katerina_a_86 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Έχοντας ενεργοποιημένο το uac δεν μπορεί να ξεκινήσει στο start up το object dock plus. Υπάρχει καμιά λύση για να τα συμβιβάσω και τα 2? Αν δεν υπάρχει αξίζει να απενεργοποιήσω το uac?
GCMH Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Για δες τις ιδιότητες της συντόμευσης και επέλεξε να ξεκινά με δικαιώματα διαχειριστή (administration rights) από την καρτέλα συμβατότητα (compatibility).
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Για δες τις ιδιότητες της συντόμευσης και επέλεξε να ξεκινά με δικαιώματα διαχειριστή (administration rights) από την καρτέλα συμβατότητα (compatibility). Το έχω κάνει. και στην καρτέλα ασφάλεια έπαιξα αλλά τπτ.
GCMH Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μια άλλη πρόχειρη λύση που έρχεται στο μυαλό, και με την επιφύλαξη να μην οφείλεται σε πρόβλημα ή στις ρυθμίσεις του προγράμματος, είναι να χρησιμοποιήσεις το Task Scheduler των Windows. Δημιουργείς μια καινούρια διεργασία να εκτελεί το πρόγραμμά σου όταν συνδέεσαι στον λογαριασμό σου. Αυτό το κόλπο μου έλυσε το πρόβλημα που είχα με άλλο πρόγραμμα που αρνιόταν και αυτό να εκκινήσει όταν το έβαζα στον φάκελο startup... Ένας οδηγός για να βασιστείς είναι και αυτός.
katerina_a_86 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Χμ ενδιαφέρον, βέβαια δεν ξέρω πως γίνεται αλλά θα το ψάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.