Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα,δεν ανοίγει το PC

CoOliO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..Έχω ένα pc αρκετά παλιό στα 1,4!!!Όλα δούλευαν οκ..Με το που το πρόσθεσα 1 μνήμη από ένα φίλο (δεν ξέρω αν δούλευε η όχι) μόλις ανοίγει το pc κάνει ανα 1 δευτερόλεπτο ντιτ ντιτ ντιτ ντιτ και δεν σταματάει..Έβγαλα την μνήμη και έβαλα την παλιά τπτ..Τα έβγαλα όλα τα ξαναέβαλα πάλι το ίδιο..Συνήθως στα παλιά μηχανήματα έβγαζες τις μνήμες τις έβαζες πάνω σε κάτι μεταλικό και μετά όλα οκ..Έβγαλα την μπαταρία.έκανα clear cmos και πάλι τίποτα...Προτάσεις..??Σας ευχαριστώ!!!Καίγομαι να το φτιάξω!!!

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους..Έχω ένα pc αρκετά παλιό στα 1,4!!!Όλα δούλευαν οκ..Με το που το πρόσθεσα 1 μνήμη από ένα φίλο (δεν ξέρω αν δούλευε η όχι) μόλις ανοίγει το pc κάνει ανα 1 δευτερόλεπτο ντιτ ντιτ ντιτ ντιτ και δεν σταματάει..Έβγαλα την μνήμη και έβαλα την παλιά τπτ..Τα έβγαλα όλα τα ξαναέβαλα πάλι το ίδιο..Συνήθως στα παλιά μηχανήματα έβγαζες τις μνήμες τις έβαζες πάνω σε κάτι μεταλικό και μετά όλα οκ..Έβγαλα την μπαταρία.έκανα clear cmos και πάλι τίποτα...Προτάσεις..??Σας ευχαριστώ!!!Καίγομαι να το φτιάξω!!!

Δοκίμασε με αέρα να καθαρίσεις τις υποδοχές πάνω στη motherboard. Καθάρισε με γομολάστιχα ή οινόπνευμα τις υποδοχές της μνήμης και δοκίμασε να το ξανά ανοίξεις.

Δημοσ.
Τις επαφές της μνήμης η τις υποδοχές της μητρικής στην μνήμη?Θα το κάνω με οινόπνευμα..

Με αέρα τις υποδοχές πάνω στη Mobo σου. Συνήθως στα παλιά Pc όλο και κάτι υπάρχει από σκόνη κλπ. Τα chipakia της μνήμης με βαμβάκι και λίγο οινόπνευμα, αφού εξατμιστεί το οινόπνευμα βάλε τα πάνω.

Δημοσ.
Μαζί με την παλιά μνήμη έβαλα και την καινούρια...

Ωπα! στα παλιά pc οι μνήμες είναι μπέρδεμα στη συνεργασία. Πρέπει να είναι στην ίδια συχνότητα και αν είσαι τυχερός συνεργάζονται.

Κάνε ένα τσεκάρισμα με μία μία να δείς καταρχήν το νέο τσιπάκι αν δουλεύει. Αν δουλεύουν μόνες τους τότε απλά δεν συνεργάζονται

Δημοσ.

Η μια που είχα μέσα κ δούλευε ήταν η

Value Ram

Kvr266x64c25/256 Kingston

και η άλλη που έβαλα

ddr-400 256mb

0101-05a1

mdad-328ja

Όνομασία ram νομίζω pq1

Tο πρόβλημα του υπολογιστή με τα όσα ανέφερα στην ram δεν είναι..?

Δημοσ.

Μπραβο στην Καρμεν.Σπανια βλεπει κανεις γυναικα να ξερει απο τεχνικα θεματα στο PC.

Coolio,

Τωρα οταν βαλεις ξεχωριστα τις δυο μνημες δεν ανοιγει το PC?

Δημοσ.
Η μια που είχα μέσα κ δούλευε ήταν η

Value Ram

Kvr266x64c25/256 Kingston

και η άλλη που έβαλα

ddr-400 256mb

0101-05a1

mdad-328ja

Όνομασία ram νομίζω pq1

Tο πρόβλημα του υπολογιστή με τα όσα ανέφερα στην ram δεν είναι..?

Λογικά ναι είναι στη μνήμη. Αλλά κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτό που σου είπα. Στα παλιά pc ακόμα και μνήμες με ίδια συχνότητα δεν συνεργαζόταν.

Δοκίμασε κάνε αυτό που σου είπα με ένα ένα τα τσιπάκια δες πρώτα αν δουλεύει το καινούριο (εξάλλου ανέφερες ότι δεν ξέρεις αν δουλεύει). Αν δουλεύει μόνο του το καθένα και όταν τα βάζεις μαζί δεν... τότε δεν γίνεται συνεργασία μεταξύ τους

---------- Προσθήκη στις 22:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:40 ----------

Μπραβο στην Καρμεν.Σπανια βλεπει κανεις γυναικα να ξερει απο τεχνικα θεματα στο PC.

Coolio,

Τωρα οταν βαλεις ξεχωριστα τις δυο μνημες δεν ανοιγει το PC?

ευχαριστώ!!!!!! :-D

Δημοσ.
Karmen1983,

Ειναι μερος της δουλειας σου τα PC η απλα σου αρεσει το αντικειμενο και για αυτο ξερεις?

Απλά ήμουν περίεργο από μικρό με τα pc, χάλασα πολλά βέβαια από περιέργεια :lol: αλλά κάτι μαθαμε

---------- Προσθήκη στις 23:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:51 ----------

Τελικά CoOliO τι έγινε?

Δημοσ.

Είτε βάλω το ένα είτε το άλλο το pc συνεχίζει τον θόρυβο του όπως και αν το ανοίξω χωρίς μνήμες...Τι άλλο να κάνω δεν ξέρω..Απελπίστικα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...