυτό στο λέω! Δοκιμασμένο Πάντως πέρα απο την πλάκα, έχει βγει πολύ καλό κινητάκι κ σκέφτομαι να πάρω κ εγώ ένα απο τα μικρά, τα Pop, επειδή δυστυχώς χρειάζομαι κάποιες φορές κ δεύτερη συσκευή. (το δικό μου πάντως θα είναι μαύρο, ξεκαθαρίζω ) χαχαχα Thanks man! ---------- Προσθήκη στις 22:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:55 ---------- Φιλαρακι, κινητο με widgets, wi fi, gps, για κοπελα ειδικα ειναι το Samsung Monte. Εγω το πηρα στη δικια μου, του περασα και ενα προγραμματακι GPS, και ειναι υπερευχαριστημενη. Μου κοστισε 200 ευρω κοντα αγοραζοντας ταυτοχρονα και μια καρτα 4 GB. Αν θες ακουσε με! Εκει που γραφω το ονομα του κινητου ειναι link. Δες τα χαρακτηριστηκα του! 200 ευρώ είναι μια χαρά Ευχαριστώ!
euklidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Το cookie δεν έχει WiFi. Εγώ στην δικιά μού πήρα HTC wildfire και είναι ευτυχισμένη με αυτό. Όμορφο και κάνει τα πάντα.269 ευρώ. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
katsikoula Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Να πάρει δώρο στην κοπέλα του, όχι να ρίξει γκόμενα. Εγώ θα πρότεινα το Samsung Corby Pro ή αν σε παίρνει ακόμα καλύτερα το Xperia Mini συμφωνω σε αυτο ή στο htc wildfire οπως αναφερει και ο φιλος απο πανω
parasaser Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 όντως με το wildfire που λένε και τα παιδιά παραπάνω, θα καθαρίσεις μια και καλή. αν διαθέσεις 400ευρω θα σου πρότεινα το παρακάτω 1 http://www.skroutz.gr/s/271113/Samsung-S8500-Wave.html 2 http://www.skroutz.gr/s/272603/Motorola-Motoroi-XT720.html
euklidis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 όντως με το wildfire που λένε και τα παιδιά παραπάνω, θα καθαρίσεις μια και καλή. αν διαθέσεις 400ευρω θα σου πρότεινα το παρακάτω 1 http://www.skroutz.gr/s/271113/Samsung-S8500-Wave.html 2 http://www.skroutz.gr/s/272603/Motorola-Motoroi-XT720.html To wave εχει πολυ καλη οθονη αλλα το bada για λειτουργικο.... πολυ κατω του μετριου. Το milestone ειναι καλο
toni50 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 +1 στο wave πολυ καλο κινητο,αλλα το λειτουργικο του ειναι ακομα καινουργιο... (πιστευω θα τα παει καλα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.