tasa11 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Λοιπόν παρακολουθώ το θέμα με την tophost και έχω να πω το εξής: Εχω βάλει εργαλείο που παρακολουθεί το downtime του blog μου. Σας παραθέτω απλώς το report. απο το jetpack. Ποσες φορές δηλαδή το blog ήταν down. -Your total downtime was 3 mins, but your site was up again as of Wednesday, May 20, 7:37 am. -Your total downtime was 14 mins, but your site was up again as of Monday, May 25, 4:31 am -Your total downtime was 13 mins, but your site was up again as of Monday, May 25, 9:51 am. -Your total downtime was 9 mins, but your site was up again as of Tuesday, June 2, 9:21 pm. -Your total downtime was 9 mins, but your site was up again as of Thursday, June 4, 4:41 pm. -Your total downtime was 8 mins, but your site was up again as of Wednesday, June 10, 4:46 pm Σχεδόν 1 ώρα σε διάστημα 20 ημερών. Απαράδεκτοι!!!! τα στοιχεία στην διάθεση όποιου θέλει να τα δεί τα συμπεράσματα δικά σας.
CyberCr33p Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Έχεις μιλήσει με την τεχνική τους υποστήριξη;
tasa11 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 ναι τους έστειλα ticket. Αμφισβητούν τα downtime τους. κάποια τα παραδέχονται κάποια όχι. βρές άκρη...
CyberCr33p Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια υπηρεσία όπως το www.pingdom.com για να αποδείξεις το downtime.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα