Προς το περιεχόμενο

thomson TG585 προβλημα με ασυρματο

antonisid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,χθες μου δωσαν απ την forthnet το TG585 , κανοντας νεα αιτηση για ιντερνετ (μεχρι να ενεργοποιηθει θα μπαινω με οτε). Λοιπον αυτο ενω με ενσυρματο δουλευει κανονικά , με το ασυρματο δε συνδεεται καμμια συσκευη , ενω απο τις ρυθμισεις εχω αφησει την λειτουργια να συνδεεται αυτοματα. Μονο ενα pc συνδεεται και αυτο με περιορισμενη προσβαση (εμφανιζει το θαυμαστικό) . Υπαρχει περιπτωση οι default ρυθμησεις του να μην ειναι σωστες? πχ το πρωτόκολλο , το channel κτλ...

Μπορεί να βοηθησει κάποιος που ειχε παρόμοιο πρόβλημα?

---------- Προσθήκη στις 14:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:12 ----------

Παιδια δοκιμασα 2 Dlink κι ενα Thompson και δε μπαινει στο ασύρματο καν.Το βρίσκει δοκιμάζει να συνδεθει και σταματάει.Δοκίμασα αλλα 2 Baundek (αυτα της Connex) Και μια χαρά. Παίζει κάτι με τα routers που δινει η forthnet? Πρέπει να κανω κάποια ειδικη ρύθμιση μηπως?

Δημοσ.

με τα ρουτερ που δινει η forthnet οχι δεν παιζει κατι.εχω δοκιμασει απειρα.δοκιμασε με διαφορετικο κλειδωμα στο ρουτερ.δοκιμασε με καρφωτη Ip.αν εχεις το v7 τοτε καντο firmware update.και δοκιμασε νεους drivers για τις ασυρματες καρτες σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...