Προς το περιεχόμενο

windows 7 αδυναμια εγκαταστασης λογω partition

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑιδια ξεκινησα να εγκαταστησω τα windows 7 alla dyστυχως.

Εχω την εξης μητρικη

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528492

me δυο σκληρους εναν παλιο 200αρη wd ο οποιος ειχε μεσα το παλιο λειτουργικο προγραμματα λειτουργικο κτλ και αυτον

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301778

Σκοπος μου ειναι να τα εγκαταστησω στο μικρο .

ειτε τον μικρο επιλεξω ειτε τον μεγαλο μου βγαζει μηνυμα (στο custom)

setup was unable to use the existing system partition because it does not contain the required free space<'

Το ιδιο μηνυμα μου βγαζει τοσο στο 200αρη οσο και στον 500αρη.

Μου βγαζει 3 δισκους.

Disk 0 partition 1 7.0mb.

Disk 0 unallocated space 186.gb

Disk 1 unallocated space 465 gb.

Αποσυνδεσα τον μεγαλο δισκο και παλι τα ιδια μου βγαζει.

Καμια ιδεα?ελεγα να τα περασω σημερα αλλα δε βλεπω φως.......

Δημοσ.

Κάνε φορμάτ του δίσκου πριν την εγκατάσταση ή ακόμα καλλίτερα κάνε εγκατάσταση ξεκινώντας το pc από το δισκάκι τον windows.

Δημοσ.

An εννοεις format κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης των 7 φυσικα και το εκανα,,.

ΚΑι η εγκατασταση γινεται απο το δισκακι των 7 αφου ο υπολογιστης ειναι καινουργιος,

και ο δευτερος σκληρος καινουργιος ειναι αλλα μου βγαζει το ιδιο μηνυμα.

Μηπως εχει να κανει με καποια ρυθμιση του ΒΙΟΣ.

Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Otαν πρωτοεβαλα το δισκακι εκανα φορματ στο 200αρη,Τους αλλους δυο δεν τους ακουμπησα(αλλωστε ο 500αρης ειναι καινουργιος).Απο τοτε η επιλογη φορματ ειναι αποεπιλεγμενη στο μενου των 7.Μπορω να κανω φορματ μεσω του βιος?ειναι απαραιτητο?

---------- Προσθήκη στις 15:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:45 ----------

Παιδια καμια ιδεα?Προσπαθω απο χθες αλλα δεν.....

Δημοσ.

Πρέπει να κάνεις format το "Disk 0 unallocated space 186.gb". Εσύ μάλλον έκανες τα 7MB. Δε γίνεται κάτι τέτοιο μέσα απ το BIOS αλλά γίνεται απ το setup δισκάκι των Win.

Δημοσ.

Αυτο εκανα φορματ αλλα αμα ειναι το ξανακανω.

Πως μπορω απο το δισκακι των 7 αφου η επιλογη κατα τη διαρκεια του set up δεν εχει γραμμοσκιαστει για να επιλεγει.

Δημοσ.

Πάντως το συγκεκριμένο σίγουρα δεν είναι formated τώρα αλλιώς δε θ αναφερόταν σαν unallocated. Σου είναι εύκολο να πεις τι επιλογές βγάζει πλέον για τους δίσκους;

Δημοσ.

Οταν λες το συγκεκριμενο τι εννοεις?

Εχω μπει στο ΒΙΟΣ μηπως μπορουμε να δουμε κατι απο εκει?

Στους σκληρους το LBA MODE einai sto auto.Μηπως πρεπει να το αποεπιλεξω?

Δημοσ.
Αυτο εκανα φορματ αλλα αμα ειναι το ξανακανω.

Πως μπορω απο το δισκακι των 7 αφου η επιλογη κατα τη διαρκεια του set up δεν εχει γραμμοσκιαστει για να επιλεγει.

Η επιλογη "New" δεν εμφανιζεται;

Windows7-2008-11-04-14-55-19.jpg

Κανε κλικ εκει και δημιουργησε νεο partition.

Μετα κανεις κανονικα την εγκατασταση στο νεο partition.

Δημοσ.

Φυσικα και εχω κανει τη διαδικασια

Εχω επιλεξει διαφορες τιμες(20,30,50,200 γιγα) apply αλλα δυστυχως μετα παλι τα ιδια.

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι τα ιδια κανει και στον 500αρη που ειναι της κουτας.

Στον δισκο 0 ομως μου βγαζει partition 1 αλλα ειναι 9 μβ και δεν μπορυν εκει να εγκατασταθουν

Δημοσ.

Ναι το next.

eτσι και αλλιως το format δεν μπορει να επιλεγει δεν ειναι γραμοσκιασμενο το ειχα επιλεξει στην αρχη ομως.

Παιδια υποψιαζομαι οτι κατι εχει να κανει με το ΒΙΟΣ.Οπως προανεφερα σε καποια φαση Αποσυνδεσα τον ενα δισκο και εμεινε ενας και παλι τα ιδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...