Προς το περιεχόμενο

κλειδωμα γραμμης στον ΟΤΕ γινεται?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πηρα στον οτε για αννβαθμιση αλλα μονο με την λογικη να μου κλειδωσουν την γραμμη εκει που δεν εχει αποσυνδεσεις, δηλαδη να παω στα 24 απο 2 και αν στα 6 ή 7 δεν εχει αποσυνδεσεις να κλειδωσει εκει η γραμμη. ξερετε αν γινεται αυτο?

ενας τηλεφωνητης απο το 1242 του οτε μου ειπε οτι απο την στιγμη που εχω 2 πιανω λεει μεχρι 6-7 που μπορω λογω αποστασης απο το κεντρο. τον ρωτησα οτι δεν εχω 24 και πως γινεται να πιανω πανω απο την ταχυτητα που πληρωνω και μου ειπε οτι ειναι απο 2 εως οσο πιανει . ειναι δυνατον?

εγω ξερω οτι αν εχω 24 θεωρητικα πιανω 24 και κατω σωστα?

Δημοσ.

λαθος. καλα στα ειπε απο το 1242. δεν μπορει να κλειδωσει η γραμμη καπου, υπαρχει ενα προφιλ στα 12mbps που ειναι γι αυτους που εχουν πιο ζορικες γραμμες κ εχουν disconnects. απο εκει κ περα, απο τα 2+ εως τα 12 ειναι θεμα της γραμμης το που θα κλειδωσει, οχι του ΟΤΕ (δεν υπαρχει καποια ρυθμιση κανε με lock πχ στα 6mbps).δοκιμαζεις και βλεπεις.

Δημοσ.

δηλαδη αν παω στα 24 και εχω αποσυνδεσεις δεν μπορω να κανω τιποτα? αποκλειεται να αναβαθμισωκαι εχω σταθερο internet στα 6-7 λογω αποστασης απο το κεντρο και χωρις αποσυνδεσεις?

Δημοσ.

αυτο σου λεω, αν εχεις αποσυνδεσεις στο ελευθερο προφιλ θα σε βαλουν στο 12αρι που ειναι πιο σταθερο. αν συνεχιζεις να εχεις αποσυνδεσεις, υπαρχουν τεχνικες ανεβασματος snr, αλλαγη ρουτερ αν παρεις κανα baudtec αρχικα κλπ.

Δημοσ.

αυτα ειναι τα στοιχεια της γραμμης μου

Link Information

Uptime: 0 days, 6:39:20

DSL Type: G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 509 / 2.048

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 17,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 26,5 / 47,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 19,5 / 20,5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0

FEC Errors (Up/Down): 17 / 0

CRC Errors (Up/Down): 17 / 153

HEC Errors (Up/Down): 4.998 / 53

το router μου ειναι thomson 585

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...