gkpapad Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 εχω τεραστιο προβλημα με τον exploler. Προσπαθωντας να τον ανοιξω κολλαει.μου ζηταει να κανω επανεκινηση.Γιατι;
TheELF Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Πάνε και ξανάκατέβασε τον Internet Explorer,πέρασε τον ξανά,και πες μας αποτέλεσμα.
gkpapad Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 συγνωμη δικο μου λαθος που δεν εξηγησα σωστα το προβλημα.Πολλες φορες προσπαθωντας να μπω στον σκληρο δισκο c: σε διαφορους φακελους παγωνουν τα παντα και βγαινει μηνυμα η εξερευνηση των windows σταματησε να λειτουργει.να κανω επανακινηση.Πως μπορω να το διορθωσω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα.
TheELF Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Πρόσεξε εάν σου το κάνει πάντα στον ίδιο/ίδιους φακέλους,αυτό κατά κανόνα συμβαίνει όταν υπάρχει κάποιο προβληματικό αρχείο (99% βίντεο) οπότε τα windows στην προσπάθεια να το δουν "τρώνε" μεγάλο κόλλημα.
TheELF Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Βρίσκεις ποια είναι τα προβληματικά αρχεία,αν είναι αυτό το πρόβλημα,και τα βάζεις μόνα τους σε έναν φάκελο,αν δεν θες να τα σβήσεις που θα ήταν το ποιο σωστό.
gkpapad Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στον φακελο γιατι βγαινει το μηνυμα.
TheELF Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μην του δίνεις σημασία,τράβα το στην άκρη και περίμενε αρκετή ώρα,μέχρι να δεις ότι σταμάτησε να παιδεύεται με αυτό το θέμα,σταματάει ο δίσκος να "οργώνει"αρχίζει να ανταποκρίνεται ο PC..., και τότε Βρίσκεις ποια είναι τα προβληματικά αρχεία,αν είναι αυτό το πρόβλημα,και τα βάζεις μόνα τους σε έναν φάκελο,αν δεν θες να τα σβήσεις που θα ήταν το ποιο σωστό.
adi32 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορει να ειναι προβληματικος ο δισκος σου ή τα καλωδια του οποτε κινδυνευεις να χασεις τα παντα
gkpapad Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 ο δισκος ειναι μια χαρα.το προβλημα πρεπει να ειναι καποιο αρχειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.