SENTINEL4 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Πρώτο μου post εδώ πέρα, καλως σας βρήκα... Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Τα εχω συνδέσει όλα σε ένα πολύπριζο. Ανοίγω το κουμπί του πολύπριζου και ανάβει το πράσινο φωτάκι του πύργου αλλά δεν σβήνει. Όσο είναι αναμμένο, το κομπιούτερ δεν ανοίγει. Όταν σβήσει μπορεί να ανοίξει. Τις προηγούμενες μέρες μετά από λίγο έσβηνε. Τώρα έχει κανα δύο μέρες που είναι συνέχεια αναμμένο. Τι μπορεί να είναι ;
z@xos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Οταν λες πρασινο φωτακι εννοεις το power led? Πριν συνδεσεις το PC στο πολυμπριζο ποτε αναβε αυτο το "φωτακι"? Ισως να μην ειναι σωστα συνδεμενο το καλωδιο του συγκεκριμενου LED πανω στην μητρικη ή μπορει να τα εχει παιξει η μητρικη. Υ.Γ: Kαλως ηρθες στο forum. Αν δουλευει normal το pc τοτε τι σε πειραζει ενα LED αναμενο? Μικρη καταναλωση ρευματος σου προσφαιρει και ατμοσφαιρα στο δωματιο!:p:p
filip123go Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δουλευει normal το pc τοτε τι σε πειραζει ενα LED αναμενο? Αφού λέει το παιδί ότι όταν ανάβει δεν ανοίγει το pc... Για δοκίμασε να βάλεις το pc σε μια πρίζα μόνο του... Επίσης δώσε και τα spects υπολογιστή....
SENTINEL4 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι είναι το power led. Όσο είναι αναμμένο ο η/υ δεν κάνει τίποτα... Δεν ανοίγει... Στο πολύπριζο είναι μόνο οι πρίζες του υπολογιστή. Άλλαξα και πολύπριζο αλλά πάλι τα ίδια.
z@xos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Αφού λέει το παιδί ότι όταν ανάβει δεν ανοίγει το pc... Sorry...νομιζα οσο δουλευει το PC δεν αναβει το LED:X Πειραξες καθολου το εσωτερικο του υπολογιστη? Ρωταω μηπως δεν συνδεσες σωστα το καλωδιο (του LED) πανω στην μητρικη...για περισσοτερες πληροφοριες πρεπει να ανατρεξεις στο manual της μητρικης. Εαν παλι δεν εχεις βαλει χερι στο κουτι τοτε μαλλον πας για μητρικη...Αλλα οπως ειπε και ο φιλος παραπανω καλο ειναι να δωσεις τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη.
filip123go Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Κάνε και ένα cmos..! Δεν χάνεις τίποτα... Επίσης τσέκαρε και τις επιλογές ενέργειας στο bios.. Και, για δοκίμασε άλλο ποντίκι, άλλο πληκτρολόγιο και να ξεκινήσεις το pc χωρίς περιφερειακά επάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.