Προς το περιεχόμενο

Gamer PC

evinik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

θελω να αλλαξω tower διοτι εχει αρχισει και τρωει διαφορα σκαλωματα και πλεον δεν με αφηνει να παιζω games σε high graphics επειδη κολλαει και μου σπαει τα νευρα. Ο υπολογιστης που εχω αυτη τη στιγμη ειναι αυτος:

Summary

Operating System

MS Windows XP Professional 32-bit SP3

CPU

Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz 36 °C

Wolfdale 45nm Technology

RAM

4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 400MHz (5-5-5-18)

Motherboard

MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD MS-7380 (CPU 1)

Graphics

SyncMaster @ 1280x1024

512MB GeForce 9800 GTX/9800 GTX+ (XFX Pine Group) 49 °C

Hard Drives

488GB Hitachi Hitachi HDS721050CLA SCSI Disk Device (IDE) 34 °C

Optical Drives

HL-DT-ST DVD-RAM GH22LP20

Audio

Realtek High Definition Audio

Θα ηθελα λοιπον επειδη απο Hardware ειμαι ασχετη να με βοηθησετε προτινοντας μια συνθεση για μενα οπου θα εχει πολυ καλη καρτα γραφικων, αρκετη μνηνη και γενικοτερα θα ειναι πολυ καλος υπολογιστης που θα παιζει games αρκετα super για 3 χρονια. Μπορω να διαθεσω εως 1000€.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

με μία καινουρια κάρτα γραφικών την βγάζει χωρίς καινουριο tower. η νεα γενια θα ειναι εδω το νοεμβρη

Σιγα στα 1280χ1024 παιζει..

Δημοσ.

Τι εννοεις καταστημα? Δεν με πειραζει και κομματι κομματι απο διαφορα καταστηματα.. Θα βρω ανθρωπο μετα να το συναρμολογησει ;)

Δημοσ.
με μία καινουρια κάρτα γραφικών την βγάζει χωρίς καινουριο tower. η νεα γενια θα ειναι εδω το νοεμβρη

Σιγα στα 1280χ1024 παιζει..

1++

καλύτερα πάρε καμία μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών και σε βγάζει άνετα κανένα χρόνο

Δημοσ.

Κοιτα στα 1280χ1024 παιζω γιατι δεν ηξερα οταν πηρα την οθονη και ειναι η max αναλυση της :-(

---------- Προσθήκη στις 12:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:38 ----------

Samsung syncmaster 943NW

---------- Προσθήκη στις 12:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:39 ----------

Εστω και καρτα γραφικων.. αλλα ποια?

Δημοσ.

Δηλαδη δεν φταιει ο επεξεργαστης η κατι αλλο που κολλαει ασχημα καποιες φορες? Επισης τη πρεπει να κανω για να μην ανεβαζει τοσο πολυ θερμοκρασια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...