Προς το περιεχόμενο

Να βαλω extra καρα γραφικων ;

terry308

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

εχω το παρακατω συστημα

AMD Χ3 720

4gb ram

enermax 525w

GA-MA780G-UD3H

προχθες προσθεσα μια dell u2311h fullHD

το ερωτημα ειναι αξιζει να βαλω εξτρα καρτα γραφικων ?

θα εχω καλυτερη απεικονιση η οχι ?

παιχνιδια ισως κανενα με απλες απαιτησεις ...

γι αυτο σκεφτομαι μια 4850 ή 5670 ...

τι λετε ?

μεχρι 90-100 ευρω

Ευχαριστω

Δημοσ.

Τώρα δλδ έχεις κάποια κάρτα γραφικών Onboard? Διαφορά στην απεικόνιση δεν θα δεις, αλλά σίγουρα το να έχεις μια "εξτρά" κάρτα βοηθάει το σύστημα συνολικά σε διάφορες εργασίες πέρα από τα παιχνίδια, οπότε καλό θα ήταν να βάλεις...

Εφόσων δεν παίζεις παιχνίδια όπως λές και οι 2 είναι πολύ καλές, οπότε πάρε όποια βρεις φθηνότερη, θα μπορούσες επίσης να κοιτάξεις και σε "χαμηλότερου επιπέδου" επιλογές όπως 4770,4670, 5570 κτλ. Αν έχεις πάντως Windows 7 θα πρότεινα την 5670, για το DX11 και την επιτάγχυση στο aero...

Δημοσ.
Τώρα δλδ έχεις κάποια κάρτα γραφικών Onboard? Διαφορά στην απεικόνιση δεν θα δεις, αλλά σίγουρα το να έχεις μια "εξτρά" κάρτα βοηθάει το σύστημα συνολικά σε διάφορες εργασίες πέρα από τα παιχνίδια, οπότε καλό θα ήταν να βάλεις...

Εφόσων δεν παίζεις παιχνίδια όπως λές και οι 2 είναι πολύ καλές, οπότε πάρε όποια βρεις φθηνότερη, θα μπορούσες επίσης να κοιτάξεις και σε "χαμηλότερου επιπέδου" επιλογές όπως 4770,4670, 5570 κτλ. Αν έχεις πάντως Windows 7 θα πρότεινα την 5670, για το DX11 και την επιτάγχυση στο aero...

Ναι Win7 64bit κι ειμαι με την onboard

οποτε να μην βλεπω 4850-4870 αλλα 5670 .... οκ θα το ψαξω αν ειναι

αλλα αν ειναι να μην δω διαφορα στην απεικονιση ισως να μην αξιζει ... τελικα

ευχαριστω

Δημοσ.
Εαν βαλεις καποια απο τη σειρα HD5000 θα δεις διαφορες και στην απεικονιση.

Λογω DX11 ?

βλεπω 4850 93ευρω και 5670

82 ευρω ...

τι προτεινετε?

---------- Προσθήκη στις 13:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:52 ----------

Όσα κάρα και να βάλεις, αν δεν έχεις άλογα να τα τραβούν...

...................... κι οσα spam να κανεις οι mod δεν θα το δουν ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...