Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα,δεν ανοίγει το PC

CoOliO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είτε βάλω το ένα είτε το άλλο το pc συνεχίζει τον θόρυβο του όπως και αν το ανοίξω χωρίς μνήμες...Τι άλλο να κάνω δεν ξέρω..Απελπίστικα!!!

Καταρχήν υπομονή!

1) Σιγουρέψου ότι έχεις κουμπώσει σωστά το τσιπάκι της μνήμης. Θέλει λίγο παραπάνω πίεση στα παλιά μέχρι να κουμπώσουν τα κλιπάκια.

2) Δοκίμασε να βάλεις το τσιπάκι και σε διαφορετική υποδοχή. Συχνό φαινόμενο και αυτό να μην λειτουργούν όλες οι υποδοχές σε παλιά μητρική.

Αν δούλευε με το παλιό θα λειτουργήσει ξανά ο ήχος που λες είναι από την μνήμη

Δημοσ.

Αν το ανοιξεις χωρις μνημες ειναι λογικο να κανει αυτοματο μπιπ;ειναι ενημερωτικο οτι κατι εχεις κανει λαθος.Κανε ενα clear cmos και μετα ξαναξεκινα το pc με την παλια σου μνημη που δουλευε.

Δημοσ.

Υπάρχουν 3 dimms διαθέσιμα..Δοκίμασα και στα 3..Και με τις 2 μνήμες ξεχωριστά!!Επίσης τα κούμπωσα σωστά..Το μόνο που σκέφτομαι είναι να αφήσω το μηχάνημα έτσι σβηστό να χαλαρώσει και να δοκιμάσω αύριο πρωί..

Δημοσ.
Υπάρχουν 3 dimms διαθέσιμα..Δοκίμασα και στα 3..Και με τις 2 μνήμες ξεχωριστά!!Επίσης τα κούμπωσα σωστά..Το μόνο που σκέφτομαι είναι να αφήσω το μηχάνημα έτσι σβηστό να χαλαρώσει και να δοκιμάσω αύριο πρωί..

Coolio, δοκίμασε ένα ακόμα.

Αν έχεις κάνει όλα τα παραπάνω με τις μνήμες βάλε την παλιά στη θέση που ήτανε και αφαίρεσε και ξανά βάλε την κάρτα οθόνης. Ίσως με το άνοιξε κλείσε να μην κάνει σωστή επαφή.

Δημοσ.
Θα δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω αύριο..Αν δεν σας είναι κόπος μπείτε αύριο μήπως και βρούμε κάποια λύση..

Εγώ εδώ θα είμαι αλλά μια και τον έχεις ανοικτό ήδη ένα κούμπωμα ξεκούμπωμα στη κάρτα δεν θα είναι πρόβλημα!

Δημοσ.
Coolio, δοκίμασε ένα ακόμα.

Αν έχεις κάνει όλα τα παραπάνω με τις μνήμες βάλε την παλιά στη θέση που ήτανε και αφαίρεσε και ξανά βάλε την κάρτα οθόνης. Ίσως με το άνοιξε κλείσε να μην κάνει σωστή επαφή.

Εγώ εδώ θα είμαι αλλά μια και τον έχεις ανοικτό ήδη ένα κούμπωμα ξεκούμπωμα στη κάρτα δεν θα είναι πρόβλημα!

Bravo! Με προλαβες! Αυτο που δεν μας ειπε ειναι τι mobo εχει...

Δημοσ.

coolio,ειχα παθει ενα παρομοιο σε υπολογιστη του σχολειου μου(2 χρονια πριν)δοκιμασε να κλεισεις το τροφοδοτικο απο πισω και να πατησεις το κουμπι της εκκινησης να αδειασει,σ εκεινο ετσι εγινε

πηγαν να του βαλουν μια ραμ και επαθε ακριβως το ιδιο.Μετα ανοιξε κανονικα χωρις ομως να μπει η καινουρια ραμ επανω.Ελπιζω κατι να γινει

Δημοσ.

Μπα δεν κάνει δυστηχώς τίποτα..Η μητρική είναι asus a7v266...

Δυστηχώς δοκίμασα σήμερα το πρωί και πάλι τίποτα..Μήπως θα χρειαστεί να αλλάξω ram??

Δημοσ.
Μπα δεν κάνει δυστηχώς τίποτα..Η μητρική είναι asus a7v266...

Δυστηχώς δοκίμασα σήμερα το πρωί και πάλι τίποτα..Μήπως θα χρειαστεί να αλλάξω ram??

χμμμμμμ. Αν έχεις κάνει όλα τα παραπάνω τότε ίσως θα πρέπει να υποψιαστώ ότι κάτι παίζει με την τροφοδοσία. Το να έχεις δύο τσιπάκια μνήμης και να μην λειτουργεί κανένα από τα δύο ( και ενώ το παλιό δούλευε ) μια καινούρια μνήμη ίσως και να μη δουλέψει.

Βέβαια πριν κάνεις καμιά δοκιμή με νέο τροφοδοτικό ξεκούμπωσε τα όλα δίσκους, μνήμες, κάρτες φύσα υποδοχές με αέρα και ξανά κούμπωσε τα όλα, θεωρώ πιο πιθανό κατά το άνοιξε κλείσε κάτι να έχασε επαφή.

Καλό θα είναι να δεις το Manual της mobo σου και να δεις τι σημαίνουν τα μπιπ που ακούς.

Δημοσ.

Η μητρική σου πρέπει να έχεις το award bios αν δεν κάνω λάθος.

Αν ναι, τα συνεχόμενα μπιπ σημαίνουν πρόβλημα στην εγκατάσταση της ram ή στην ίδια την ram... αλλιώς πρόβλημα στην μητρική.

Δοκίμασε όμως και αυτά που λέει η καρμεν... ξεκούμπωμα και ξανακούμπωμα καλωδίων και καρτών.

Δημοσ.

Το πρόβλημα βρέθηκε..Πρόβλημα στην μητρική!!!Οι μνήμες έπαιξαν σε άλλο υπολογιστή όπως και η κ.γραφικών..Δεν ξέρω τι έπαθε ξαφνικά!!Τεσπα άλλαξα μηχανηματάκι και όλα οκ..Ευχαριστώ για όλα καθώς και για τον χρόνο σας..Να στε καλά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...