Προς το περιεχόμενο

Windows 7 προβλημα με exploler

gkpapad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τεραστιο προβλημα με τον exploler. Προσπαθωντας να τον ανοιξω κολλαει.μου ζηταει να κανω επανεκινηση.Γιατι;

Δημοσ.

συγνωμη δικο μου λαθος που δεν εξηγησα σωστα το προβλημα.Πολλες φορες προσπαθωντας να μπω στον σκληρο δισκο c: σε διαφορους φακελους παγωνουν τα παντα και βγαινει μηνυμα η εξερευνηση των windows σταματησε να λειτουργει.να κανω επανακινηση.Πως μπορω να το διορθωσω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα.

Δημοσ.

Πρόσεξε εάν σου το κάνει πάντα στον ίδιο/ίδιους φακέλους,αυτό κατά κανόνα συμβαίνει όταν υπάρχει κάποιο προβληματικό αρχείο (99% βίντεο) οπότε τα windows στην προσπάθεια να το δουν "τρώνε" μεγάλο κόλλημα.

Δημοσ.

Βρίσκεις ποια είναι τα προβληματικά αρχεία,αν είναι αυτό το πρόβλημα,και τα βάζεις μόνα τους σε έναν φάκελο,αν δεν θες να τα σβήσεις που θα ήταν το ποιο σωστό.

Δημοσ.

Μην του δίνεις σημασία,τράβα το στην άκρη και περίμενε αρκετή ώρα,μέχρι να δεις ότι σταμάτησε να παιδεύεται με αυτό το θέμα,σταματάει ο δίσκος να "οργώνει"αρχίζει να ανταποκρίνεται ο PC..., και τότε

Βρίσκεις ποια είναι τα προβληματικά αρχεία,αν είναι αυτό το πρόβλημα,και τα βάζεις μόνα τους σε έναν φάκελο,αν δεν θες να τα σβήσεις που θα ήταν το ποιο σωστό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...